REKLAME NA ZVONU ISTINE???

In Općenito

Neki od vas moguće su primijetili jedan neobičan detalj teško spojiv s ovom edukativnom platformom – a oni koji nisu uskoro hoće, čim zakonitosti web prostora odrade svoj krug ili dva oko ovog hardverom i softverom premreženog svijeta.

REKLAME.

Odakle sad to, nakon 5 godina odolijevanja korporativnom uplitanju u našu podsvijest tim marketinško-propagandnim kanalom, i naravno, dopuštanju nekome da se tim reklamama preko Zvona Istine upliće u podsvijest svakoga tko ga pregledava i prati – čak i ako reklame pokušava ignorirati? Naime… ako i pokušamo ignorirati reklame koje se na stranici sada nalaze… podsvijest će ih svejedno uhvatiti – i zbog toga se svakome tko prati našu stranicu i ja i webmaster unaprijed ispričavamo.

Međutim, bili smo primorani to uraditi. Održavanje web stranice, neovisno o tome što u zadnje vrijeme ima malo novih članaka na njoj, ima određene fiksne i varijabilne troškove koje ne možemo podmirivati (zapravo – nikada niti nismo mogli) povremenim donacijama na kojima se ovim putem još jednom od srca zahvaljujemo. Donacija nama znači daleko više od novca kojim možemo pokrpati neku od financijskih rupa koje idu ruku pod ruku sa samim postojanjem ove edukativne platforme.

Ona nam šalje jasnu poruku da čitatelj koji se odlučio na donaciju smatra sadržaj Zvona Istine vrijednim i da je od te vrijednosti koja je besplatno ponuđena – on imao nekakvu korist. I ta spoznaja nas raduje daleko više od ikojeg iznosa koji nas povremeno iznenadi.

Nije mi milo zbog reklama, ali tako je kako je i tako će biti do daljnjeg.

Iskoristio bih ovu priliku i za nekoliko najava – kroz nekoliko dana ponovno kreću autorski članci na Zvonu Istine. Zaželio sam se pisanja opet, a kako u privatnom životu otvaram neke nove stvari koje su me okupirale u velikoj mjeri mnogo posljednjih mjeseci i u dobroj mjeri sprječavale da se pravim pametan na Zvonu Istine – nisam bio previše aktivan u javnom prostoru. Nisam ni mogao biti. Jer vremena ima koliko ga ima, i energije za obaviti posao unutar tog vremenskog okvira ima koliko ima.

Ali ostao sam dužan čitateljima nekoliko stvari. Ima nedovršenih serijala članaka i na njih treba staviti točku  a prvi od njih biti će kroz koji dan nastavak relativno svježeg članka POLITIKA SLOBODNOG IZBORA.

Naravno, pišući ga – otvorila se još jedna iznimno zanimljiva tema labavo povezana s tim člankom za koju smatram da je vrlo važno obraditi do razine da istraživač-namjernik osvješćavanjem te teme može sam krenuti u ovo slabo istraženo područje.

Za sada toliko o tom zanimljivim članku… možda ipak samo napomenuti da će biti riječi o ovome:

 

Nakon toga… pozabaviti ću se dovršenjem serijala o kreaciji stvarnosti a nakon toga – živi bili pa vidjeli.

Toliko za sada – stay tuned!

 

Recent Posts
Showing 3 comments
  • STO
    Odgovori

    samo naprijed s reklamama, po mogućnosti stavite najprevarantskije jer na taj način sredstva idu od negativnog ka pozitivnom :)

  • Joško
    Odgovori

    Lajk

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.