RIJEČI CRNE MAGIJE SUSTAVA

 In Obrazovanje, Pravo i zakoni

Napisao Eon.

Već nekoliko puta na našim stranicama pisali su suradnici o magiji koja se proteže sustavom. Magiji toliko moćnoj, da od začaranog čovjeka napravi čistu budalu bez trunke ikakvog samopouzdanja kada dođe pred ”moćne” službenike sustava. Moć službenika sustava je u njihovim magičnim riječima, a ako znate magične riječi, onda znate i magiju, te možete tu magiju okrenuti u svoju korist. U nastavku teksta koristim te ”magične” riječi, kako bi ih vi mogli prepoznati kad ih netko koristi nad vama, ali ću tim riječima postaviti i par pitanja na koja sami trebate za sebe naći odgovor.

Osobe ustanova zavodi u knjige i upisuje ih pod brojem oib-a kako bi bile ubrojive i kako bi na njih mogli računati jer su tada te osobe uračunljive. Ako osobe ustanova ne može zavesti u knjige i upisati ih pod brojem oib-a, onda takve osobe nisu ubrojive i ne može se na njih računati, pa postaju neubrojive i neuračunljive. Osobe su uračunljive i ubrojive kada se odazivaju na ime kojim ih zovemo i kojim ih zavodimo u knjige ustanova, jer kako ćemo računati na osobu koja se ne odaziva na ime? Takvu osobu ne možemo zavesti, ona je za nas neuračunljiva i neubrojiva i ne možemo ju upisati pod ikakav broj oib-a niti ubrojiti u oib.

Da li će osoba opet glasovati na izborima i time izgubiti svoj glas dajući ga nekome drugome? Kako osoba kad izgubi glas može igdje govoriti za sebe?

Zašto osoba živi na adresi prebivališta i da li je mrtva ako nije na adresi prebivališta, jer tamo živi?

Da li se čovjek koji daje osobi svoju energiju života, kad osoba nije živa zbog toga što nije na adresi prebivališta, bavi prizivanjem duhova zbog toga što oživljava mrtvu osobu?

Riječnik stranih riječi 

osoba=o-soba=nula-soba=prazna soba bez duše

ustanova=usta-nova=nova usta

zavoditi=začarati=učiniti da tko skrene sa pravog puta

ubrojiti=staviti u broj

uračunati=staviti u račun

zvati=čarati

Sada znate dio magije kojom se ”moćnici” služe. Služe se njom, jer im vi dajete slobodu da s tom magijom vas pretvore u svoje robove unutar robovlasničkog društva. Istražujte te ”magične” riječi i s njima dođite do istine. Istine da su ”moćnici” bez tih magičnih riječi samo obični ljudi kao i vi, te ako znate njihovu magiju, vrlo brzo spoznate i protuotrov. Protuotrov vas oslobađa od magije, a protuotrov su riječi istine koje poništavaju i najmanju magičnu riječ.

Primjer magičnih pitanja i protuotrova riječi istine: 

Magično pitanje: ”Da li živite na toj adresi?”.

Pravo značenje magičnog pitanja je: ”Da li ste mrtvi?”.

Protuotrov istine: ”Ne. Ja živim ovdje i sada.”.

Magično pitanje: ”Kako se zovete?”.

Pravo značenje magičnog pitanja: ”Kako vas mogu čarati?”.

Proutotrov istine: ”Ja sebe ne zovem?”.

Zapamtite, ne znamo čitati misli i ”moćnici” ne znaju što je u vašem umu, kao što ni vi ne znate što je u njihovom. Riječi istine, jedina su vam obrana od njihove magije, gdje god da jeste. Učite riječi i s tim riječima u umu vam neće za obranu biti potrebno išta osim njih.

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 2 comments
  • Eva
    Odgovori

    Skroz točno. Sustav, sistem su stvorili sotonisti, entiteti koji vjeruju da je gospodar svemira Sotona – entitet koji vlada materijom tako da ždere duše. Date li svoju dušu tom entitetu slobodno i provodite li ono što entitet traži – da mu uberete što više duša, u zamjenu ćete dobiti materijalno bogatstvo. Postoje obredi i načini kako se to radi i to, vidimo, funkcionira.

  • Solarian
    Odgovori

    Da, kad magične riječi više nemaju efekta, onda mađioničari upotrijebe magični neverbalni govor “produžene ruke” (pištolj i ipendrek,) pošto se pokazalo kroz povijest u raznim slučajevima da nikad nije na odmet poznavati više jezika.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje