Svaki čovjek sam izabire put kojim hoda

 In Korporacije, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Napisao Zvonko.

Vratio sam se na početak ove zemlje zvana Republika Hrvatska, vratio sam se na dan međunarodnog priznanja RH kao suverene zemlje a to je 15. siječanj 1992.

Prije tog datuma, sve i jedna od ovih šest republika bila je pod vlašću Jugoslavije. Međutim, od 90-te godine do međunarodnog priznanja RH u tom vremenskom razmaku nije bilo apsolutno nikakvih vlada ovdje.
U tom razdoblju svi prisutni su postali politički jednaki, jer nitko od nas nije imao niti jedan dokumenat koji bi pripadao bilo kojoj državi jer niti jedna nije postojala niti bila međunarodno priznata. Nije više bilo Centralnog komiteteta SFRJ, SKJ i nikakve vlasti. Svatko je postao pojedinačno suveren nad samim sobom, bez ovlasti da zatijeva pokornost od bilo kojeg drugog čovjeka.

U njihovim zakonima je pisalo:
Zakonom o državljanstvu, pravo na državljanstvo imali su građani koji su imali prijavljeno prebivalište najmanje 5 godina unazad od 8. 10. 1991. godine, iako u Europskoj konvenciji kao i drugim konvencijama kod sukcesije država nema retroaktivnog uvjetovanja statusa državljanstva nego se građani izjašnjavaju od dana sukcesije ili izlaska iz zajednice država.

http://cadial.hidra.hr/searchdoc.php?query=%5EzZakon+o+sudovima+(NN+003%2F1994)%5Eu&searchText=on&searchTitle=on&action=search&filteracttype=34116&annotate=on&bid=B1am%2FpDUDn6t66r6Z0MVFA%3D%3D

[gview file=”http://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2014/07/PZ_421.pdf”]

Pomaže ako o tome razmislimo i matematički. Razmislite o svakom pojedinačom čovjeku te da njegov autoritet ili vlast nad drugima – jednak NULI. Kada je svakom čovjeku autoritet/vlast nad ostalima jednak NULI, koliko NULA će biti potrebno da se dodaju i zbroje da se dobije ukupno više od NULE?

Ovo utemeljujem, s matematičkom sigurnošću, da iako su se takozvani Otac domovine i osnivač (HDZ, SDP i drugi) nove države bez problema mogli sastati zajedno i stvoriti bilo koji način organizacije koje su se oni dogovorili, pisati svoj Ustav (koji nikad nije bio raticifiran na referendumu) ali bilo je NULA mogućosti da su osnivači mogli imati bilo kakvu vlast ili sposobnost prožeti svoje stvaranje s bilo kakvim autoritetom i da zapovijede pokornost od bilo kojeg pojedinca koji nije pojedinačno, dobrovoljno podnijeo tj. dao njegov ili njezin pristanak svojom slobodnom voljom na pokornost toj vladi stvorenoj u okviru njihovog Ustava. NULA plus NULA će i dalje biti jednaka NULI.

Ova informacija nije uopće komplicirana, vrlo je jednostavna i ne zahtijeva nikakvu značajnu studiju ili istraživanje jer svatko će ovo razumijeti!

Sve što trebate učniti je ispitati se kako ova vlada upravlja sa društvom da Vas primame pojedinačno, da volontirate u podčinjenosti i u poziciji služenja prema njihovim pravilima.

To je vrlo važno za one koji su bili zbunjeni svim proturječnim informacijama koje su svuda oko nas , da shvate koliko je ranjivo ljudsko dijete na indoktrinaciju, te da se taj propust neznačajno smanjuje kako starimo.

Razmišljanje je vrlo težak posao, i nitko od nas ne voli uraditi više posla nego što je potrebno, i kad nam drugi kažu ono što želimo čuti, kad nam oni kažu da imaju rješenje kako se pokloniti i biti pod kontrolom vlade, velika većina onda to i čini.

Zbog čega su naša imena u svim dokumentima napisana velikim slovima (verzalom), kako je moguće da na svim dokumentima piše REPUBLIKA HRVATSKA i svi Vam kažu da živite u RH a imate Hrvatsko Državljanstvo ili zbog čega su zlatne rese na zastavi ili kako je Vlada preuzela vlasništvo nad nama kroz vezanje i prodaju naših rodnih listova, te da je ovaj takozvani republikanski oblik vladavine pretvorena u PRIVATNU TVRTKU-dioničko društvo, tko su dioničari (mi nismo), da li ste se zapitali kako je moguće da Hrvatski Sabor donosi takozvane zakone u ime RH. Da bi bio dio RH trebao bi se zvati Sabor Republike Hrvatske, zar ne? Nisu vam rekli da smo sa prvim međunarodnim zaduživanjem izgubili suverenitet za koji su mnogi položili svoje živote. Možemo pretpostaviti da su oni koji nam govore te stvari napravili svoju domaću zadaću, ali oni nisu, kao što sam ovdje napisao i kao što sam rekao ranije, NULA plus NULA će uvijek biti jednaka NULI!

Kada se ta matematički određena činjenica primjenjuje na sve informacije učinak svih tih tvrdnji jednostavno iščezne, jer ništa od toga ne nadvladava NULA plus NULA jednako je NULA!

I na kraju još jedna nepobitna činjenica i apsolutni dokaz da se nitko od nas ne nalazi niti živi u RH (osim OSOBA koji tamo navodno nešto rade) jer da bi bili u RH morali bi svi boraviti na istoj adresi a ona je Markov Trg 2, Zagreb. Niti svi njihovi zakoni se ne tiču nas nego samo svih zaposlenih u tvrtci REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. koji od nje primaju plaću.

RH d.o.o.
Ovo je nepobitna istina!!!

Ovaj članak završavam pjesmom koja se zove:
“This Land Is Mine” – Ovaj komad zemlje je moj

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Dražen
  Odgovori

  Da, vidiš to je Istina. Cijelo zakonodavstvo i pravni poredak se bazira na dokumentu kojeg nitko nikad nikakvim referendumom ili ikakvim drugim izjašnjavanjem nije potvrdio. Ako ga je sabor i potvrdio to je nezakonito jer nemože sabor postojati prije ustava. Kojim dokumentom je uopće ustanovljen sabor i državna struktura. Dakle to je zaista bitno pitanje. Odakle legitimnost i legalitet Ustavnom dokumentu. Temelj cijelog sustava je nelegitiman. Što dublje kopaš vidiš da je to sve jedna velika prevara i ništa drugo.

 • Pinda
  Odgovori

  kopajmo i dalje!

 • Solarian
  Odgovori

  Velika prevara se kamari iz države u državu, iz sustava u sustav i traje milenijima, ali jedna konstanta uvjek ostaje nepromjenjena, robovlasnički odnos elite prema čovječanstvu na planeti Zemlji.

 • grofD
  Odgovori

  Izgleda da sluge “sistema” itekako prate ovu stranicu. Ponovno sam pregledavao stare članke poput ovog (trebam iskopati neke informacije), i vidim ovo:

  http://www.bonline.hr/hr/boniteta/REPUBLIKA-HRVATSKA

  i ovo:

  http://www.bonline.hr/hr/boniteta/OPCINSKI-SUD-U-ZAGREBU-NCSC-ZAGREB-OFFICE

  PROMIJENILI SU ŠIFRE DJELANOSTI !!!!!!!!!!!!!

  Nisu više “nespecijalizirana trgovina na veliko” !!!

  Očito pokušavaju zamesti tragove…..

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje