Sintetska srž iluzije

 In Audio / Video, Kontrola uma

Dakle – tko još ima ikakve sumnje u to da je ”vlast” baš super koncept – trebao bi pogledati, ali zaista pogledati ovaj video i dati si truda napokon izbiti iz glave praznovjerje da je ”vlada” ovdje zbog nas. To čudovište se manifestira u našim životima jedino zato što postoje ljudi kojima je temeljito ispran mozak državističkom propagandom.

Ako su prije 50 godina radili to što je otkriveno u ovom originalnom snimku koji se vrtio na TV-u kao odjavna špica svakog dana, možemo samo pretpostaviti čime smo bombardirani danas svaki puta kada upalimo TV. Mislim da ću svoj TV naprosto – umiroviti. Osim kada bude neka zanimljiva tekma uz koju se isplati otvoriti pivo u pokušaju da se, kako se kaže, pusti mozak na pašu.

Recent Posts
Showing 7 comments
 • gordan
  Odgovori

  I organizatori utakmica iz iste su vreće

 • autor_itet
  Odgovori

  Članak vrijedan pažnje. Zašto? Baš ovo može biti kao početna prekretnica mijenjanja vlastitog sebe. Pokušat ću objasniti. Ne gledam tv već godinu dana. Svaki dan se upali na par sekunda iz razloga da se pogleda ima li štogod vrijednog pogledati, naravno pregledavanje ide stalno bez zvuka. Oni koji rade u toj kući dovoljni su za sebe, to ćete uočiti nakon dužeg vremena kroz vrćenje programa, tipa šta ima danas? Tako, dok budete klikati pilot, dojam će zaklikati istinu(ne znam kad će vama) koja će vam pokazati sliku da ste u bilo kojoj godini prije ove 2015. Valjda bez zvuka slike više govore od riječi. Iskustvo je fenomenalno, a zaključak je da je na hrt-u stalo vrijeme. Što se tiče drugih medijskih kuća to je kao da si u videoteci samo ti bira program netko(tinejdžerske dobi) drugi, tako da se bez toga može. Na hrtv-u pogledamo kadkad dobru europsku seriju ili film, a sad trenutno carstvo poroka. Prikazuje kako je funkcionira/o svijet i da su mafijaši imali granice za razliku od država u reketarenju svačijega i ničijega. Krvoločno jest, ali bez kulisa, kao što je današnja stvarnost. Najzanimljivije od svega jest da u obitelji(ne slažu se svi u svezi ne gledanja tv-a, a dnevni boravak je zajednički;)) dolazi do dubokoumnih rasprava o pravu svih na (ne)gledanje tv-a, koja iz nepostojećeg razloga već ima najveće ”pravo”. Anarhija je tu bogom dana, dogovor kuću gradi i daje/la je dodatno razmišljanje i pitanje:Kako to da je sebe jedna stvar/kutija/elektronika dovela u pitanje: biti ili ne biti? Gdje je tu čovjek? I da, za kraj ono puno važnije, više se razgovara i uočava/gleda/suosjeća raspoloženje najbližih, čita, a ponajviše imaš mir koji pomaže da misliš na vlastite prirodne potrebe tijela, čuvajući time živce, zdravlje i um. Probajte, isplati se svakako:)

  • ivana
   Odgovori

   Ni kod nas TV ne kotira visoko. Sve brain wash propagande mogu u skaracenom obliku procitati i na internetu.

  • Marti
   Odgovori

   3+ godine bez TV-a. Kad smo se vratili jedne godine s mora – odlučili smo iskopčati antenu i nismo je nikad više ukopčavali. WOOOHOOOOOO! KAko je dobro! :) :)

 • STO
  Odgovori

  na sreću, subliminalne poruke ne funkcioniraju najbolje ;)

  uočite da kriminalni psihopati uza svu moć i manipulativne tehnike koje koriste ne mogu doći do potpune kontrole i sustav im puca po šavovima.

 • oli
  Odgovori

  Kada gledate televiziju sve je subliminarna poruka jer moždana aktivnost drastično opada, skoro do praga hipnoze.
  Na primjer prođe par reklama a vi se ne sjećate niti jednog detalja ili netko vam nešto govori a vi ne čujete.
  Inače ne gledam TV osim ako nije neki dobar film. Na primjer neki dan je bio đavolji odvjetnik.
  Ali znam nekad prelistat kad mi je dosadno da pomnije promotri što je na TV.
  I baš mene zapadnu zanimljive stvari. Listam ja tako pa zastanem na RTL kockici da vidim što djeca gledaju. Kada djevojčice (imena nisu bitna) Sara i Maja se natječu u hulahop a sudac marko pita se kome će dati lakši. Kaže moram dati Sari jer me je podmitila, jest da se ne osjećam najbolje ali mito je mito. Eto šta djeca gledaju.
  A pogotovo se primijeti koliko promoviraju homoseksualnost, pedofilija i druge perverzije. Bez toga ne možete niti upaliti TV.
  A samo način na koji prikazuju međuljudske odnose i društvene vrijednosti je strašno. Prije deset godina niste mogli pojmiti takve stvari na TV. A djeca u hipnozi samo gledaju i na temelju TV programa temelje stvarnost.
  To koliko (pogotovo mlađe generacije) idoliziraju neke zvijezde, izmišljene likove to je strašno. Koliko samo pate za iluzijama doslovce pate.
  Prije netko ne bi razumio prošlu generaciju, na primjer.
  Danas ja ne razumijem prijatelje mlađe godinu dvi. To je sve u šiframa, forama sa Facebooka. Možda mi ne vjerujete ali ja riječi nisam shvatio!!

 • osa
  Odgovori

  Sve sto danas znam o sebi i svijetu u kojem zivim mogu zahvaliti, ne Djelu Hadziselimovicu
  ( kako kaze Stillness! ) nego upravo tome da mi je jednom prije 5 ,6 godina crkla televizija i nisam je odnijela na popravak niti kupila novu, vec sam odjednom shvatila da imam dovoljno slobodnog vremena za citanje onih pravih knjiga koje otvaraju oci.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje