Teledirigirana ovca

 In Korporacije

Gledao sam nedavno televizijske vijesti, junački otrpjevši vijesti sa sva 3 nacionalna kanala i to nekoliko dana za redom, uključivo središnje vijesti i one kasnovečernje.

Jeste li možda i vi primijetili kako standardne vijesti na ta 3 nacionalna kanala – HTV, Nova TV i RTL prikladno imaju termine emitiranja koji se ne preklapaju uopće ili se tek djelimice preklapaju?

Jeste li primijetili da na svim tim kanalima slušamo iste vijesti, koje se u velikom broju ISTIH riječi preklapaju? Izgledaju te vijesti kao da su rađene u istim redakcijama. Iste priče koje možemo razlikovati jedino po tome tko ih čita.

Koji je tome razlog?

Ja bih se usudio reći da je razlog u tome, da onaj koji je zakasnio na redovno ispiranje mozga u 18:30 sati na RTL-u može svoj fiks dobiti u 19:15 sati na Novoj TV, a zlatnim šutom koji će ga ubaciti u stanje katatonije može se urokati ako si um izloži središnjem dnevniku HRT-a koji počinje 15 minuta kasnije, a ako nikako nije stigao obeznaniti se u predvečernjim satima, tu su za svaki slučaj kasnovečernje vijesti koje ponavljaju iste stvari još jednom i koje će svakome tko ih je pogledao zasigurno potaknuti lijepe i živopisne snove kada poslije njih krene na počinak.

A za one najtvrdokornije – ima i repriza RTL središnjih vijesti slijedeće jutro – ZA SVAKI SLUČAJ – za onoga koji nije nikako uspio pogledati vijesti prethodnog dana. Jer od presudnog je značaja da se informiramo o stvarima koje teledirigenti ovaca smatraju važnima prije nego krenemo u novi dan.

Prije godinu dana objavili smo neporecivi dokaz zabilježen na video traci da političarima sa RAZLIČITIH KONTINENATA netko piše POTPUNO JEDNAKE govore. Predlažem da se prisjetite tog članka Tko piše govore političarima? i pogledate u tom članku video kraći od 3 minute koji dokazuje bez ikakve sumnje da je tome tako.

A tko piše vijesti novinarima?

Usudio bih se reći – isti taj netko. Ili netko tko istovremeno kontrolira i to što će reći političari i to što će reći voditelji vijesti?

Pogledajte ovaj video – pa zaključite sami imaju li brojne TV postaje istoga gospodara.

Pa naravno da imaju. Medijske korporacije – i to njih 6 – kontroliraju 90% TV postaja u Americi. A tko je njihov vlasnik? Pa naravno, bankarske korporacije. A tko je vlasnik bankarskih korporacija? Pa naravno, šačica obitelji koji su u tom biznisu već stoljećima.

Možete pročitati još jednom jedan naš članak Špijuniranje ljudi preko TV prijemnika – DOKAZ koji jasno objašnjava, uz pripadajuće dokaze – da se odavno vodi tihi rat za čovječji um, jer to bojno polje uma jedino je mjesto gdje se čovjek može kontrolirati. Jednom kada čovjek prišteka svoje biće na SVIJEST i počne uviđati tko on jest – bilijuni uloženi u kontrolu uma gube bilo kakav značaj. Novac bačen u vjetar.

Izlaganje čovječjeg uma takvim nasrtajima ima posljedicu koju je najlakše opisati slikom, jer slika govori više od tisuću riječi.

sheeple

 

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 8 comments

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje