Svi putevi vode u Rim 3

 In Obrazovanje, Pravo i zakoni, Religija

Kad nešto tražiš ili želiš reći skužiš da je netko to već prije tebe napisao u prihvatljivom obliku. Iako je donji tekst prevelik za ono što želim reći ipak ga prenosim u cjelosti jer mislim da nije uredu sjeckati nečije tekstove.

 

Jeste li mogli slutiti da Hrvatska odvjetnička komora uopće nije Hrvatska već je ista franšiza Londonske Krune kao i sve komore diljem svijeta. Ali to studenti pravnog fakulteta u Zagrebu ne uče jer ni njihovi profesori to ne znaju. Hrvatska nije otok u svemiru – zato ju promatrajte i istražujte kao krunski dokaz plana Krune o porobljavanju «naroda», a što EU za Hrvatsku je prva faza.
I vlada Sjedinjenih Država i njen ‘pravni’ sustav također je pod kontrolom ‘Krune’. Da se razumijemo, Kruna nije britanski monarh, kako se uglavnom vjeruje, već ‘City’, nezavisna država u Londonu. ‘City’ ili ‘Kruna’ zapravo je Crkva Vitezova templara, također poznata kao Krunski hram (Crown Temple) ili Krunski templar, a smještena je između Ulice Fleet i Victorijinog nasipa. Hramsko zemljište također je dom Krunskih ureda u Crown Office Rowu. Krunski hram kontrolira globalni ‘pravni’ sustav, uključujući onaj u Sjedinjenim Državama i Kanadi, jer su sve odvjetničke komore franšize Međunarodne odvjetničke komore u Inns of Courtu u Krunskom hramu smještenom u Chancery Laneu u Londonu. Sve odvjetničke komore franšize su Krune, i svi odvjetnici diljem svijeta polažu svečanu zakletvu Hramu, iako neki možda nisu svjesni da to čine. Odvjetnici s ‘licencom’ komore moraju poštivati svoju zakletvu, obećanje i uvjete odanosti Krunskom hramu žele li biti «pozvani u odvjetnički stalež« i raditi u ‘pravnoj’ struci. ‘Vladajući’ monarh također je podređen Krunskom hramu, što traje od vladavine kralja Johna u 13. stoljeću kada je kraljevski suverenitet prenesen na Krunski hram i, preko njega, na Crkvu u Rimu. Kralj John(1167.-1216.) odigrao je ulogu od ključne važnosti za ovu priču. U svetilištu ili kancelu Krunskog suda Unutarnjeg hrama u siječnju 1215. kralj John suočio se sa zahtjevima engleskih baruna da potvrdi prava zapisana u povelji Magna Carta. Kad je 1215.potpisao Magnu Cartu, povijest je to zabilježila kao događaj koji je proširio ljudsku slobodu, ali pravi utjecaj bio je bitno drukčiji, kao što ćemo vidjeti. ‘Vlade’ Sjedinjenih Država i Kanade također su podružnice Krunskog hrama, kao i američka ‘središnja banka’, Federalne rezerve. Svjetski bankarski sustav zapravo je pod kontrolom Krunskog hrama isto kao i ‘pravni’ sustav.
Odvjetničkim komorama franšize dodjeljuju četiri doma odvjetničke komore (Inns of Court) u Temple Baru. To su Inner Temple, Middle Temple, Lincoln’s Inn i Gray’s Inn. Oni nisu ništa manje nego ekskluzivna tajna društva bez povelja ili statuta. Sami su sebi zakon. Inner Temple kontrolira franšizu pravnog sustava za Kanadu i Britaniju, dok Middle Temple radi to isto za Sjedinjene Države. Kraljica Elizabeta II članica je oba Templea. Naravno da Iluminati uvijek nastoje kontrolirati obje strane u svakoj situaciji. Tako su barem pet potpisnika američke Deklaracije o nezavisnosti bili odvjetnici Temple Bara koji su prisegnuli na odanost Kruni! Još jedan agent Middle Templea za vrijeme stvaranja Sjedinjenih Država bio je Alexander Hamilton koji je organizirao Američki bankarski sustav u skladu s planom Krunskog hrama za kontrolu novih Sjedinjenih Država (‘država je pravni entitet Krune – krunska kolonija!). Kao što je Michael Edward istaknuo u izvrsnoj internetskoj studiji: «Amerikance su obmanuli da povjeruju kako su pravne Krunske kolonije koje su tvorile Novu Englesku bile nezavisne nacionalne države, ali one to nikada nisu bile, a nisu ni danas. Bile su i još su uvijek kolonije Krunskog hrama, kroz patente i povelje, bez pravnog autoriteta i nezavisnosti od vlasti i reda Krunskog hrama. Pravno, Država je kolonija Krunskog hrama.«Ni američki narod ni britanska kraljica ne posjeduju Ameriku. Krunski hram posjeduje Ameriku putem prijevare onih koji su prisegnuli na odanost Middle Templar Baru. Krunski bankari i njihovi odvjetnici Middle Templara vladaju Amerikom kroz nezakonite ugovore, nezakonite poreze i ugovorne dokumente o lažnim pravima građana kroz prijevaru s dugovanjima, što se sve strogo provodi njihovim potpuno nezakonitim, ali ‘legalnim’, naredbama, pravilima i zakonicima sudova Krunskog hrama, našeg takozvanog ‘sudstva u Americi. To je zato što Krunski hram drži prava na zemljište i povelje o nekretninama za čitavu Sjevernu Ameriku.»Sedmorica Middle Inn Templara koji su se zakleli na vjernost Krunskom hramu (uključujući Alexandera Hamiltona) bili su među članovima Ustavotvorne skupštine koji su potpisali dovršeni ‘Američki ustav’. Koje li simbolike u činjenici da kopije Američkog ustava i Deklaracije o nezavisnosti vise na zidu knjižnice Middle Templea u Londonu. Naposljetku, oni su bili sila koja je stajala i iza jednog i iza drugog. Dok su Templari Middle Bara koordinirali iluziju oslobođenja od prividnog vladara kralja Georgea III, i sam kralj također je bio prisegnuti član tog istog Middle Templea. Michael Edward nastavlja:
«1776. je godina koja će zaista ostati zapamćena kao nesretna za sve Amerikance. To je godina u kojoj su Krunske Kolonije postale pravne Krunske Države. Deklaracija o nezavisnosti bila je pravni, ne zakonski dokument. Na objema stranama potpisali su je predstavnici Krunskog hrama. Pravno, objavila je da je status quo Krunskih Kolonija dobio novo pravno ime ‘Države (state) kao posjed u izravnom vlasništvu Krune.»
«Američki narod obmanut je da vjeruje kako je proglasio zakonsku nezavisnost od Krune. Dokaz da su Kolonije još uvijek u vlasništvu Krune korištenje je riječi ‘Država’ koja se odnosi na ‘pravni zemljišni posjed’. Da je to zaista bio dokument od naroda i o narodu, i u Deklaraciji o nezavisnosti i u američkom Ustavu koristila bi se riječ ‘države’. Upotrebom riječi ‘Država’, pravno je ustanovljeno značenje vladanja zemljišnim posjedom ili u hrvatskoj varijanti zemljišnim katastrom. Sve sjevernoameričke Države vlasništvo su Krunskih templara kroz njihov pravni dokument, koji su potpisali njihovi predstavnici u objema strankama ugovora, poznatog kao Ustav Sjedinjenih Američkih Država.»

Možda se sada već pitate kakve ovo ima veze sa Rimom i crkvom.

Britanija i Irska u vlasništvu su Crkve u Vatikanu.Tako Sjedinjene Države, zajedno s Kanadom, Ujedinjenim Kraljevstvom i Irskom,kontrolira ‘Kruna’Vitezova templara. Ali tko je vlasnik ‘Krune’Vitezova templara?Pa, ovaj, papa, ili točnije, oni koji ga kontroliraju – jezuiti. Dana 15. svibnja 1213. kralj John, koji je bio marioneta Templara, praktično je prepisao kraljevstvo Engleske i Irske na papu Inocenta III i Crkvu u Rimu, čemu su bili svjedoci Krunski Templari.

Kao što je kralj John tada rekao: «Ja sam svjedočim u kući Vitezova templara.« U povelji kralja Johna pisalo je:«Želimo objaviti svima vama, kroz ovu našu povelju, s utisnutim našim žigom… ne natjerani silom ili potaknuti strahom, već po našoj dobroj i spontanoj volji i zajedničkom savjetu naših baruna, nudimo i slobodno predajemo Bogu i njegovim svetim apostolima Petru i Pavlu te našoj majci svetoj Rimskoj crkvi, i našem gospodinu papi Inocentu i njegovim katoličkim nasljednicima, čitavo kraljevstvo Engleske i čitavo kraljevstvo Irsku, sa svim njihovim pravima i pripadajućim povlasticama… zaklinjemo se na podaničku vjernost njemu, našem spomenutom gospodinu papi Inocentu, i njegovim katoličkim nasljednicima i Rimskoj crkvi… obvezujući naše baštinike i naše prijestolonasljednike po našoj supruzi zauvijek, da se na sličan način zaklinju na vjernost i odaju počast onome tko će u to vrijeme biti vrhovni poglavar, i Rimskoj crkvi bez prigovora. Kao znak… ustanovit ćemo trajnu obvezu i ustupak… od pripadajućih i posebnih prihoda naših spomenutih kraljevstava… Rimska crkva godišnje će primati tisuću maraka sterlinga… ostavljajući nama i našim nasljednicima naša prava, slobode i kraljevske povlastice; i sve navedene stvari, kako su gore opisane, želimo da vrijede trajno i čvrsto; i obvezujemo sebe i naše nasljednike da ne djeluju protiv njih. I ako se mi ili bilo tko od naših nasljednika usudi to pokušati, tko god on bio, osim ako se upozoren ne vrati svom kraljevstvu, i svojoj pameti, izgubit će pravo na kraljevstvo, i ova povelja o našim obvezama i ustupcima uvijek će ostati čvrsta.»

Povijesne priče koncentriraju se na činjenicu da se tom poveljom Kruna obvezala na plaćanje novca Rimskoj crkvi, ali u njoj također stoji da će ‘pravo na kraljevstvo’ biti izgubljeno prekrše li se odredbe ove povelje. Kad je kralj John 15.lipnja 1215. potpisao Magnu Cartu, prekršio je odredbe povelje dane papi i time izgubio pravo na svoje kraljevstvo. Papa Inocent III tada je proglasio Magnu Cartu ništavnom. Od tog vremena ‘Kruna’ je s monarha prešla na Vitezove templare koji, do današnjeg dana, vladaju Britanijom u korist Rimske crkve.To znači, krenemo li korak dalje, da naposljetku, kroz Krunski hram, Rimokatolička crkva također posjeduje Sjedinjene Države, Kanadu i sve države i odvjetničke komore koje (otvoreno ili tajno) kontrolira Kruna! To je razlog zašto je u Mirovnom sporazumu između američkih kolonija i britanske Krune iz 1783. pisalo:«Kako je Božjoj providnosti bilo po volji da usmjeri odluku najsjajnijeg i najmoćnijeg vladara Georga III, milošću Božjom kralja Velike Britanije, Francuske i Irske, branitelja vjere, vojvode od Brunsvvicka i Lunebourga, vrhovnog rizničara i kneza izbornika Svetog Rimskog carstva itd., i Sjedinjenih Američkih Država…»
Kakve li ironije da je Rimokatoliku zabranjeno biti britanski monarh, a i monarh i ‘kraljevstvo’ cijelo su vrijeme u vlasništvu Rimokatoličke crkve.
A Rimokatolička je crkva… Babilonska crkva. A Hrvatska je najkatoličkija “država”s franšizom Krunske pravde!

Izvor: www.pollitika.com

Mnogi govore kako svijetom vladaju masoni jer je London leglo masona i skoro sve svjetske vođe su masoni. To je točno ali je također točno i to da su masoni nastali iz redova vitezova templara koji je bio crkveni red a i to da je isto tako ogroman broj svjetskih vođa član crkvenog reda Malteških vitezova koji također imaju veze sa vitezovima templarima. Osim toga svi ti veliki masonski lideri dođu se na kraju pokloniti u Vatikan kraljevu namjesniku. Zapravo crkva i masonstvo imaju mnogo više dodirnih točaka nego što se usuđujemo priznati, a ima i jedan lijepi primjer u Hrvatskoj.

Ako gledamo iz jednostavnije strane možemo zaključiti da je cijeli svijet podjeljen na REGIJE. Unutar svake REGIJE vode se REGISTRI kojima upravljaju vlade regija tzv. REGIME (REŽIMI) kojima administrira birokracija (REGIMEN).

Ako znamo da REGI na Latinski znači kralj ona to otprilike izgleda ovako: „Cijeli svijet je podjeljen na različita kraljeva područja kojima vladaju kraljevi namjesnici, a čiji je jedini posao kroz kraljeve ljude administrirati kraljevu imovinu. Da je to tako možemo vidjeti i iz slijedećeg.

Kralj stoluje na Capitolu – (glavni grad). Inače Capitol brežuljak je jedan od 7 brežuljaka na kojem sjedi ROMA. Kapitolij ili Campidoglio nekoć je bio najstarija utvrda u Rimu, podignuta na istoimenom brežuljku i na njemu se nalazio Jupiterov hram. Jupiter (danas Piter) bio je vrhovni bog poganske babilonsko – rimske religije, a Rim glavni grad(capitol). Zbog toga se danas glavni gradovi na engleski nazivaju “capitol”. Zapravo kad nekog pitaš koji mu je glavni grad pitaš ga gdje stoluje Jupiter. U Americi je to Capitoll Hill u D.C. Washingtonu, a u hrvatskoj isto jedno lijepo mjesto zvano KAPTOL. Iz riječi capitol izvedena je i riječ captain, što znači kapetan (lađe) ili vođa. Možda da naglasim još i to što mi sad ulazi u pamet da je KAPITAL vlasništvo Capitall Hilla, a isto tako i imena napisana sa CAPITALL LETTERS.  Sve napisano VELIKIM SLOVIMA pripada Capitolu ili ovdje kod nas hrvatskoj inačici Kaptolu.

Iz ovih je razloga jako bitna informacija da je predsjednik Josipović postao Vitez Malteškog Reda iako je deklarirani nevjernik.

Ali koga je to briga. Bitno je da je on položio zakletvu, i to dvije, te tako prodao dušu, što je jamstvo da će gurati prilike u REGIji u pravcu kojem mu guverner sveg svijeta naloži da to uradi.

 

 

 

Recent Posts
Showing 3 comments
 • zenfjaka
  Odgovori

  “Kad nešto tražiš ili želiš reći skužiš da je netko to već prije tebe napisao u prihvatljivom obliku. Iako je donji tekst prevelik za ono što želim reći ipak ga prenosim u cjelosti jer mislim da…” itd……dati ću sličan doprinos za čitatelje Tragače iako sam već kroz link na prijevod stavio ovdje a i na jednoj drugoj stranici, međutim, čini se da nije shvaćeno kao putokaz već razvodnjavanje teme. Da, (moj način viđenja stvari), ovo je vrijeme otkrivenja, razotkrivanja, apokalipse. Dosta ljudi misli da apokalipsa znači katastrofu, nesreću ili čak smak svijeta.
  To je zapravo (provjerite ) grčka riječ koja znači otkrivanje skrivene istine, ili skrivenog znanja.
  TAJNE SU OTKRIVENE – upravo to znači riječ APOKALIPSA. I to je upravo ono što je Tamnima bila najgora noćna mora. Da ne budu otkriveni jer tada znaju što slijedi. Do tada će pokušati napraviti što je moguće više štete. Ako znamo da je najmračnije prjie zore u miru ćemo prespavati noć.

  …pa ovako kaže…..

  Babilon je pao

  1. IME:
  Ključ kojim se ulazi u igru sustava/KRUNSKE KORPORACIJE. IME je ono
  što povezuje cijelu konstrukciju pravnog sustava/sustava kontrole.
  Prihvaćanjem PRAVNOG IMENA izjavljujete da jeste to ime. Bez njega se
  vampiri sustava ne mogu hraniti vama i energijom vašeg stvaranja koja se
  očituje u fizičkoj imovini koju steknete. Dovoljno je da budete/koristite/imate
  PRAVNO IME (Znak Zvijeri) kako bi vaš duševni “ugovor s vragom” u potpunosti
  stupio na snagu, čime vi postajete ROB, a oni GOSPODARI. Ako vam je
  potreban dokaz, razmislite samo koliki dio vašeg života uključuje korištenje
  PRAVNOG IMENA i shvatit ćete koliku kontrolu sustav ima nad vama.
  2. REGISTRACIJA:
  Sve što je registrirano u potpunosti je predano KRUNSKOJ
  KORPORACIJI bez pravnog lijeka , sve dok se to ne poništi razotkrivanjem
  svjesne ili nesvjesne namjere zaposlenika KRUNSKE KORPORACIJE da počine
  prevaru.
  Primjerice, dijete koje je REGISTRIRANO je vlasništvo KRUNSKE KORPORACIJE.
  Pristanak za to je dan u neznanju o stvarnom značenju registracije. Ljude se
  navodi da svoju djecu daju u ropstvo duše, a time i tijela. Imajte na umu da je
  upravo duša ono što žele.
  3. NOVAC, ZLATO, SREBRO, DRAGOCJENOSTI, BITCOIN
  i dr. su iluzije ,vrijednosti, fizičke manifestacije za koje se tvrdi da ste ih vi stvorili. Novac je,
  kao vanjska vrijednost, posrednik koji omogućuje iscrpljivanje vaše moći. On i
  njemu slične stvari imaju vrijednost samo ako vas je netko u to uspio uvjeriti.
  Ova nam iluzija najviše odvraća pažnju i doslovce uništava naše kreativne duše.
  Sav je novac povezan s UGOVOROM o prodaji duše, poznatim kao RODNI LIST.
  4. RODNI LIST:
  Ugovor o istočnom grijehu. IME koje smatrate vašim NISTE
  stvorili vi, već vaši roditelji, članovi obitelji ili posvojitelji. IME je stvorio netko
  drugi i REGISTRIRAO ga, čime je ono postalo vlasništvo KRUNSKE KORPORACIJE,
  kao što je već spomenuto. Ovom je prevarom VAŠA duša doslovce porobljena
  te je stvoren sav NOVAC (DUG). “Vrijednost” ZADUŽNICE počiva u RODNOM
  LISTU, odnosno u količini POREZA, KREDITA i DUGOVA koje će dijete morati
  plaćati sve dok je dio ove prevare čovječanstva.
  Npr. Ako se procijeni da će netko za svoga života platiti određenu količinu
  poreza i ostaloga, OBVEZNICA dobiva KREDITNU “VRIJEDNOST”. Dijete rođeno
  u bogatoj obitelji predstavljat će veću vrijednost od onoga rođenog u obitelji s
  manjim primanjima. Ovo je jasan primjer trgovine robljem i pokoravanja
  čovječanstva u globalnom FEUDALNOM/HIJERARHIJSKOM SUSTAVU odnosno
  SUSTAVU KASTA.
  5. UPRAVLJAČKI SUSTAV:
  Sudovi i vlade su kupljeni robovi koji rade za sustav.
  Pravi upravljački sustav su BANKE i RELIGIJE te oni koji ih kontroliraju, dok su
  POLICIJA i VOJSKA njihovi psi koji siju strah. Sudovi i vlade su samo sloj u sredini
  sendviča prevare i iluzije. Bez kontrole koju mu daje mehanizam sklapanja
  UGOVORA preko IMENA, cijeli sustav bi se urušio i nestali bi oni koji sjede na
  vrhu piramide ropstva. Brisanje IMENA znači i brisanje svake kontrole što na
  njemu počiva.
  6. TROSTRUKA KRUNA
  su zapravo RIM, KRUNSKA KORPORACIJA LONDON CITY-
  JA i WASHINGTON D.C. Oni su “nesveto trojstvo” prikazano na papinskoj kruni.
  Religija služi kontroli vjerovanja, uma i duhovnosti čovječanstva, sudovi i banke
  kontroli novca i obveznica, a policija i vojska suzbijanju pobune i nasilnom
  pridobivanju duša.
  7. KNEŽEVINE TAME
  : Ovo je prava narav igre u kojoj je čovječanstvo zatočeno.
  Religije služe odvajanju ljudi od izvora. Govore nam da vjerujemo u “boga” koji
  je izvan nas i koriste lik “spasitelja” kako bi pojačale taj koncept. Novac nas
  vezuje uz fizičku domenu time što vjerujemo da su vrijednosti vanjske, dok u
  stvarnosti ništa ne bi postojalo bez ljudi i njihove kreativnosti. Prijetnja fizičkom
  smrću i nasiljem potiskuje našu istinsku bit: kreativnost i stvaranje. Jedan od
  alata su i jezici, u kojima je čista frekvencija namjere iskrivljena višeznačnošću
  određenih riječi (zvukova, frekvencija). Time se naša energija usmjerava u ono
  što oni žele stvoriti te u kontrolu nas samih. U engleskom jeziku čak i
  spelling (slovkanje) sadrži osnovu – spell (čarolija). Entiteti koji nas porobljavaju ne mogu
  sami stvarati jer nemaju duše i time su potpuno nemoćni. Oni znaju da im to
  može donijeti propast i nasmrt se boje. Mi smo svjesna živa bića, a ti su entiteti
  svijest bez duše/života/duha. Oni ovise ISKLJUČIVO o našem pristanku na
  ugovor o prodaji duše i s lakoćom ga dobivaju pomoću prevare s IMENOM,
  potkupljivanja, povlastica poslušnicima i sličnog. To je temelj cijele njihove
  piramide/kule od karata. Bez duhovnog goriva, oni bi bili uništeni.
  Najjači program u glavama mase je nedostatak vjere u vlastitu moć i u ono tko
  mi zaista jesmo. Odrađen je vrhunski posao kako bi se čovječanstvo dovelo do
  ovog stupnja duhovne slabosti i potpunog neznanja. S tom su namjerom
  iskrivljena stara znanja i ponovno je napisana prošlost, i to se sada predaje u
  crkvama, školama i na fakultetima. Ponovite li laž dovoljno puta, ljudi će
  povjerovati da je istina. Mnogo je lakše uvjeriti mase u veliku laž, nego u više
  malih. Mediji su glavno oruđe za manipulaciju i usmjeravanje misli, a sve kako
  bi se stalno potvrđivale laži koje smo počeli vjerovati još u djetinjstvu.
  Na Zemlji su mnogi entiteti bez duše. Uglavnom su na utjecajnim položajima u
  policiji, na sudovima, u medijima, crkvama, vladama, školama i vojsci. Služe se
  strahom, no pojedinci koji shvate svoju pravu besmrtnu prirodu za njih postaju
  nedodirljivi. Masovna hipnoza čovječanstva je duboka i naići ćete na otpor od
  prijatelja, obitelji, kolega na poslu itd. Nemojte se truditi probuditi one koji
  pristaju biti mrtvi. Dokaza je mnogo i svima su dostupni, svatko je odgovoran za
  vlastitu informiranost. Samo im ubacite bubu u uho i odšećite. Oni su kao ljudi
  koji su došli prekasno do Noine arke; pustite ih da se utope.
  Već smo na pola puta prema uništenju tih entiteta i počeli su nas sumanuto
  zatrpavati strahom, iluzijama i beznađem, no ne vide da time zatrpavaju i sebe.
  Trebamo im samo dodati veću lopatu. Svatko može spasiti samo sebe i nikoga
  više; prestanite se grčevito truditi. Pustite da mrtvi zatrpaju mrtve. Možda će
  im se u sljedećem životu “upaliti lampica”, ali oni nisu vaša briga. Ostanite na
  pravom putu, putu istine. Snaga vaše volje da se držite istine će odrediti u kojoj
  ćete mjeri postati duhovno, a time i fizički nedodirljivi. Sjetite se: Kako gore,
  tako i dolje.
  Ne postoji sredina, ili ste u Babilonu, ili izvan njega. Rob ili gospodar, smrtnik ili
  besmrtnik. Vi ste beskonačna duša, a tijelo je samo biološko računalo kojim
  upravljate. To je računalo sabotirano i pokvareno (reptilsko moždano deblo,
  spojeni kromosomi), odvojeno je od izvora: srca. Oni bez duše nemaju
  empatiju, stoga je nemojte od njih ni očekivati. Isti su kao roboti u Terminatoru,
  programirani za kontrolu i ubijanje bez grizodušja. Mogu biti čak i
  među vašom obitelji i prijateljima. Lako ih je uočiti ako slušate intuiciju i srce.
  Sve brže čistimo našu stvarnost od ovih parazita; počinje apsolutna vladavina
  univerzalnih zakona pred kojom se nitko ne može i neće sakriti. Oni su majstori
  obmane, ne dozvolite im da vašu vlastitu empatiju koriste protiv vas kao što su
  dosad činili. Taj biološki borg je beživotan i ovisi o isisavanju života iz ljudskih
  bića, no, baš kao i vampir, ne može stupiti u vašu stvarnost bez poziva. Svako
  korištenje IMENA znači pozivanje njih, pa bi bilo najbolje da prestanemo davati
  svoj pristanak za to. Čim shvatite taj koncept, prerezali ste konce pomoću kojih
  su vama upravljali i vaše se sposobnosti vraćaju u onoj mjeri u kojoj odgovorno
  koristite svoju moć.
  &&&
  Zombiji (znate dobro što ste) vrijeme vam je isteklo, obmane vam gube utjecaj i
  malo po malo nestajete iz kolektivne svijesti jer ste raskrinkani kao paraziti. Mi
  sa živućim dušama smo budni i svjesni i preuzimamo svoju stvarnost jer nikada
  nije ni bila vaša. Ukratko, slijedi vam propast. Ugodan dan!

  (Translation of ‘Babylon Is Fallen’ by Kate of Gaia –
  Prijevod: Lidija Posavec)………(Hvala Lidiji).

 • yam
  Odgovori

  APO(KALI)PSA= svršetak kali yuge razdoblja mraka,neznanja(u taoizmu ka=voda;li=vatra;dakle razdoblje promjena,razaranja;neznam ima li veze, ali mi se sviđa analogija).paramhansa nityananda je objavio prije par godina početak satya yuge (sat=istina,apsolutan bitaka,osjetljiva sila vrline i istine) doba mira,blagostanja,zlatno doba nas čeka.sve to ima veze sa vremenom ,galaktičkim poravnanjem,aktivacija sunca i ubrzana evolucija u kojoj se nalazimo.engleski jezike je zanimljiv,a moramo znati da se iza svakog slova nalazi broj,matematika, da je bog univerzalni arhitekt koji radi po zakonima;masoni su graditelji koji razumiju zakone univerzuma(nisu nužno zli,svako može zloporabiti znanje,ali svi ih moramo znati;dao bog da svi ljudi na svijetu bili dobri masoni u izgradnji vlastitog hrama procesom unutarnje alkemije).stoga mi se jako sviđa što prezentira marty leeds u svojim uradcima,otkriva šifru iza jezika,simbolike mitova itd. nakon ovoga uši vam budu pune brojeva,a um ode paf!sve je u našim rukama.možda šifra radi samo za engleski jezik,ali puno toga otkriva,baš samo pogledao ovaj video
  https://www.youtube.com/watch?v=8Tf8fm4Wpcw&list=TLVJyWm97bhN0

 • Mario
  Odgovori

  bio nedavno u ako se dobro sjećam najvećoj katedrali u europi možda i svijetu neznam točno…

  Ispred nje obelisk, a unutra na staklu trokut i u trokutu oko :D
  imam i dokaze, pa tko hoće mogu mu uploadat da se uvjeri :D
  previše stvari u vjeri je povezano sa iluminatima ili kako ih već zovete..

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje