UGOVOR 2.0 – RELOADED – WEBINAR

 In Obrazovanje, Pravo i zakoni, Ugovori

Prije tjedan dana webinar UGOVOR morao je biti prekinut zbog tehničkih problema. Isti webinar biti će održan u srijedu, 30.12.2015. godine u 18 sati i svatko tko se prijavio na onaj nesretno prekinuti webinar prošli tjedan – ne treba se opet prijavljivati na ovaj budući će dobiti posebnu pozivnicu mailom zajedno s linkom preko kojeg može izravno pristupiti na novi webinar. Oni koji su zaiteresirani prisustvovati – molim neka nastave čitati ovaj članak.

Napomenuo bih jednu VAŽNU informaciju onima koji se prijavljuju na webinare Zvona Istine koji nisu besplatni:

Nakon što izvršite uplatu – morate sačekati još desetak sekundi da PayPal procesuira transakciju i preusmjeri vas na stranicu za prijavu na webinar. Ukoliko se to ne dogodi u tih desetak sekundi, pronađite LINK na stranici na koju vas je smjestio PayPal odmah nakon uplate – preko kojeg to možete sami učiniti ako vas se automatski ne preusmjeri na stranicu za prijavu na webinar.

Kada se nađete na toj stranici, otvorit će vam se ovakav prozor:

Pop up Webinar prijava

Jest da na njemu piše ”Full Name” ali slobodno upišite i nekakav nadimak, i obavezno e-mail adresu, i kliknite na tipku ”Prijavi se”.

Tek tada webinar provider dobiva informaciju kome mora poslati link za webinar, koji se generira za svakog tko se prijavio posebno. Zapamtite ili zapišite nadimak kojim ste se prijavili.

Oni koji žele prisustvovati ovom ponovljenom webinaru, koji je jedan od prilično važnih za razumijevanje onoga što je pred nama u budućim webinarima, a to je način pristupa policijskim službenicima, sudskim službenicima, poreznicima, inspektorima i općenito svakome tko radi unutar nekog entiteta sustava, i naravno – onoga što mi njima možemo uraditi, može se za novi webinar naziva UGOVOR 2.0 – RELOADED prijaviti…

NA OVOM LINKU

Na gornjem linku možete pronaći i osnovne informacije o tome što ćemo na webinaru obrađivati, kako biste mogli procijeniti bi li vam bilo korisno prisustvovati webinaru. I svakako imajte na umu da treba dovršiti proces prijave do kraja. Ukoliko niste odmah nakon dovršetka procesa prijave dobili link od webinar providera na vaš e-mail – odmah nas kontaktirajte na zvono.istine@gmail.com kako bismo mogli pravodobno reagirati.

Hvala!

Recent Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje