Tvrtke se pretvaraju da su zakonite institucije vlasti

 In Korporacije, Obrazovanje, Pravo i zakoni, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Jasno i glasno smo više puta rekli da nam je domovina pretvorena u najobičniju tvrtku s ograničenom odgovornošću što smo naposlijetku i dokazali opsežnom istragom i izradom dokumenta REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. .

Mnogim člancima koje smo napisali dodatno smo potkrijepili ovu tvrdnju i otvorili Vam mogućnost da sami istražite da li je to ISTINA ili Vas i mi lažemo.

Jednako kao i mi, tako i mnogi ljudi širom svijeta iste stvari otkrivaju o svojim navodnim zakonitim institucijama vlasti. U nastavku ovog članka je transkript emisije iz Njemačke preveden na hrvatski jezik koji nam otkriva dodatne informacije o načinu na koji smo bez našeg znanja i pristanka pretvoreni u nečije vlasništvo.

Hoćemo li nakon ovih informacija odlučiti da i dalje ostanemo nečije vlasništvo ili nećemo, za svakoga od nas je individualna odluka. Predlažem (po ne znam koji puta) da proučite ponuđene informacije na našoj stranici, pročešljajte je uzduž i poprijeko, budite skeptični kod proučavanja i počnite proučavanje s pretpostavkom da lažemo, proučite arhivu naših članaka od travnja do danas, poslušajte naše radio emisije, proučite naš rad koji je uložen u stvaranje ove naše i Vaše edukativne platforme, i koji nas sve s vremenom oplemenjuje novim znanjima i razumijevanjem o tome tko mi, ljudska bića, zapravo

JESMO.

Transkript emisije možete pročitati ili skinuti klikom na PDF ikonu.

Plavi-PDF-download-button

Recent Posts
Comments
  • Damir
    Odgovori

    Danke Deutschland, naravno i svima vama koji pronalazite, prevodite i distribuirate. Lijep pozdrav.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje