Sat Istine 16 – NAJAVA

 In Obrazovanje

Nakon duljeg vremena ponovno ćete imati priliku uživo čuti poneku vrijednu informaciju preko jednog od rijetkih slobodnih medija u Hrvatskoj koji nam pruža podršku otvaranjem medijskog prostora – Radio Liberuma.

Tema 16. emisije biti će raspad iluzije sustava koji nas pokušava učiniti neslobodnim ljudima, a svoja iskustva o tome, podijeliti će s nama dva gosta.

Prvi od njih je Željko Mihoković Bockalo, kojeg ste imali prilike upoznati u trećem dijelu sage Kako funkcionira SUSTAV.

Drugi gost je Robert Pittner, koji na svoj način prakticira svoja rođenjem stečena prava, uključivo, ali ne ograničavajući se na pravo da se kreće kamo god on želi, na način kako on to želi i sa registracijskim tablicama na svom autu koje je sam izradio, i spreman je prihvatiti punu vlastitu odgovornost za prakticiranje tog svog prava, ukoliko tijekom tog prakticiranja svojeg prava počini nekome bilo kakvu štetu – pod uvjetom da je taj netko živ čovjek od krvi i mesa i da ima dokaze da mu je šteta počinjena.

pi

Voditelj je Valter, u režiji kao i obično Barni, a uključiti ćete se moći u emisiju i Vi s pitanjima i komentarima.

Slušajte nas u utorak, 11.03. u 18:00 sati kliknuvši na ovaj link Radio Liberuma.

Recent Posts
Comments
  • Damir
    Odgovori

    Sigurno ćemo doći do novih spoznaja. Vi koji ste depresivni, utučeni, izgubljenog životnog smisla, ukradenog dostojanstva, suicidalni, “pofureni”, bezidejni, pokradeni, pregaženi znajte da to nije stvarnost koju zaslužujete, to je stvarnost koja vam je nesvjesno nametnuta.Život postaje zanimljiv i smislen kad ga kroz istinu počnemo uzimat u vlastite ruke. Teškoća i problema će uvjek biti, ali znajte, nitko umjesto nas samih neće ih rješit na nama prihvatljiv naćin. Stoga , glavu gore i s istinom naprijed, nema nazad. Stvoritelju bi bilo jako žao ,kad nebi iskoristili barem dio beskrajnih mogućnosti koje nam je darovao. Pozdrav svima.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje