Udruga Franak – pobjeda ili manipulacija?

 In Bankarstvo i financije, Pravo i zakoni

Odlučili smo objaviti informacije u našem posjedu, a koje se tiču Udruge Franak.

10.04.2013. na 16 e-mail adresa Udruge Franak poslali smo e-mail slijedećeg sadržaja:

Poštovani,

 
Slobodni smo ponuditi Vam nove informacije o pravnom statusu entiteta s kojima ste u sporu.
 
 
Stojimo na raspolaganju.
 
Odgovor je stigao samo sa dvije adrese, a samo sa jedne adrese je otvoren komunikacijski kanal s nama.

Mailove koji su nam stigli s te adrese Udruge Franak nećemo objaviti, kako bismo zaštitili identitet onoga/one koji/koja je s nama otvorio/otvorila komunikacijski kanal.

Razmijenjeno je 10-tak mailova, a zatim je komunikacija krenula sa maila van kontrole administratora web stranice Udruge Franak, jer je vjerojatno druga strana s kojom smo komunicirali, shvatila iz postupaka ostalih iz Udruge Franak da 2 i 2 ne daju rezultat 4.

Zapravo, ono što je zanimljivo u čitavoj ovoj priči je u editiranom izvatku (radi zaštite druge strane) iz našeg maila poslanog na tu adresu 17.04.2013.:

……
Odgovor na Vaše pitanje: Vi ste tek drugi koji ste odgovorili na naš mail a koji smo poslali na sve mail adrese s Vaše web stranice, a prvi koji ste pokazali interes za komunikaciju s nama.
 
Unutar naše skupine pojavila se sumnja još i mnogo ranije da je Vaša udruga na neki način ipak kontrolirana od strane banaka i državnih institucija, vođena i kontrolirana kao gerilska operacija samih tih entiteta – te da je možda razrađena zajednička strategija među njima, a koja će dovesti do određenih ustupaka za Vaše članove sudskom presudom, koja će biti donešena u Vašu korist a koja će zapravo biti Pirova pobjeda – koja će zatim biti iskorištena u propagandne svrhe u stilu ”pobjeda pravne države, mi smo na strani ljudi, zločeste banke itd itd…” – a DUG NE POSTOJI NITI U STAROJ NITI U NOVOJ PARADIGMI.
 
Ne zaboravite da je navodna država ”dužna” navodnim bankama. Ne zaboravite da se navodni sudovi financiraju iz proračuna navodne države. Ne zaboravite da se navodna Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga prema članku 20. navodnog zakona o spomenutoj agenciji osim iz proračuna financira i iz prihoda i imovine onih koje nadziru (???).
 
SUKOB INTERESA. Navodna država i njene navodne institucije te navodne banke spavaju u istom krevetu, u harmoniji i sreći, a na korist uske interesne skupine ljudi, koji prosperiraju vampirizmom nad svima ostalima.
 
Što sve skupa znači da će Vaši članovi i dalje plaćati novac s kamatom – a za novac koji im NIKADA nije bio posuđen, ukoliko ne podignete svijest svojih članova i znanje o ovoj problematici na višu razinu. U tom slučaju Pirova pobjeda je najviše što je moguće postići.
 
Stojimo na raspolaganju.
 
Srdačan pozdrav
 
OPPT Hrvatska

2 mjeseca nakon ovog našeg maila – vrijeme je da istina dođe na svjetlost dana.

Je li je sa Udrugom Franak sve baš tako divno, krasno i transparentno, prosudite sami.

Recent Posts
Comments
  • Damir
    Odgovori

    Da ,dečki i cure iz OPPT-a, u pravu ste, vaša sumnja je osnovana, to potvrđuje i izjava predsjednika Josipovića na presudu sudca Dobronića. Hobotnica je prestrašna. Lijep pozdrav

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje