Serum iz kožice dječjih penisa za ljepotu slavnih i bogatih

 In NASILJE, Zdravlje

Nadam se da ste dobro doručkovali, ručali ili večerali, jer možda nakon čitanja niženapisanih redaka nećete moći nagovoriti želudac da išta probavi. U zadnjih nekoliko mjeseci izlazi na vidjelo sve više do sada skrivenih, ili samo u određenim krugovima poznatih informacija, kako o seksualnoj zlouporabi djece, tako i o trgovanju organima, ali i nezamislivim ritualima koji spadaju u teške horor filmove, kao npr. pijenje ljudske krvi i sl. Jesu li to sve samo izmišljene priče, crna mašta psihopatskih pojedinaca ili ima u tome neke istine? Čitajte dalje.

27. studenog 2018. 

Kate Beckinsale i Sandra Bullock otkrivaju tajnu svog mladenačkog izgleda

Tretman koji licu Kate Beckinsale daruje mladenački izgled, naziva se “holivudski EGF facial”. Međutim, upućeni poput Sandre Bullock nazivaju postupak “tretmanom lica penisom”. O čemu se zapravo radi? “Hollywood EGF Facial” je poseban serum za obnovu kože, koji sadrži stanice prepucija obrezane male djece iz Koreje. Kaže se da potiče proizvodnju kolagena i pomlađuje kožu, poboljšava strukturu tkiva i također doprinosi zacjeljivanju rana. Tretman se sastoji od kemijskog odstranjivanja (tzv. brušenja) prvog sloja kože i naknadnog „microneedlinga”, u kojem se valjkom sa sitnim iglama buše u koži malene rupice.

 

Sandra Bullock, The Heat gala screening, Curzon Mayfair cinema, London UK, 13 June 2013, (Photo by Richard Goldschmidt)

Sandra Bullock je izjavila da se u serumu koji se prilikom tretmana ubrizgava u kožu lica, nalazi kožica obrezanog penisa korejanske djece.
U svibnju 2018. je  u razgovoru s Ellen DeGeneres rekla o tretmanu (video ispod): “Kad vidite koliko to licu dobro čini, potrčite svojoj kozmetičarki i kažete: ‘Dajte mi penis!’ 54-godišnjakinja je ishodom tretmana bila toliko oduševljena, da je istoj kozmetičarki poslala i svoju kolegicu Cate Blanchett (slika ispod), nakon čega je ona izjavila za Vogue Australia: ‘Sandy i ja smo otišle toj kozmetičarki u New Yorku. Ona nudi ono što nazivamo ‘penis facial’. Ne znam o čemu se radi ili zašto se tako naziva, možda jer malo miriše na spermu – u njemu se nalazi neki encim, pa Sandy to naziva ‘tretman lica penisom’. ‘I to zvuči pomalo čudno, jer se navodno radi o kloniranoj dječjoj kožici.’ “

 

Međutim, tvrdi se također da se ovi serumi ne proizvode samo od kože obrezanog penisa korejske djece, već od svih organa i kože djece izbjeglica iz zemalja tzv. trećeg svijeta. O postupku možete pročitati nekoliko odsječaka niže. Naravno, iako ove tvrdnje još nisu točno dokazane, taj je postupak u inozemstvu, čija se cijena kreće od 650 dolara na više, vrlo popularan u krugovima poznatih, lijepih i bogatih. Idemo korak dalje. Slijedeći naziv vam je u zadnje vrijeme sigurno došao do ušiju.

Poslušajmo već navedene riječi iz ustiju same Sandre. Razgovor se vodi s televizijskom voditeljicom Ellen DeGeneres (svibanj 2018.)
Sandra Bullock ubrizgava zbog taštine dječji prepucij u lice 

………

Što je adrenokrom?

Adrenokrom je oksidirani oblik adrenalina (poznat i kao epinefrin) koji se izlučuje u tijelu  nakon eksplozije adrenalina, koje tijelo proizvodi tijekom doživljavanja velikog straha ili ogromnog uzbuđenja. Navodi se da je adrenokrom dobiven od krvi djece u dobi od 0-9 godina i o samom postupku dobivanja postoje neke vrlo uznemirujuće tvrdnje, jer se koriste zastrašujuće metode, kao npr. mučenje. Najpoznatiji učinak adrenokroma je znatno pomlađivanje korisnika i usporavanje starenja. Iz tog razloga, se smatra, da su mnogi poznatih imena, poput Sandre Bullock, također primijenili ovu metodu, jer iskreno rečeno, usprkos velikih novčanih mogućnosti za redovitu njegu, posjeti kozmetičarki, plastičnih operacija zatezanja kože lica, korekture nosa, ubrizgavanje silikona pod kožu, povećanja prsa i zadnjica i sl., izgleda da za mnoge ljude koji su javnosti poznati iz filmova i medija „vrijeme stoji“. Više o tome kasnije, ali si u međuvremenu možete postaviti pitanje: Kamo dnevno nestaje 2500 djece na zemlji, svake godine oko 1 000 000? TKO i ZAŠTO ih otima?!

Prelazimo na prije nekoliko dana emitiranu emisiju na turskoj TV (TGRT), u jednom od glavnih programa u Turskoj, koji pripada IHLAS Holdingu i djeluje vrlo blisko vladi.

Turska državna televizija izvještava o adrenokromu!

“Rekao sam vam da će vas današnje vijesti uzdrmati. Kad sam se počeo baviti time, bio sam suočen s nečim što me potreslo. Pročitao sam o tome po prvi put, do tada mi je bilo potpuno nepoznato, a i vi ćete to čuti prvi puta. Imamo i prilog Sandre Bullock. Sada ću vam pokazati televizijski program razgovora u jednoj od najpoznatijih američkih emisija u svijetu, koji je vođen prije nekoliko godina s Ellen DeGeneres i njenom gošćom Sandrom Bullock, koja je odgovarala na pitanja u emisiji.
Ellen je pita: “Kako ti uspijeva da izgledaš tako elegantno i koliko si stara, oko 50 godina?“, a ona odgovara … Poslušajte, traje samo 40 sekundi, a ja ću vam nakon toga objasnit taj đavolski način kojim se ophodi s malim valjkom s mikroiglama, mislim da neki od vas to ne znaju. Igle se probijaju kroz kožu i stimuliraju i jačaju kolagen.

Sandra: Jedan dan izgledate kao žrtva požara, ali onda se sve smiri.”
Ellen: “Što unosite u kožu Sandra?”

Sandra: “Pa, u kožu unosite ono što dermatolog želi utisnuti u vaše pore.”
Ellen: “Ali što je to?”

Sandra: “To je ekstrakcija iz komada kože mladih ljudi iz daleka, iz daleka. I oni su pronašli kako ju izvući [dobiti iz kože].“
Ellen: “To je prepucij korejanske bebe.“

Kako su to nedužno ispričale, zar ne, kao da je nešto potpuno nevažno. Što su to komadići kože korejanske djece, koji se ubrizgavaju pod kožu kako bi ostali mladi i lijepi? O Allah, Allah, niste još nikad čuli? Znate, jedna drugu gledaju u oči i lažu nam. Danas smo se sjeli zajedno da istražimo temu [voditelj sa svojim kolegama]. Kad smo se suočili s tom temom, stidjeli smo se naše ljudske vrste. Dame i gospodo, najprije bih vam želio reći ime te teme: adrenokrom.
Što je to?
To je hormon koji se u djeci stvara u izvanrednim stresnim situacijama kroz strah ili bol i refleksno proizvodi u hormonalnim žlijezdama. Možemo reći da je to korijen adrenalina. Djeca mogu nasuprot tom hormonu stvoriti otpor i dijete stvori dodatnu snagu, dobije na snazi, ojača. I upravo se taj hormon izvlači/izdvaja iz tijela [krvi] i oni ga raznim poznatima / slavnima prodaju za 1000 $ po dozi, kao da u tome nema ništa loše. Ipak, ne treba zaboraviti da su djeca bila u strahu, jer kad se djeci nanosi bol, tijelo izlučuje ovaj hormon za obnovu. Kako bi ga izvukli iz tijela, oni štete djeci.

Pogledajte, adrenokrom je prirodni ljudski sekret, koji je prvi put otkriven 1939. za liječenje srčanih bolesti. Kao rezultat toga, spoznato je da se radi o hormonu koji utječe na starenje [smanjenje] do 60%. Danas se ubrizgava bogatima i slavnima. Želim to još jednom istaknuti, prije nego što prijeđemo na dijete.

Johny Deep – iznad fotografija sa 39 godina. Danas ima 51 godinu kao da nikada nije ostario.
Kate Moos – poznati model od 30 godina, sada 41 … Bože, ne postaju stariji. Oni se vrlo dobro brinu o sebi.
Brad Pitt – najzgodniji muškarac na svijetu u 42. godini i u 51. godini. Nije se promijenio, zar ne?
Tom Cruise, Meryl Streep, svi … svi su to koristili.

Kako znamo tko ga od slavnih koristi?
S vremena na vrijeme nastanu modrice u području oko očiju. Možete ih vidjeti oko očiju slavnih, koje se ponekad uhvati kamerama i koji koriste taj adrenalin, tj. hormon. Robert Downey Jr. je tu, Ben Affleck, George Bush također, bivši državni tajnik (Tony Blair), engleski kralj, čak ga je i Papa koristio. Ako ste povremeno vidjeli modrice na nekim prijašnjim slikama, to je popratne pojava [ubrizganih] injekcija. (Op. a.: U “upućenim krugovima” se takva djeca nazivaju “panda”, zbog crnih krugova oko očiju.)
A sada slika poput udarca u lice. Ako crni krug oko očiju vidite u djece, oni su morali biti preneseni u ogromno stanje straha. Djecu muče i u trenutku smrti izvlače dječju krv, koja se potom prerađuje u “medikament”. To je potom bilo zabranjeno.
Znate li koliko djece nestaje širom svijeta? 2500 svaki dan (!!!), 2500 svaki dan, a najviše iz zemalja trećeg svijeta. Postoje organizacije koje tu djecu muče i u trenutku smrti vade/crpe krv, a hormon prodaju bogatima.
Znate li da je to napisano na Wikileaksu? Postoje poznati dokumenti Wikileaksa. U Americi je 2013. taj serum bo zabranjen, a sve tvrtke koje su ga planirale proizvoditi su dobile zabranu, no možemo vidjeti da se i dalje kao cjepivo za pomlađivanje prodaje slavnim i bogatim menadžerima. Oni to čine djeci! Strah se koristi kao način mučenja, djecu zlostavljaju, na kraju ubiju i uzimaju hormon iz njihovih tijela. [što je i inače dio mnogih rituala u određenim krugovima] Kad bi to vrag mogao smisliti, možda bi ovaj svijet propao i mi zajedno s njim.”

Komentar

Poštovanje za izvješće! Kada jedan od najvećih TV-kanala u Turskoj izvještava o takvoj stvari koja se shodno proučavanju povijesti čovječanstva, već tisućama godina događa u smradu tamnog podzemlja, iza čeličnih, za javnost zatvorenih vrata, u kojoj sudjeluje bezbroj psihopata, poremećenih mozgova, sadista i hladnokrvnih nacista, plaćenika i programiranih robota, prodanih opsjednutih duša, kao i za oči većine mnogo nevidljivih bića (to je moj zaključak, zasnovan na dosadašnjim dugogodišnjim proučavanjima, jer drugačije mi nije moguće objasniti tu neopisivo, apsolutno neshvatljivu okrutnost i nemilosrdnost), onda se zaista počelo odvijati nešto jako veliko, do sada vrlo dobro skrivano i dostupno isključivo „upućenim“ članovima tajnih tamnih društava.
Što će u skoroj budućnosti još izaći na vidjelo?
Saznat ćemo. Svijest se podiže, Svjetlo je uperilo svoje zrake na gnjiloću močvare koja polako isparava i razotkriva pokopane, mučene i ubijene, kako bi njihove duše konačno bile oslobođene. Blagoslovljene bile sve, bilo u dječjem, ženskom ili muškom ljudskom tijelu, a isto tako i sve životinjske.

Odmor i hormon za oporavljanje

Zašto se ljudi godinu za godinom drže pod neprestanim pritiskom? Tko ima koristi od toga da se ljudi podijele u skupine suprotnih nazora (partije), da ih se stalnim novim odlukama i proglasima izvodi iz ravnoteže, um nesuvislim izjavama koje jedna drugu pobijaju dovodi do pomutnje, iscrpljuju duh i tijelo?
Tko si uzima pravo da nam naređuje kada ćemo ustati, što i kada jesti (o kvaliteti tzv. hrane i vode ne želim ovdje niti govoriti), otići na godišnji odmor? Učestalim izmjenama zakonskih odluka, dovode se psiha, tijelo i sav osjetljivi živčani sustav u stanje napetosti i nesigurnosti (što je dio smišljenog plana – drugačije si to ne mogu objasniti?), bez mogućnosti opuštanja i obnove. U današnje smo doba prisiljeni raditi sve više/duže, pod pritiskom, uz veći broj nametnutih obaveza i zadataka, očekuje se da vladamo vještinama koje su prije bile sastavni dio nekoliko zanimanja, da poznajemo kompjuterske programe, da smo preko mobilnih telefona stalno dostupni. Svom tom tzv. „modernom“ životu se pridružuje porast buke, sveopće opterećenje, jurnjava, ubrzanje, kontrola, ograničenja, zagađenje okoliša – uz sve manje kvalitete života, zarade i slobode?!?!

Zbog svog tog unutarnjeg pritiska nam učestalo pregore i unutarnje sijalice. Fino istkani živčani sustav, koji je vrlo osjetljiv na buku i napetost, jednostavno je preopterećen, pa se iskopča i tijelo više nije sposobno niti za najjednostavnije radnje? Cijeli se organizam nalazi u psihičkom i fizičkom stanju uzbune, tzv. pripreme za „borbu ili bijeg“, što ishoduje neprestanim izlučivanjem adrenalina i u konačnici iscrpljenjem bubrega, smanjenjem životne snage, nervozom, nemirom, depresijom, ravnodušnošću i u mnogim slučajevima tzv. „burn out-om“? Idemo umorni spavati, ustajemo umorni – poznato? Neki se predaju alkoholu ili drugim vrstama opojnih sredstava, u nadi da će im to donijeti trenutke opuštanja i zaborava.
Je li takav način života prirodan? Naravno da nije, sve ostalo samo to ne. I tko to može izdržati na duge staze? Niti jedno živo biće i to tako ne funkcionira, jer čovjek nije stroj, već osjetljivo, osjećajno biće, duša koja u sebi sažima cijelo Stvaralaštvo.

U životinjskom svijetu možemo promatrati za njih uobičajen i prirodan način življenja „bijeg, sukob (napetost, stres) i odmor (obnova)“. Kad se dva mužjaka npr. gusaka ili pataka sukobe oko pridobivanja ženke, neko se vrijeme naganjaju, ali nakon što su omjerili snage i ustanovili tko je pobjednik, prestanu. Zamasima krila otpuste svu nakupljenu hormonalnu napetost i agresiju i mir je ponovo uspostavljen, a regeneracije u toku, tj. tijelo proizvodi u članku spomenute hormone za obnovu. Mačke i psi primjerice nakostriješenom dlakom signaliziraju najvišu spremnost za borbu i iz njihove dlake doslovce vrcaju crvene iskre kao znak napada, ali kada je sukob prošao, smire se i organizam se obnavlja.

Što je ljudima potrebno da bi se stanice tijela oporavile, obnovile, ponovo dovele u red i sklad? Mir, tišina i zvukovi prirode, koji su lijek za ljudsku dušu – šuštanje laganog povjetarca kad prolazi kroz grane drveća djeluje umirujuće, oplahivanje valova obale u večernje sate, promatranje zlatnog umirujućeg svjetla zalaska sunca u smiraj dana, koje tijelo i duh pune snagom i pripremaju za osvježavajuću noć.

I kako se osloboditi sveg pritiska, izaći iz tog kovitlaca?

Istinom – samo će nas Istina osloboditi, ma kakva bila. I vrijeme za Istinu je nepobitno sazrelo, davno posijano sjeme Svjetla je izraslo u sjajan i rumeni plod. No, prije toga će za mnoge biti duboke, skoro nepodnošljive boli i razočaranja kad budu saznali za sve laži i prijevare od „uglednih“ i onih koje su dosada dizali u zvijezde, gledali kao uzore, ili im vjerovali kao svojim „zastupnicima“ koji će ih pomagati i štititi.
I kako iz iskustva znamo, prije OSVITA ZORE je tama najdublja, hladnoća najžešća – upravo prije nego Sunce grane. I prvi zraci su već na pomolu, donose nadu, probijaju se kroz mrkli mrak ne-Svijesti, pozlaćuju najviše vrhove uzvišenih planina. Dolina se još uvijek nalazi u snu, no svakim satom se Sunce diže više i više na svom putu po nebeskom svodu, kapi rose pretvara u blješteće dijamante, obasjavajući i najtamniji kutak, ispunjavajući sve životnom toplinom. Usudimo se sniti najsmionije snove o boljem životu i počnimo ih ostvarivati, korak po korak.
Jedna od mogućnosti bi bila, na prvom mjestu uspostaviti mir u sebi, živjeti u miru sa svojim najbližima u kući, pa sa susjedima i tako dalje …

 

Istina
“Vjerujem u Istinu. Naš krajnji cilj mora biti tražiti je, tražiti je u nama i oko nas. Na taj način prvenstveno služimo jučer i danas. Bez Istine nema sigurnosti i nema postojanja. Ne bojte se kad cijela gomila viče. Jer ništa na ovome svijetu nije toliko omrznuto i ničeg se ne boji više od Istine. U konačnici će se svaki otpor prema Istini srušiti kao noć pred danom!“
Theodor Fontane (1819– 1898) je  bio njemački pisac, novinar i kritičar

 

 

„Družite se s ljudima koji ne samo da govore o Bogu, već i žive u Bogu! Družite se s ljudima koji ne samo da govore o Ljubavi, već i manifestiraju Ljubav! Družite se s ljudima koji ne govore samo o Istini, već je Istina njihova stalna mjera u životu!“
Veliki bugarski učitelj Beinsa Douno

 

 

I još nekoliko mudrih riječi o odnosu prema djeci.
„Neki su mislioci čak doveli u pitanje obiteljsko pravo, jer su vidjeli njegove negativne utjecaje i htjeli ih eliminirati: Prema njihovom mišljenju, ne treba više obitelj osigurati odgoj djece, već institucije koje kontrolira država. Međutim, takvi žaljenja vrijedni nazori dovode do katastrofalnih rezultata. Djeca na taj način postaju mala čudovišta, koja se otuđuju od roditelja i pod određenim okolnostima su ih čak spremna prijaviti policiji, što bi bilo strašno! [To smo imali prilike vidjeti u prošlom stoljeću 30-ih godina] Obitelj se ne smije uništiti. Članovi obitelji imaju svete veze jedni s drugima. Obitelj se mora zaštititi ili jednostavno proširiti pojam „obitelj” [misli se na cjelokupnu ljudsku zajednicu, kao veliku obitelj]. Ovo proširenje je sjajan posao i na mladima je da ga postignu.“
Omraam Mikhaël Aïvanhov je također bio veliki bugarski učitelj, koji je najveći dio svog života djelovao u Francuskoj i u mladosti bio učenik Petra Konstantinova Deunova (Beinsa Douno) 

Izvornici
https://www.n-tv.de/leute/Kate-Beckinsale-verraet-ihr-Beauty-Geheimnis-article20742726.html

https://www.miss.at/penis-facial-dieser-neue-beauty-trend-ist-irgendwie-ekelhaft/

 

Povezani sadržaji

Djeluju li ljudi pod utjecajem nevidljivih sila?

John Lennon – Svijetom upravljaju luđaci

Bivši bankar – Na zabavi Iluminata sam trebao žrtvovati djecu

Gospodari lutaka

Čudovišne tajne moćnih iz Westminstera

Mali nogometaši – žrtve seksualnih zlostavljača

Otimanje djece u svrhu spolnog općenja

Policija je razbila ogromni norveški pedofilski krug

Političari na „otoku orgija seksualnih robova“

John Lennon – Svijetom upravljaju ludjaci

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • istina
  Odgovori

  i njemci su progovorili na TV o – adrenokromu..no da se ne ponavljam već sam pokazao dio zujanja o tome i događajima na Antarktiku i tko je glavni krivac za otmice djece a i odraslih – Patrijarh Kiril ….videći sve to u posjeti Antarktici je rekao svoje……..protiv ovoga zla moramo se ujediniti ,svi koji vole domovinu……..i sad se more čitati postojanje tribunala koji sudi za zlodjela prema čovječanstvu…..priložitću nešto drugo jer Valter je isto rekao svoje :
  Jedan – ili Učitelj kako ću ga zvati – rjetko je razgovarao s drugima, budući da je bilo tako susrete s njim smatrao sam velikom čašću…….”Danas je prvi dan tvoje poduke o Božanskom svjetlu”…….rekao je dubokim ozbiljnim glasom. Obrati pozornost jer moraš integrirati svaku poduku prije nego što počneš podučavanje drugih ljudi. zapamti da ću te podučavati o energiji a ne o obliku.Oblik je rezultat energije,rezultat misli.Bez misli oblik nebi postojao.Kada promjenimo način na koji mislimo,oblik se mjenja.To je bit učenja.Naš zadatak nije da promjenimo svijet već da promjenimo svoje misli o svijetu.Ove rječi zvuče ti poznato,zar ne?To je stoga što govorim jezikom koji razumiješ.Kada podučavaš,moraš prvo odrediti jezik učenika koji će te slušati.Nije bitno koje rječi koristiš već to da su one usmjerene na istinu.
  A što je istina ?
  Jednostavno ovo – LJ U B A V……je stvarna jer je cjelovita.Mir je stvaran jer je temeljit. BOG je stvaran jer je vječan.Ono što nije vječno,cjelovito i temeljito nije ni stvarno.Ne postoji i ne može djelovati.Naš je zadatak otkriti što je stvarno čineći to, otkrit ćemo narav onoga što nije stvarno.Kako je bilo u tvojoj prvoj cjeloj meditaciji? Bilo je kako si rekao…dvanaest sati prošlo je za tren.Nisam osjećao da sam tamo već da lebdim negdje u prostoru.Pokušaj se oduprijeti potrebi da odlutaš rekao je.Poput Poslanika tvoj je posao da budeš nazočan.Ljudi moraju vidjeti da je ono što podučavaš razumno.a ne otkačeno.Previše toga je rečeno o duhovnosti kao bijegu umjesto da dopustimo da ona ispuni svoju funkciju i dovede nas do istine, važno je biti utemeljen-dostupan.Ako budeš takav,ljudi se prema tvom podučavanju neće odnostiti kao prema bajkovitoj religiji ili novodobnoj izmišljotini.Potrebno je u njima probuditi vjeru u konkretnu stvarnost istine a ne ih navući na živi pijesak privida. U redu ?

  u prilog ovoj prepisci ide i ovaj tekst o broju……..1 2……..
  svjedoku na obuci za podučavanje čovječanstva je i lipo rečeno da će biti podučavan….E N E R G I J I……..
  već sam navodio da imamo žive svjedoke o navedenom jedan-Split a drugi iz Sarajeva i tamo vodi dom za siročad-djecu bez roditelja koji su danas odrasli ljudi i bilo bi lipo da se netko javi koji zna za ovog podučavanog od više inteligencije……………….??
  ***************************************************************************
  …..Nema više potrebe da se ikada osjećate sami, kad shvatite da oko vas postoji inteligenatan život koji želi komunicirati sa ljudskim bićima.
  Čim se 12 Spirala, koje će vas povezati sa 12 informacijskih centara, počnu formirati – Biblioteka će se aktivirati.

  Ljudska vrsta je dizajnirana da bude ključ u pristupu ovoj informaciji u Živućoj Biblioteci. O tome bi vam mogli pričati priče i priče.
  Prije miliona godina, sav život je ko-egzistirao na planeti, pogotovo za vrijeme dinosaura, kad su ove velike životinje služile kao čuvari planete i izvjesne energije su se gradile da ovdje pohrane podatke. Ovo se dešavalo milionima godina.

  Sada je sistem sa brojem “12” onaj koji vas povezuje sa time i kad pogledate oko sebe vi ćete ga svugdje vidjeti. To je bilo uvedeno iz razloga da se vas poveže sa nečim negdje drugdje.

  To nije vaš prirodni bioritam, nego jedan grupni dogovor da se koristi energija od “12” u različitim sistemima stvarnosti. To je kodirana formula. Mnoge stvari koje nemaju smisla vašem logičkom umu, imaju enormno puno smisla kodiranim svjetlosnim vlaknima i vašem tijelu koje postaje sve više i više senzibilno.

  Ima i onih koji kažu da je ovo jedan skroz ne-efikasan sistem i da nije u prirodnom toku. Ali “12” je tok na koji je vaš planet “naštiman”.
  i priložit ću ove fotke iz Vatikana di još triba dobra metla i odgovaranje za zlodjela i ima najava da je stigla u tišini i bez previše buke osim za one koji su ….b u d n i…..znate već ….budni budite……
  https://st2.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/6441925083?profile=original

 • istina
  Odgovori

  ……………Istina
  “Vjerujem u Istinu. Naš krajnji cilj mora biti tražiti je, tražiti je u nama i oko nas. Na taj način prvenstveno služimo jučer i danas………………..
  ******************************
  …..sve si Valtere dobro obradio ovu sramotu za čovječanstvo di jedna šačica iskvarenih umova sklapa dogovor s nama nepoznatim identiteom(znamo tko su)i ustupa u ime svih zemljana ovo sramotno činjenje nad djecom i odraslima čemu svjedoče sad već mnogih a poznat je i Phill Schneider o bazi …Dulce….ima netu pa pogledajte a ima i na Balkanufo jutube puno obrađena materijala di zasluži spomen i Karla Turner i ostale žene koje su progovorile o prisilnim trudnoćama….koju su ubili zbog razotkrivanja otmica i kamo to ide…… a sada ima i zujanja o zagrebskim tutnjavama ili odjecima podzemnih eksplozija….da,da budni tog jakog potresa kažu da je prvo ….grunulo…a Fulford je objavio za Hrvatsku podzemno uništavanje ….l e g l a…..zla..u podzemnom balkanskom labirintu a dio je otkriven i u Rumunjskoj-pogledajte što ima o Buccegi planini….da se ne činim kao pametnjakovič što mi nije cilj već da narod zna istinu……
  idemo na dio priče:
  Laboratorijski Dulce. Podzemna baza stranaca u dulceu. Dobri i negativci iz Svemira

  Phil Schneider bio je inženjer koji je radio za američku vladu i sudjelovao u stvaranju podzemnih baza. Bio je pripadnik reda ljudi koje su zarobili predstavnici vanzemaljskih civilizacija uz pristanak američkih obavještajnih službi u podzemnoj bazi u Dulceu, New Mexico, 1979. godine, koja je korištena za genetske eksperimente, kao i za krvave rituale. Tijekom sukoba poginulo je nekoliko stranaca i mnogo ljudi.

  Phil je bio jedan od trojice preživjelih u pucnjavi s velikim sivim. U svojim predavanjima često pokazuje ožiljak primljen od rane laserskim oružjem.
  Phil je prekinuo odnose s američkim obavještajnim službama, nakon čega je održao razotkrivajuća predavanja o podzemnim bazama, o tajnim izvanzemaljskim tehnologijama, o prijetnji svijetu i cijelom čovječanstvu koje oni koji pokušavaju uspostaviti Novi svjetski poredak prema strancima neprijateljskim ljudima koje nose sa sobom.

  Phil je imao prijatelja, Rona Rammela, bivšeg službenika obavještajnog zrakoplovstva i izdavača Alien Digest-a. Umro je 6. kolovoza 1993. godine, navodno je sebi pucao u usta pištoljem. Prijatelji, međutim, kažu da na pištolju nije pronađena krv, nisu bili otisci prstiju na cijevi i ručici oružja. Osim toga, smrtnu notu pokojnika napisao je ljevičar, dok je Rammel bio desna ruka.

  Sam Phil pronađen je mrtav u svom stanu pored glasovira. Oko vrata su mu bile namotane žice. Prema nekim izvorima, bio je brutalno mučen prije nego što je ubijen. Ovo je njegovo posljednje, umiruće predavanje.

  Baza Dulce nalazi se u državi New Mexico, na sjevernoj granici s Coloradom, oko četrdeset kilometara zapadno od Chama.

  Prema glasinama, baza Dulce izgrađena je, poput “Zone 51”, s ciljem prijenosa izvanzemaljske tehnologije na američku vladu. Također je poznato da se u bazi u Dulceu izvode genetski eksperimenti, kao i eksperimenti nad kontrolom uma.
  Baza se nalazi ispod brda Archuleta Mesa, na udaljenosti od oko pet kilometara od malog grada Dulce. Na površini su izgrađene male kuće s popločanim krovom, sagrađene s ciljem da odvrate znatiželjnike.

  Sva vozila koja se odnose na bazu parkirana su pod zemljom na prvoj razini.

  Druga razina osmišljena je za smještaj posebne opreme: vlakova, autobusa, strojeva za tunele. Razgranatim sustavima tunela možete doći do drugih baza: Zona 19, Zona 51, Biljka 42, Green River, Zračna baza Edwards itd.

  Na trećoj su razini smještaji, kompleksi za baze i ispitne laboratorije. Ova razina je glavni upravljački čvor.

  Četvrta razina uključuje laboratorije za proučavanje ljudske aure, telepatije i hipnoze. Prema nekim istraživačima, vanzemaljci mogu odvojiti astralno tijelo osobe od fizičkog, radi daljeg smještanja u fizičko tijelo „stranog predmeta“.

  Peta razina je smještaj za vanzemaljske vrste “Grey” i “Reptoids.”

  Šesta razina se zove Hall of Nightmare. Na njemu se nalaze laboratoriji u kojima se provode pokusi i pokusi na životinjama i ljudima. Bavi se i kloniranjem.

  Sedma razina – skladište zametaka za pokuse.
  Priča se da je 1979., kao rezultat nesuglasica stranaca i Amerikanaca, došlo do oružanog sukoba. Tijekom ovog incidenta poginulo je 72 ljudi (44 taoca su zarobljeni od strane vanzemaljaca, 22 vojnika odreda Delta, a šest nestalih). Kao da je zbog uporabe nepoznatih oružja od strane stranaca, svi ljudi koji su sudjelovali u sukobu samo su se zapalili i zapalili živo. Vanzemaljci nisu imali žrtava, pa Schneider možda laže.

  Mnogo je glasina oko baze Dulce. Neki s punim povjerenjem tvrde da baza pripada Zetama, dok drugi tvrde da su Sirijci. No obojica se slažu da se na temelju barbarskih eksperimenata provode hibridi čovjeka i izvanzemaljca, s neviđenim kršenjem ljudskih prava i nasilnim otmicama stanovnika planete Zemlje.

  VI Rat u Dulceu

  Svjedočanstva tragača za istinom koja podržavaju postojanje baze Dulce sugeriraju da ovaj tajni centar doista provodi niz projekata usredotočenih na razmjenu tehnologije, kontrolu uma, genetske eksperimente i kršenja ljudskih prava otetih građana. Vrlo je vjerojatno da je jedan ili više tih projekata postao sfera sukoba izvanzemaljskih rasa i tajnih vladinih organizacija.

  Ovaj sukob doveo je do vojnog sukoba, koji je postao poznat kao “Dulceski rat”. Točan razlog ovog sukoba ostaje nejasan, kao što je vidljivo iz različitih dokaza, što se zapravo dogodilo i prouzrokovalo je značajan broj smrtnih slučajeva, uključujući američko osoblje, baze stražara i predstavnike izvanzemaljskih rasa.

  Prema Castellou, vojni sukob u Dulceu počeo je kao rezultat rasta pokreta otpora, koji uključuje i sigurnosno osoblje i simpatizere izvanzemaljskih rasa koji žele pomoći osobama lišenim slobode u stranim sektorima baze.
  Na kraju je u bazu poslana elitna vojna postrojba Delta snaga, koja se sastojala od 100 ljudi, radi iskorjenjivanja pokreta otpora, koji je počeo prijetiti sigurnosnom sustavu koji se razvio u bazi. Kao rezultat toga, žrtve sukoba bile su i pripadnici Delta snaga i pripadnici sigurnosnog osoblja i predstavnici izvanzemaljskih rasa.
  ostatak kao i na brojnim ostalim portalima….
  https://mupbv.ru/hr/laboratoriya-dulce-podzemnaya-baza-inoplanetyan-v-dulce-horoshie-parni-i.html

 • istina
  Odgovori

  i svježa objava-jedan dio…..
  02.07.2020.

  S pozdravima ispunjenim ljubavlju od svih duša na ovoj stanici,
  ………Druga globalna situacija je neprestana saga o koronavirusu. Imajući u vidu da je većina nacionalnih granica zatvorena za putnike, možete se zapitati kako je ta bolest dosegla zemlje koje je nisu imale. To se dogodilo na isti način na koji se desilo u kineskoj provinciji Hunan – virus su pustile bespilotne letjelice, ili, u novim zemljama, možda zaprašivanjem usjeva.

  Iako se ta dva područja jako razlikuju, oba su bila glavna meta Iluminata da puste svoj virus. Zajedno s gustim zagađenjem zraka, Hunan je zasićen 5G tehnologijom čije emisije štetno djeluju na tijela; oba stanja kompromitiraju imunološki sustav i čine stanovnike podložnim obolijevanju od zarazne respiratorne bolesti. Ljudi u zemljama u kojima je nedavno ubačen kovid-19 podjednako su ranjivi. Oni imaju nizak imunitet zbog postojećih zdravstvenih problema uzrokovanih neuhranjenošću i drugim lošim životnim uvjetima.

  Veliki broj slučajeva i smrti u Sjedinjenim Državama bio je predvidljiv. Maske sprečavaju normalno disanje i to jako utječe na imunitet. Stres također negativno utječe na imunološki sustav, a veliki stres uzrokovali su „ostanak kod kuće“, masovna nezaposlenost, ekonomske poteškoće, briga o djeci za ljude koji moraju raditi i iscrpljenost bolničkog osoblja i onih na prvoj crti.

  Oni koji stoje iza ove pandemije žele da vjerujete u suprotno, tako da je prst usmjeren na ljude koji ne nose maske ili na „socialno distanciranje“ i da se tvrtke prebrzo otvaraju. Drugi aspekt porasta broja je taj da se slučajevi i smrtni slučajevi od brojnih medicinskih problema lažno prijavljuju kao posljedica kovid-19 ili komplikacija njime izazvanim.

  Suprotno onome što se može činiti da mračni pobjeđuju u ovoj rundi, je da ne pobjeđuju. Oni sve dublje kopaju svoje grobove, da tako kažem. Istina o laboratorijski projektiranom, patentiranom koronavirusu ne može se dugo skrivati od javnosti. Uklanjanje s interneta svjedočenja pojedinaca koji znaju istinu ne sprječava objavljivanje drugih istinitih podataka, a označavajući ih „teorijom zavjere“ neće raditi ni u ime mračnih.

  Čitateljima koji su također pitali jesu li Bill Gates i dr. Anthony Fauci među odgovornima za pandemiju, da, obojica su jako uključena. Kao i CDC, čije su „smjernice“ često obavezne.

  Sad o Q i Qanonu. Prema Nirvaninim promatračima Zemlje, Q je nekoliko pojedinaca koji imaju široko osobno znanje o “dubokoj državi”, tajnom društvu koje nazivamo Iluminati i koje drugi nazivaju kabalom, jednim svjetskim poretkom, vladom u sjeni i drugim nazivima. Qanon, labavi savez grupe pojedinaca koji istražuju ili imaju osobno znanje o informacijama koje nisu lako dostupne javnosti, prati zagonetne poruke Q-a objavljene na internetskim stranicama i tumači ih s različitim stupnjevima točnosti. Budući da je namjera svih ovih pojedinaca da razotkriju mračne, informacije koje dolaze iz Q ili Qanon također se ismijavaju kao „teorija zavjere“.

  Glavni mediji su pod kontrolom, informacije na Internetu su mješavina autentičnih i neistinitih, a društveni mediji su žarište mišljenja zajedno s činjenicama, tako da pripazite na informacije iz svih izvora. Pitajte unutar sebe – istine koje tražite nalaze se na razini duše.
  Čuo sam da je vaš predsjednik [predsjednik Sjedinjenih Država Trump] naredio vojsci da uništi podzemne baze u kojima su pronašli mnogo djece u kavezima i oslobodili ih. Molim vas pitajte Matthewa je li se to zaista dogodilo.”

  Nirvanini promatrači ne mogu potvrditi da li je naredba za spašavanje stigla od predsjednika Trumpa, ali istina je da su vojne trupe oslobodile stotine djece koje su držali u zarobljeništvu u mamutskim podzemnim bazama Iluminata, a zatim su uništili baze. Djeca dobivaju medicinsku i psihološku skrb.

  Najđavolskija od svih tama na planetu je štovanje Sotone. Zajedno s otmicama tisuća djece diljem svijeta radi obreda, štovatelji oplođuju žene koje su zarobili tako da njihova djeca mogu biti žrtvovana.

  Eonima mračne sile utuvile su u neiskusne duše ideju da je ljudska žrtva “zadovoljavala ili smirivala bogove”, a prije nekoliko tisućljeća zemaljska civilizacija to je činila. U novijim stoljećima iluminati su koristili ta bezbožna djela za stvaranje energije straha, koja im služi kao gorivo za preživljavanje, i vjeruju da im konzumiranje dijelova žrtvovanih tijela daje neograničenu moć.

  Drugi čitatelj koji je pisao o tome pitao je: “Je li bolje ostati izvan svega toga i pustiti ljude da se osjećaju sjajno i sretno (uključujući i mene) ili je bolje da ljudi to znaju?” Koliko god istina bila šokantna, mora postati široko poznata, tako da će ove neizrecive prakse biti okončane, a mračni koji su u to uključeni smatrat će se odgovornim za svoje zločine protiv čovječnosti. Informacije su dostupne na Internetu i pozivamo vas da ih proslijedite drugima.

 • istina
  Odgovori

  idemo dalje jer razotkrivanje dobiva ubrzanje do nevjerojatnosti…….
  kao i objava video snimke di Kilary ubija mladu djevojku zbog adrenokroma(pokazano je da je likvidirana i zamjenjena dvojnicom i može se naći pokaz fotki ako netko želi naći ću ponovo)
  izvući ću dio zanimljivog sa svježe objave svijetu ,,,,bilten od 12. srpnja 2020
  pa krenimo………………………………
  prilog 1. – 6/30/2020: Puno je zbrke u vezi sa svrhom zaštite ili liječenja od strane vanzemaljskih posjetitelja. U svim slučajevima, mora odobriti Vijeće svjetova. Intervencija Vijeća u ljudske poslove je rijetka jer je glavna direktiva ne miješanje da bi se omogućilo ljudima da uče na svojim greškama i postupcima drugih. Kurs koji može proći priroda, poput predstavljanja vulkana ili pandemija ili oštećenja rođenja, smatra se prilikama za duše u nastajanju – prilika za učenje. Kada je duša u nastajanju ozlijeđena ili u nevolji, oni imaju empatiju prema drugima u sličnim okolnostima u budućnosti. Tako duše rastu prema orijentaciji Služba za druge.
  Vijeće svjeta interferira na širokoj razini kako bi Zemlja bila školska kuća za mlade duše u uravnoteženom stanju. Mladim dušama treba predstaviti mogućnosti za put služenja drugima. Kao i prilike za put služenja sebi. Annunakiji su bili gonjeni sa Zemlje jer su stavljali snažan naglasak na rutu Služba sebi. Dopuštanje bilo kakvom ludom vodstvu na Zemlji da uništi život na Zemlji pomoću nuklearnog holokausta također je blokirano, premda su Černobil i Fukušima bili dopušteni kao izazov za učenje i djelovanje političkog i kulturnog vodstva.
  ****************************************
  2.- General Patton

  Smatra se da je predsjednik Trump reinkarnacija generala Pattona, a Zetas to potvrđuje. Poznat kao Stara krv i utroba, Patton nikada nije odustao i dosljedno pobijeđivao u svojim bitkama, a strahovi su ga strahovali od straha. Smatrani arogantnim i drskim, biti politički korektan nije njegov način i često su ga nadređeni zbog toga prezirali. Poput predsjednika Trumpa, i u venama mu je bila škotska krv. General Patton nije želio biti mučenik, a unatoč desecima poznatih pokušaja atentata na predsjednika Trumpa, on također ide snažno.
  https://st2.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/6313771688?profile=original
  30.06.2020: Ne treba nikoga iznenaditi da je predsjednik Trump u prošlom životu bio general Patton. Osobnost, stil i ostvarenja uklapaju se u profil. Patton je bio ciljano usmjeren, a povremeno je bio hrabar i uvredljiv. Kao vojni zapovjednik poznat po svojoj sposobnosti da pobjeđuje u bitkama, bojali su se njegovi neprijatelji, a često ih je prezirao i nadređeni. Nije bio slabog srca niti politički korektan. Poput predsjednika Trumpa, nosio je škotsku krv, s vatrenom spremnošću da je bio Škot.
  3. – Predsjednik Trump također nam je omogućio da mu pomognemo kada je razvio Covid-19 nakon što se u ožujku suočio s brazilskim predsjednikom Bolsonarom. Čekamo da se upitamo, jer SAD i svijet očajnički trebaju njegovo vodstvo.

  Koje su bitke oko kojih se trenutno bori general Patton, zvani predsjednik Trump? Što kažete na konačnu bitku između dobra i zla tokom End Timesa? Eliminirajući Moloch klanjanje sotonisti s vlasti je jedna od bitaka. Nije vrijedno? Uzgajaju bebe na farmama za bebe kao što je John of God , miljenik Opra, trčao u Brazilu. Ova mala djeca i druga djeca koja su uhvaćena u seksualnoj trgovini silovana su i zaklana zbog svog Adrenokroma, visokog i starijeg preventiva kojeg traže sotonističke elite. Mrežni predsjednik Trump i njegova borba uz Junte uključuju vođenje oružja i droge, političare koji kradu iz javne blagajne i započinju ratove radi političke koristi.
  4. – Me Tribunali- narodni sudovi, nisu javna suđenja, niti će ih vjerovatno objaviti u javnosti. Da bi američki građani shvatili da su njihovi moćni političari, uključujući i prošle predsjednike, sotonisti, smatra se previše šokom. Nedavno otpušteni američki odvjetnik za SDNY učinio je više nego podržao političko gonjenje, blokirao je progon prstenova za trgovinu seksom djece. Poznato je da je većina policajaca koji su pogledali Hillaryv videozapis (u kojem su ona i Huma zaklali mladu djevojku) izvještena da su “počinili samoubojstvo”. To nije bilo samoubojstvo, već zataškavanje koje je Berman uputio.

  Tribunali djeluju od početka 2019. i to brzim tempom. Broj zapečaćenih optužnica(oko 170 000 ) u SAD-u indikacija je radnog opterećenja, a dodatni pogoni u Gitmo-u ukazuju na broj privremenih četvrti potrebnih za postupak. Unatoč suđenjima i pogubljenjima, Kabal je i dalje arogantan, pretpostavljajući da njihova sposobnost da se tijekom godina uspijevaju i uspijeva tijekom ove trenutne borbe. No Preobrazba je takva da su duše s najviše usluge-samo-sebe uklonjene s planeta, a Zvjezdana djeca su se trebala utjeloviti umjesto njih. Ovaj put vremena su drugačija.

  Može li predsjednik Trump igrati tuđinsku kartu, otkrivajući vanzemaljsku prisutnost? To je nagovijestio tijekom razgovora sina Dona, mlađeg od 18. lipnja , internetske glasine koje kažu da Crni šeširi žele organizirati invaziju vanzemaljaca kako bi stvorili nerede koristeći holografske slike bačene u nebo(blu beam program). Čini se da materija Antifa i Black Lives propada. Crne kape su se nadale da će neredi natjerati izbore 2020. godine odlučivanje putem glasačkih listića ili na neki drugi način stvoriti kaos koji grupa Soros voli. Humm, što bi general Patton učinio?Otkrivanje dolazi?
  to je Sorosov program? Osnivanjem borilačkog zakona započeo bi beskrajni ciklus nereda. Kao uspješan igrač hedge fonda, Soros je vjerovao da može manipulirati kaosom i na kraju izaći na vrh. Kako pitanje razotkrivanja koje priznaje prisutnost vanzemaljaca ulazi u ovu jednadžbu? Ono ima potencijal pojačati više nereda i na taj način nadvladati američku vojsku, forsirajući prijevremeni vojni zakon. Od početka objave “naše prisutnosti” izjavili smo da invazija vanzemaljaca neće biti dopuštena na planeti Zemlji. Zemlju nije moguće kolonizirati niti napasti.

  S obzirom na očaj u gomili Novog svjetskog poretka i očaj među demokratima koji znaju da je Trump sigurno pobijednik na izborima 2020., možda se igra vanzemaljska karta. Ovo je podrazumijevalo da uključuje holografske invazijske prikaze, ali nedostaje tehnologija za ovako širok prikaz i to neće uspjeti. Druga karta koja bi se igrala bili bi intervjui s takozvanim preživjelima izvanzemaljskih susreta, ali poput kampanje #metoo, to bi bilo podložno sumnjičavosti.
  eto Valtere- pa pusti zvonjavu nek zvoooooniiiiii

 • istina
  Odgovori

  dakle,što se to razotkriva sve na Zemlji……………… kad je rječ o informaciji -djelite je…….kopiram jedno pojašnjenje za mnoge koji su se sreli s ne’objašnjivim a takvih ima kao šetača Medvednicom i okolicom a i snimaka – ali šute jer “ak’ oš’bit kao normalan- ne šuti više”
  Mothership Clues
  Note: written on Jul 15, 1997 – prevod teksta,objave
  Većina viđenja su mali brodovi koji se koriste samo za brza, lokalna putovanja, a ne vrstu broda koji se koriste za međuzvjezdana putovanja. Majke su dom daleko od kuće i nose svu vrstu opreme, potrepština i objekata za koje mali brodovi jednostavno nemaju mjesta. Majčinski brodovi u ljudskom smislu mogu biti monstruozno veliki, daleko veći od svojih bojnih brodova ili nogometnih stadiona. Ti matični brodovi imaju istu sposobnost protiv gravitacije kao i mali brodovi, pa mogu zadiviti ljudske svjedoke koji vide kako čudovišta lebde u zraku bez pomoći mlatara ili vrtloga. Stoga se za vrijeme Buđenja matični brodovi rijetko koriste za viđenje, jer se takva viđenja smatraju previše potresnim za prosječnog svjedoka.

  Budući da se majke skrivaju, postoje li tragovi o kojima se radi? Dramatični pristup majčinstva u filmu “Bliski susreti treće vrste” zasnovan je na stvarnosti, budući da su oblaci najčešće korišteni kamuflaži. Majčin brod koji lebdi u blizini očito je svakome tko promatra sumnjivi oblak dulje vrijeme, jer se mali brodovi koji gotovo i neprestano lukaju mogu vidjeti kako strše unutra i iz oblaka. U trećoj gustoći, kao što je cijelo majčinstvo i sadržaj tijekom intenzivnog vremena aktivnosti na Zemljinoj površini, ti su mali brodovi prilično vidljivi i u pravom svjetlu su nepogrešivi. Jesu li to sateliti kad izađu ili nestanu u oblaku? Jesu li to ljudski zrakoplovi kad se ne čuju mlazni tragovi ili šum motora? Ova aktivnost je trag za majčinstvo, trenutak visoke drame za one svjedoke koji razumiju što gledaju.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje