Švicarsko Nacionalno vijeće prihvaća zahtjev za povlačenje članstva u EU

 In Audio / Video, IZLAZAK IZ ROBOVLASNIŠTVA, Obrazovanje, Pravo i zakoni

25.06.2016

Prijepis teksta iz videa

Suverenost, neovisnost i neutralnost naroda su u potpunosti suprotni ciljevima arhitekata Novog svjetskog poretka – ukratko NWO. Svaka tradicionalna nacionalna svijest treba biti odstranjena. Činjenica da Švicarska u srcu Europe ne pripada niti EU niti NATO-u, već je davno trn u oku globalnim stratezima. Stoga se uz pomoć većine švicarskog Saveznog vijeća s visokim pritiskom pojačava puzavo-podmukli pristup u EU, kao i u NATO. (op. prev.: I u Švicarskoj članovi vlade u velikoj većini ne rade u interesu naroda) Još jedan trn je i to, što je Švicarska koja nije članica EU-a, EU daleko nadmašila u smislu inovativnosti, kvalitete života, niskog dugovanja, stabilnosti i u još mnogo čemu. Za zemlje EU-a, to bi moglo poslužiti kao uzor i potaknuti ih da okrenu leđa sveobuhvatno-strateškoj poravnavajućoj diktaturi Bruxelles-a.

Referendum u Austriji za izlaz iz EU-a, glasovanje u Engleskoj 23. lipnja 2016. o ostanku u EU, referendumi u Danskoj 3. prosinca 2015., Nizozemskoj 5. travnja 2016 – gdje se radilo o odbijanju EU-sporazuma s Ukrajinom – jasno pokazuju da mnogi Europljani ponovno žele vratiti svoju vlastitu prvobitnu suverenost. To bi Švicarcima trebao biti dovoljan razlog, da ne dopuste niti puzavo/podmuklo, niti punopravno pristupanje u EU!

Od 1992. godine, u Bruxellesu se nalazi molba za članstvo Švicarske u EU. Nacionalno vijeće je sada, 1. ožujka 2016. godine, sa 126 za i 46 glasova protiv, prihvatilo zahtjev Lukas-a Reimann-a, SVP-nacionalnog savjetnika, za povlačenje zahtjeva članstva u EU. Reimann to tumači kao snažan znak u odnosu prema EU, posebice u pogledu tekućih pregovora s EU o Okvirnom sporazumu. Tako dugo dok je zahtjev za članstvo u EU pohranjen u Bruxellesu, EU se u pregovorima odnosi prema Švicarskoj, kao prema zemlji koja se službeno želi pridružiti EU-u, a ne kao prema nezavisnom, samostalnom narodu. To je izrazito jasno vidljivo u Okvirnom sporazumu, u kojem EU od Švicarske zahtjeva usvajanje *EU-zakonodavstva u gotovo svim područjima. Samo bez članstva u EU-u, Švicarska ima (i zadržava) snažni pregovarački položaj.

Stoga je odluka Nacionalnog vijeća važan korak.

*Koen Lenaerts, predsjednik Europskog suda: „Čak i ako mi iznesemo mišljenje (izradimo neki prijedlog), predstavnici EU ne smiju donijeti nikakvu odluku koja je u suprotnosti sa mišljenjem.

http://www.kla.tv/index.php?a=showportal&keyword=politik&id=8546

Povezani članci

Lukas Reimann je isti Nacionalni savjetnik, koji je pokrenuo inicijativu za zabranu stvaranja novca od strane privatnih financijskih institucija.

Lišavanje moći banaka

Hm, jesu li Švicarci bili dalekovidni?

Švicarska simulira raspad EU i očekuje nemire u Europi

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • STO
  Odgovori

  Nacionalno vijeće je isto centralističko, glasačko, državističko. To je glavno pitanje, isplati li se ići sa većeg zla na manje? Odnosno u slučaju ne-državizma, što je sa jednakom strukturom populaclije od 4$ psihopata i masom biorobota?

 • an
  Odgovori

  (op. prev.: I u Švicarskoj članovi vlade u velikoj većini ne rade u interesu naroda)
  Kompletno američka postava. U slučaju tajnosti bankovnih računa su se kompletno razotkrili, i sami članovi su bili zatečeni tako sveobuhvatnim i jasnim stanjem.

  Englezi, Švicarci… (činilo se da će Šv. biti zadovoljni onim financiranjem bez posla).
  Sada se još samo treba čuvati EU asa iz rukava – “spasitelja” Putina i njemačko-ruskog pakta.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje