Švicarska simulira raspad EU i očekuje nemire u Europi

 In Općenito

objavljeno 20.lipnja 2015.

Ponekad ljudi izvana imaju bolji pogled za opasnost: Švicarska vojska iznenadno priprema manevar, koji treba simulirati slom EU. U tom slučaju, Švicarci predviđaju pljačke, nerede i napetosti između pripadnika pojedinih narodnih skupina.

stabilo-due-2-600x432Od 16. do 25. rujna 2015., u Švicarskoj će  se izvesti veliki vojni manevar pod naslovom “Conex 15”, u kojem će učestvovati 5.000 vojnika.

Švicarska Konfederacija je na svojoj internet-stranici objavila scenarij vježbe. Riječ je o raspadu Europe:

“U izmišljenoj Europi budućnosti, s novim zemljama i granicama, postoji ekonomska kriza. Posljedice također imaju utjecaj na Švicarsku: smanjenje zalihe, crno tržište, kriminalne organizacije. Meta sabotaža i pljački su velike zalihe nafte, plina i žitarica. Osim toga, etničke napetosti dovode do velikih pritoka izbjeglica u Švicarsku.

Savezno vijeće je pozvalo dijelove vojske, da ojačaju graničare i podrže građanske partnere kantona (policiju, vatrogasce, zdravstvene usluge). Vojska će biti zadužena za zaštitu posebno ugroženih infrastruktura, telekomunikacije, napajanja struje i raspodjelu hrane.”

stabilo-due-600x382Kako je izvijestio „Basler Rheinhafen“, to se uvježbava. U tom slučaju, vojnu podršku dobivaju i carinski organi.

U 2013. je proveden vojni manevar “Dupleks Barbara”. Prema ovom scenariju, se Francuska raspala i snage slične vojnima su pokrenule napad na Švicarsku.

Godinu ranije 2014., je u Švicarskoj bio proveden vojni manevar “Stabilo Due”. Pri tome su bili simulirani nemiri u Švicarskoj i oko Švicarske. (Slike potiču iz godine 2014.)

Izvor:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/06/20/schweiz-simuliert-zerfall-der-eu-und-erwartet-unruhen-in-europa/

Komentar: Bilo bi razumno da imamo u kući nešto zaliha hrane, vode, proizvoda za osobnu njegu, dezinfekciju, izvor svjetla (šibice, svijeće ili solarne baterije), nešto drva za vatru i sl. i neizmjerno puno optimizma.

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • au_toritet
  Odgovori

  Neznam, 2. svjetski ih je dobrano obogatio em od onih(mrtvih) i od ovih drugih, da nije možda proradila grižnja savjesti?

 • au_toritet
  Odgovori

  Ponavljam, neznam kako vama, ali meni je ta zemlja imena Švicarska već odavno daleka galaksija, umočena u sve i sva, uz uzrečicu ”ne bih se htel mešat”. I da dodam nemam kredit u švicarcima. Pozdrav!

  • Solarian
   Odgovori

   Treba braniti rotšildov trezor pod svaku cjenu od najezde gladnih robova, robovi (cjeloživotni vojni obveznici pod vječitom punom ratnom spremom) koji žive oko trezora na teritorju omeđenom pod nazivom švicarska su samo potrošno topovsko meso.

 • Eva
  Odgovori

  Inače, te razne vježbe, vojne i ostale koje sve predviđaju neke crne scenarije su ludilo samo po sebi – taj sklop razmišljanja ove (ne)civilizacije je bolesnouman, također je dio sotonističkog sklopa razmišljanja.

 • an
  Odgovori

  Švic zlato je “via Kazahstan”, sada je ona samo ogoljena , mala, “olee-i, ollle-u” zemlja.I treba vojsku za ikakvi privid nezavisnosti. Glavne banke su propale, razne tzv”Švicarske banke”, odnosno strane poslovnice sa direktorom u Šv.i centralom, se nazivaju takvim imenima, da ne govorim o burzama/bankama (novo otvorenim preko burze). Tajni računi i EU ugovori na tu temu, su prodrmali švicarski osnovni biznis – tajnost bankovnih podataka. Amerikanci su teško otvarali račune prije, sada nije problem u Šv). A to govori da su popustili svoju tajnost, jer je Amerika vršila veliki pritisak, a Amerika je sada EU. Sada se trguje u Šv. starom slavom sa novim bankama. Švicarski računi nisu što su bili. Davno se informirana ekipa prebacila u Singapur. Moto švic biznismena za to prebacivanje (prije EU pritisaka na Šv. )je bio “niska stopa korupcije u Singapuru” (razumljivo. smrt vješanjem za državnu korupciju i podjela plaća bazirano na ugledu (komunistička praksa, novac gore, dolje ugled i titule).Kako bilo, švicarska se ogolila bez zlata, propalim glavnim bankama i odlaskom glavnih računa u inozemstvo (jasno, skupa sa “švicarskim bankarima”), sada to pokrivaju samo novi računi i nove banke na staroj slavi (dokle će?)vrlo slični ostalim bankama iz EU.
  Tu je negdje zapetljan i problem/uzrok današnjih famoznih “švicarskih kredita”
  Švicarska se samo probudila iz korumpiranog sna, koji je bo pod zaštitom glavne svjetske mafije. Sada je samo (skoro)Eu zemlja

 • CB
  Odgovori

  realan scenarij, znaju što rade.

  i nije slučajno da su jedini naoružani u europi, kada osim sebe čuvaju automatski i imovinu rotschilda i ostalih krimosa.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje