Seminar – posljednje informacije – dobrodošli!

 In Općenito

Budući da ima još slobodnih mjesta na seminaru molim sve zainteresirane da od petka 9.1.2015 ne uplaćuju na rečeni račun jer uplate neće moći biti obrađene, već da donaciju mogu izvršiti u gotovini prilikom dolaska na seminar.

Seminar se održava u subotu, 10.1.2015. u Centru za kulturu i informacije “Maksimir”, Švarcova 18, Zagreb u 15 sati.  Molim sve da dođu barem 10-15 min ranije tako da možemo početi točno na vrijeme. Oni koji su dobili pozivnice neka ih ponesu sa sobom.

Hvala!

 

Recent Posts
Showing 5 comments
 • Renato
  Odgovori

  Parkiranje? Jel se plaća i imali kod centra mjesta? Pozdrav

  • Valter
   Odgovori

   žuta zona, mislim da se plaća do 15:00. Ima mjesta za parkiranje točno ispred centra.

  • dan
   Odgovori

   mislio sam da smo “mi” tipovi koji ne placamo parking : ))

   • Valter
    Odgovori

    Ja plaćam. Jeftinije mi je nego ze zezati s njima.

 • Tatjana
  Odgovori

  Komentar na seminar obzirom da je jedan lingvist komentirao podrijetlo rijeci osoba evo jos jedna referenca: “Rijec osoba je latinska; Grci za to imaju rijec prosopon sto znaci lice, isto sto u latinskom persona znaci neciju krinku ili vanjski izgled, kako je prikazan na pozornici, ili pak u jos posebnijem smislu, onaj dio koji prerusava njegovo lice poput maske ili obrazine…, tako da ke persona isto sto i izvodac, i na pozornici i u obicnom saobracaju; glumiti znaci isto sto i izvoditi ili predstavljati sebe ili nekog drugog..” Thomas Hobbes, LEVIJATAN

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje