UČITELJI TRAŽE DA VLASTI OTVORE ŠKOLE

USA – Učitelji u državnim školama izrazili su zabrinutost da će zbog nedavnog zatvaranja njihovih institucija doći do razornih učinaka kod njihovih učenika. Državni edukatori posebice su zabrinuti jer svaki novi dan u kojem su škole zatvorene dodatno povećava opasnost da đaci počnu misliti vlastitom glavom, usvoje životne vještine koje nisu dostupne kroz državni obrazovni sustav, te shvate koliko više mogu naučiti kod kuće negoli u školi.

“Moramo otvoriti škole čim je prije moguće — prije nego povrate svoju sposobnost stvaranja neovisnog mišljenja,” istaknula je gđa. Jenny Mudd, inače nastavnica 4. razreda. “Ovo je kriza kojoj se hitno moramo posvetiti. Mi shvaćamo da moramo dati svoj doprinos sprječavanju širenja virusa, ali također moramo spriječiti širenje neodobrenih ideja. Moramo zadržati tu osjetljivu ravnotežu.”

“Otvorite škole prije negoli bude prekasno.”

Svakako treba istaknuti da su studije već pokazale snažnu uzročnost između činjenice da svi uče od kuće i zabrinjavajućeg porasta neovisnog promišljanja. Dokazano je da učenici izvan državnog obrazovnog sustava već nakon 7 dana prestaju osjećati depresiju i tjeskobu čitavo vrijeme a čak pokazuju i šokantno povećanje sposobnosti formiranja misli i ideja koje nisu odobrene od vlasti.

Učitelji dodatno ukazuju kako roditelji nisu prikladno obučeni da indoktriniraju svoju djecu propagandom vlastodržaca. “Pohađala sam školu 8 godina kako bih bila sposobna ovo raditi,” izjavila je gđa. Pinkerton, inače odgajateljica u vrtiću. “Roditelji naprosto nemaju iskustva u punjenju dječjih glava državističkim pogledom na svijet sedam sati dnevno kao što to imam ja.”

Preuzeto s The Babylon Bee ; preveo Valter

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Odgovori

  ova kako bi je nazva, je u pravu. dica ne uču doma, nego stjeću životne navike pomažući materi i ocu, didu i babi u kuči, i oko kuče…samo tako dico.
  ljudi ne razumu bit problema…voda
  u mojoj okolici, postoji izvor, koji je na vrhu imao tok za piće i doli se račvao na 6 ispusta di su tužne majke prale lancune.
  međutin doša je naprdak i to su razrušili, cimentali zatvorili a ka sve ćeš odoma moć. i dobiš nevistu u vidu vešmašine koja će za tebe prat robu…
  ajde, ali ta voda će bit klorirana? i plaćatće se???
  i evo situacije, neki odbačeni kurton je zatvorija korporaciju u lockdown, nema rada, nema prihoda, a voda se troši. i moraš je platit??????????
  zbilja ljudi, imate li kakvo pojilo uokolo di se divlje životinje poje???? kanticu u ruke…

  a evo i pokušavaju van prodat i pravo na zrak. ka korona se širi zrakon….
  prijatelji,
  riješit se triba tvrdnje da korporacija posjeduje vaš život, resurse…
  #####################
  kako se riješit tvrdnje da koorporacija posjeduje…sve, šta god
  obratite pažnju na …. tvrdnja…. znači kontra joj je zahtjev…ili kontratvrdnja s jačin argumentima.
  samo triba sročit na pravi način
  čovjek izvan nadležnosti korporacije
  ….
  da van ne petljan:
  cal washington, inpowermovement će van objasnit kako je izjeba kraljicu i ona mu je još ostala dužna trista mijuni dolori.
  ali nemojte se fatat love, kako san već pisa, prava vrijednost je vaš duh i / ili duša, kako želite.
  morate steć kontrolu nad vašin spiritualnin sobom.
  148, 206.
  https://www.crrow777radio.com/free-episodes/
  ima i template
  https://support.inpowermovement.com/inpowers-notice-of-liability-nol-document-templates/
  kako se obraćat mrtvon entitetu,
  https://inpower.us/wp-content/uploads/2018/11/1-TEMPLATE-NoticeOfLiability-USA-3.pdf
  i nebojte se postoji i hrvatska verzija, dat ću van uputu, ali je neću postat, nego sama da dođe iz vašeg srca, neke stvari kako piše, neke izostavite, uglavnon sve po nahođenju, dajte si oduška, jer zapametite, stječete kontrolu nad svojin ja nazad.
  ukoliko van prodaju priču da je to tamo, ja vas pitan koja je razlika čovjeka tamo i vas? rećuvan odma samo jazik.
  uglavnon poslušajte i pogledajte.
  https://inpower.us/episode-1-mass-action-of-liabilty/

  https://inpower.us/episode-2-notice-of-liability-nol-walk-through/
  ####################
  da bi stekli dojam kakve su to psihopate s kojima imate posla
  111,
  https://www.crrow777radio.com/free-episodes/
  stiven john miller, ima još okolo po netu, ali ovdi van je sažea cilu bit. da ne prihvaćate njihovo i još ih na licu mista optužite za kriminal.
  kad rečen kriminal ne nasjedajte, tko van ka čovjeku može oprostit kriminal ili vas kaznit za isti na ovme svitu? hahaha, drugi čovjek?
  dakle kad vas optužu za prestup, policija šalje vaše ime u tužilaštvo, oni sudu
  to je trgovanje imenon i ti papiri imaju vridnost
  jesu li to moji podatci… jesu, – suglasnost, punomoć? nemate, jeli to kriminalna radnja?
  jesu li to moji podatci… nisu, – aaaa, oprostite, i zbogon!
  ##############
  ako vas fataju na foru ustava, jer zakoni su za njih i građane….
  ja čovik, Ime, jedan iz hrvatskog naroda, temeljen prirodnog prava, samobitan… ( to van je preambula i ne nije nebitna, nego je sročena tako da vas zbunjuje), ali znajte vaše se pravo nigdi ni izgubilo… i nas tri4 mijuna se udružilo te osnovalo državu Republiku Hrvatsku, uz koju je danas i REPUBLIKA HRVATSKA doo.
  u onoj prvoj vlast pripada narodu i dolazi iz naroda, tu je i trik, državljanin
  ok, pretpostavimo da je državljanin registrirani birač na izborima, i delegira svoja prava svome zastupniku u sabor, iman li ja pravo doč u tvoju kuču i reč ti štaš činit? – nemate. dobro, odakle tebi pravo?
  u onoj drugoj valjaju tvrdnje. pravna država, i mora se puten ugovora. prešutnog!
  #############
  idemo, tučete prstace, minajete, uzgajate konoplju, prodajete kupus bez licence, vozite auto na cesti, bilo koji kurac
  triba odradit pandure.
  iako se triba držat načela jednakosti, mi to nismo, jer panduri imaju pištolje i mogu vas ubit. to ne želimo, zato..
  dobar dan, dobar dan, pustimo ga da priča….
  daj osobnu, dozvolu, pizdu kenjinu: – izvolte, to pripada vama….ništa ne govorit. pustit da odradi, poželjno prije upalit video na mobitel i snimat…
  budite fini, veseli.
  ukoliko vas recimo, pandur ufati za ruku, opustite se, bez opiranja, veseli i fini…
  kad dođe vaša verzija događaja: gleda san svoja posla, odjedan put mi je ovaj iskoćija sa grane, i odma daj ovo daj ono…
  ja san mu da, međutin iako je ima trliš na sebi, nije postupio po pravilniku, nije se predstavia s službenon iskaznicon, niti je objasnio kako je on zaključia da san ja sudionik u prometu( ovo je za šofere, jer pandur iz čeke tebe napada ka da si u biznisu, a ti ustvari samo putuješ, ili se krećeš od točke a do točke be, sa svojin pomočnin sredstvom za kretanje, tako da neznan na osnov čega je on zaključija da san ja sudionik nečega, da je moje osobno pomagalo nešto kako on naziva, temeljen čega je taj čovjek to zaključio? – pozvat ga za svjedoka ili njegovu izjavu, i ovo morate odman predočit tužitelju ovo pitanje? na temelju čega?
  stvar je u nazivima…. ne koristite njihove (iako i ovo mogu pobit, samo dodavanjem rečenice sve napisano, korištenjem hrv jezika, je razumno (ovo je moje tumaćenje) meni…) riječi. i da, treba prilagodit riječnik ( pr: ne roditelji, da tata i mama, ne djeca, da sinovi i kćeri, ne automobil, da priručno sredstvo, ne GRAĐANIN, da čovjek, …
  ukoliko vas je pandur nasilno dodirivanjen vašeg tila ugura u maricu, dakle taj i taj me sexualno napa i pokuša silovat… i to mu rečete, tako da ima o čemu mislit kad bude doma bez plaće, dok bude čeka okončenje spora…. jer nema šta drugi čovik stavjat ruke na vas, bez vaše suglasnosti.
  115, robi sprall (škot)

  ##############
  ukoliko je rič o agentima šta šalju dopise, ovdi istrenirajte poštare da vas ne zamaraju s tin (način: službena iskaznica, ometanje posjeda i slično, tako da van oni odma s ceste bacaju onaj pokušaj dostave, šta posli iskoristite za potpalu), dakle potvrdit čete da ste ga primili, naslovit ga na korporaciju, pa firmu pa agenta, onda čete mu dat na znanje da nema ugovora i da šta radi nije u redu, da ukoliko želi poslovat mora ispunit zahtjeve. ukoliko ih ne ispuni sljedi odmazda… kako?
  – kako izgleda poslovno pismo?
  livo gori
  Ime Prezime
  ulica broj, pošta misto
  (ovo namjerno ovako jer naglašavan djelujen iz Republike i posli mu pripetan optužbu za špijunranje i veleizdaju) nebojte se, ukoliko van je to frka stavite na ruke prid ulice i mista
  red niže, desno
  REPUBLJIK OF HRZ (OIB: %”&…..)
  CENTRALA ZA …. (OIB: 666….)
  ulica (ovo se prepisuje sa uzglavlja njihove ponude + obvezno lipi sočni ojib, a isto obratite pažnju i na kuvertu, ko je posla pa iskombinirajte)
  na ruke/ pažnju (onako kako je na začelju ponude, potpisnik more bit velikin ili malin slovima, posli čemo ga izjednačit) Imenko Prezimenčić (oib nepoznat), u ulozi (ono kako se predstavlja)agenta zarez magistrator of justicia, skilled in the arts of … and military tactics, uglavnon teško govno
  liniju doli datum
  liniju ispod Obavijest (pišite sve hrvatski, samo primatelj verzalan)
  liniju ispod
  lepi Mario, u najboljoj vjeri
  indetificirate se ja, čovjek, Ime, zaprimija san vaše govno od ponude(indetificirajte ponudu brojen, uruđbenin brojen,klason, datumon poslanja, primanja, šta god), potpisan dopis u vaše ime IMENKO PREZIMENČIĆ (Imenko Prezimnčič, oib nepoznat) u ulozi pizduna u ime poslovnog subjekta CENTRALA ZA …. (OIB: 666….) i kao čovik (muško ženski svi su ljudi). indetificirajte ga. dajte mu na znanje da nema ugovora, da pričaš s njin ka predstavnik u ime neživog, da ste razmotrili ponudu, i da bi je drage volje prihvatili, ali vidi vidi, neke termine ne pripoznajen, neko se služi navodno mojin podatcima, i čak trguje s njima, bez suglasnosti, bez punomoći, ovdi dajte sebi oduška i zahtjevajte od trenutka zaprimanja ove obavijesti da se ispunu slijedeći uvjeti (nemojte nabrajat zakone, ali ako van pomažu spominjite njihovu radnju: pr. preslik mojom rukom potisane suglasnosti da vi Imenko prd.. smijete koristiti i dalje obrađivati moje podatke… i sve tako)… zatražite ga oib, preslik službene IMENKO prd.., dajte oduška, ja čak iden da mi dostavi ovjereno od javnog bilježnika da imenko časno izjavljuje kako posjeduje dokaze za navedeno bla, bla…. šta god očete jer sad vi poslujete po svojin uvjerenjima, uglavnon malo komedije, da plače kad čita, i da mumlja sebi .. koji je ovo luđak?, da baš tako odvedite ih u nepoznato, jer nema vašu dozvolu, niti njihovo pravo to radit…. i jedan pošteni rok za odgovor (isto ka i oni tebi, ili 14 dana, 15…misec ako je za lovu)
  kad ste dali uvjete, sad mu nadodajte ukoliko ih ne ispuni…………. brale, ne misli na vazeljin, trpaj do balčaka… naš cjenik + 50 ijad za službenu osobu, 5 mijuni za poslovni subjekt(da to je po njihovome, zokp neke toške 206ghnm šta ja znan)pa još 100 ijad ukoliko arbitraža, sinovima i kčerama nova roba, školska oprema, ljetovanje, zimovanje, zimske gube, lanci…
  par osigurača:
  neodgovoreno, neispunjeni zahtjevi, nekompletni ili lažirano, smatra se ugovor zaključen, poziva se ugovorni partner da ispuni svoje dužnosti.
  Imenko Prd (IMENKO PRD) u ulozi agenta u ime poslovnog subjekta i ka čovik prihvaća svu materijalnu (lova) i kaznenu (bog – znači samo pušing bozaniću te more spasit .. hahaha , jer sve ostalo su beneficije i privilegije, u ime pape) odgovornost.
  vratit na još dva svjedoka… ( znači tri odgovora, meni i još mojoj dvojici)
  pristup ugovoru: 50miljuni po pokušaju/ ostvarenju.
  nadležan asp
  pisano u 234 primjerka
  potpišitre se normalno, ili ful autografiran ime/ po nahođenju..
  i dodajte kako in power, biblije more onoga šarića (jer neman pojma koja je u nas kabularaza), pozovite i kako se pricidnk no pozva na superiorno biće…. ma sve.
  ukoliko odgovori, a naravno zahtjevi ništa
  sve isto, obavjest, razmotrija odgovor, niste ispunili zahtjeve, smatra se ugovorni partner i ispunit ugovor.
  treće pismo nakon misec, godinu dvi: – ugovorni prtner u ulozi a u ime poslovnog subjekta… poziva se da namiri dug, u iznosu… A+B+C=Ukupno (samo obavjest, da je u dugu..ovo ima težinu, ne u materiji, nego u duhovnoj sferi, sitite se vage i pera iz knjige mrtvih (da egipat, anu bratijinih piramida, hramova, jednookih karnaci..hehe)
  i pozovite stvoritelja ka da on regulira kaznenu odgovornost prema istini i svojin zakonima.
  kako ovi nemaju pojma o čemu vi, lapis u ruke, bokun trgovačkog papirai indigo te obavjest uputit Republici Hrvatskoj, MUP ljudima, da taj i taj i Imenko prd prekoračio svoje ovlasti, teško povridio moja prirodna prava, ugrozo zdravlje obitelj život dostojanstvo ugled čast, još van je i dužan lovu, (kriminalne aktivnosti ostavit za sudnice, znači bez suglasnosti, bez punomoći, bez jednakosti, pretpostavija je tamo iz svog ureda da san ja navodno nekakav korisnik nečega. kako je on to uspija, a nikd me nije vijdija??? ono istrolajte ga pitanjima da nezna dije… hrvatski, pisanin slovima, potpis, palac, krv…pitura.
  dakle na ovo odgovara samo drugi čovik, ne štampat.
  nakon ovoga ide policija, postupak kako san opisa, nemojte se kurčit, jer ste odma u krivu, samo hrabro, i budite fini i uljudni, međutin kad dođe video prostorija za ispitivanje ni zuc!
  niste vi nikakav osumljičenik, niti to ime, niti ste rođeni tog datuma, niti znate ime majke, ni oca, ništa…. (kurt van ovo lipo objašnjava)
  nemojte niti uzimat ništa od njih, a optužne prijedloge zapalite u pepel (sila, morate naučit način kako se tiraju miši iz vaše okolice… tajni život tla, bird i tompkins), i kad razgovarate sa istražiteljen (prid video) nisan razumija ništa, ovi če opet ponovit 5x jesili razumija, nisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, ili nisanpripozna ništa od toga napisanog. i poričite prava(odvjetnik, šutnja, glupost)..jednostavno, jasno i glasno to nisu moja prava.
  ako ste nasilni, to van je dostatna kazna za života i policija če te pribit, ukoliko nisi, imaju pravo na uljudnost.
  ako ikad dođe sud:pisanin puten osporit nadležnost, prijavit imenka za kriminal, policiju za zataškivanje, ukoliko agent u ulozi sunca ne obavjesti o kriminalu, 14 dana trgovine, zahtjeve mu uputit opet isto, oib, preslik službene, suglasnost, punomoć, obesčastit ga i optužit ka šta je da je suučesnik u zločinačkon udruženju i stavit ga na listu u sljedećen slučaju i tako ih u seriji skidat s kurca, ili opet trgovački papir, lapis, indigo i upri brale.
  po običaju ne odgovaran na njihove pozive, ali kad san in u blizini banen in na vrata i razgovaran sa čovikon potpisnikon, uglavnon oni dužni ste, ja – ne nisan dužan nikome, i uljudno pričan o svemu bez problema jer san takav, ka da se upoznajen s nekin dobrin čovikon, di se pričamo…
  šta se tiče pandurije, tu dođite na zakazano, ali kako je opisano, budite uljudni pri i posli video šova. za video cito!
  s tužiteljen bez posla, samo mu dostavite kopiju pitanja za svjedoke. nemojte ništa uviđat, niti ga pitat (predmetno)/ može i priko suda samo dvi kopije jedna za tužitelja.(uopće nije važno jesu li vidili ili nisu).

  ovdi je pun kurac stvari za skretanje pozornosti, od postupanja, radnji, love, humora….
  a sve da vi imate nadzor nad svojin duhon i dušon.
  #
  a oni neka se bave sami sobon.
  #
  pogledajte ugovore, dajte oduška i bez straha, ili idite naprid, bez kolebanja i strah će otić.

  ukoliko se bojite njih, oni vas mogu upucat i ubit.
  pa šta!

  virujte mi, djeluje
  osjetit čete da su van se stvari posložile…

  ##############
  sad se vratimo na onu čašu
  čiste i svježe izvorske vode.
  mmmmm

 • Tvrtko Digo
  Odgovori

  V
  Molin te, napiši novi članak, ili bilo šta, samo makni ovu, jer čin je vidin opalija bi joj packu. I to par puta, sve dok ne bude nasmijana i vedra.
  I Ovako me posdsjeća na tužne majke iz czss šta idu po kućama ko jehove.

 • Noname
  Odgovori

  Kako stvari stoju, na usks ih očekuje maršalov zakon, a i u europe se priziva isti.
  To bi ka bilo.. Objava rata, svi u rovove, ko odbije… ZiklonB.
  Uh. Mislija san ds će bit šta luđe. Ali ajde….

 • Svašta nešto
  Odgovori

  Misao na registraciju pomoćnog srestva… auto
  Smatran to ovako… nepotrebno, jer ima važnije stvari, ustvari ovakav sistem i nije nepotrebno loš, mada se slažemo da su neke stvari nepotrebne, a glede zaštite svojine, država, ona naša osnovana, je tu iz tih razloga, zaštite privatnog vlasništva, jebeš taxe i poreze..
  Znači, pratiteme sad…moja uvjerenja su moje misli, moje misli su moja imovina, dali zaslužuju zaštitu?????? Isto ka i sva ostala privatna svojina, međutim za auto, kuču,pizdumaterinu, postoji zabilješka u društvenin knjigama da to i to pripada nekome… i to je dobro. Tako da nije sve crno.
  Glede uvjerenja, oni nemogu prič priko toga, mogu samo kontravat i tu je kvaka (njima).
  #######
  dakle, kako su porobili 99% svita?
  lovon? hahahhaha

  -alkemijon!
  alkemija postoji i radi. to šta van je prodana priča, je samo priča, ka mistika, okultno, glupost…
  da se svati alkemija postoji jedna lipa knjižica na netu i zove se
  book of aquarius by annonimus
  ima ih više s takvin nazivon, da se zametne trag, ali ova ima datum na sebi august 2011 ili april 2012….
  https://archive.org/stream/TheBookofAquarius/The%20Book%20of%20Aquarius_djvu.txtukoliko želite znat šta je, kako radi, tko je radi, kako se izvodi… eto štiva.
  ukoliko skontate postupak, neke stvari će van sist na misto, tipa nebeski svod, firmament, potop, purifikacija by fire, i recimo neke knjige, ukoliko ste ih pročitali će van bit razumljivije, od starog zavjeta, knjige enoha, totova, zvonkog cedra, poljoprivrednog tečaja, tajni život tla… i radovi nekih autora če van bit razumljiviji, w reich, r stainer, v saurberger, … a i teofizološka društva( helena p.b…. i to) će van bit lakša za provarit.
  Alkemija je transmutacija elemenata… amo reč iz olova u zlato (navodno minerali rastu u prirodi, i danas je željezo, za miljarde ciklusa postaće zlato). Amo se pozabavit uvjerenjima, mislima, znanjem..
  Kako neko dozira određeno znanje eonima, ubacuje u misli ljudi prisutnin na zemlji, generira određene misli, kritičan broj i tako te misli transmutiraju, sila, energija…. Šta će se izrodit?
  sad, odgovor kako su porobili? ubacivanjen mendela mamea (slike) u mozgove… uglavnon učilo se da su neki stariji naraštaju štovali neke bogove (sile ustvari) i ka da su izumrli, međutin istina je da se to štuje dan danas i žrtvuje in se, proliva se krv u njihovo ime… astrolozi i numerolozi ovo mogu razvalit, ko je u tome…. uglvnon po nebeskon kalendaru, kako gori a i doli isto. mars, venera, merkur…jupiter, saturn, neptun…
  da ne bi sad studirali jonga, živorada i ostale o para i psihoologiji i alkemiji, pronađite na yutubiju našeg brata hoaxbustera, koji je to iskrastilizira na proste atome, i najpoznatija van je stvar mary curie vs. mercury, broj 88, radeon, znak merkurija… i tako… tu van je lipo objašnjeno kako i šta sve dospiva u glave subjekta.
  https://m.youtube.com/watch?v=kRC0fKKi23A
  Tu van se krije caka, recimo da kompletno znanje usađeno u glave, nije istina, več teledigirano zadnjih parstotin godina, di se novi čovjek(oblik misli kreira) odgaja u određenom znanju ili uvjerenju, i lagano se propagandon dovodi cilju (?)
  Merkur, merkury…. Bog raskrsnice, prevarant, alkemija….i kakvih još sranja.. pa obratite pažnju…primjer, da hodate stazom i dođete do raskrsnice, kojin god puten se ODLUČILI to van je alkemija… tako u životu… vitiol…
  jedan od filmova, kingdom of heavem, van poćima na raskrsnici, i truplon kojemu kidaju glavu, i ja se pita a di je točak? Nije smak, a ono karijola odma prva… di priča evolvira u noting i everithing..isto tu van je i zakon, u ovon obliku današnjemu, kad dođu po glavnog lika jer je ubia, a odman oni viking in odgovori, ja kažen da nije, amo se poklat pa ko priživi, božjon voljon, je upravu! pa robrt jonson, crossroadblues..rising sun falling down(martimisterija bluesmani ili ry cooder) i tako, pa razmislite…
  kad zborite časno ono šta mislite da je istina, sitite se za – kletve
  – govori samo istinu čak ako te i u smrt vodi.
  Pa se upitajte, ono valterovo pitanje, postoji li istina?

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.