Ukrajina i grabežljivci

 In Korporacije

Našem istraživačkom timu malo što promakne.

Prije 2 tjedna portal Zerohedge objavio je vrlo nezgodnu snimku razgovora za američku korporativnu vladu – koja je usput budi rečeno registrirana kao neprofitna religijska udruga – između Geoffrey R. Pyatt-a, koji je američki veleposlanik u Ukrajini i Victorie Nuland, koja je trenutno na poziciji zamjenice američkog državnog tajnika, i zadužena je za zemlje Europe i Euroazije, možda zbog detalja da je židovskog podrijetla baš iz regije za koju je zadužena – odakle potječu židovi Kazari, koji baš i nisu pravi židovi – Kazari su se oko 740. godine preobratili na židovsku vjeru, ali njihovi azijsko-mongolski geni poglavito s područja Gruzije nekako nisu uspjeli preobratiti svoj kod u židovski…

Zavadi pa vladaj – opet će netko reći ”da da… židovi su opet to zakuhali – oni su iza svega!” i ne treba pasti na tu staru foru. I židove se koristi po potrebi gospodara lutaka.

Inače, pravo obiteljsko ime šarmantne dame Victorie Nuland je Nudelman, a podrijetlo seže u carsku Rusiju, odakle je njezin djed emigrirao u New York. Njeno ime spominje se i uz zbrku u Benghaziju. Krasna dama, sigurno ugodan sugovornik za čavrljanje o koječemu, pogotovo ako se radi o neobaveznim razgovorima koga bi trebalo postaviti u upravni odbor drugih korporacija, u ovom slučaju – UKRAJINE.

Razgovor su vjerojatno snimili obavještajci drugih zainteresiranih korporativnih vlada kojima se pak ne dopada da Amerikanci prtljaju po njihovim interesnim zonama, pa nije trebalo dugo da taj razgovor osvane na YouTube servisu.

Kako meni to izgleda, ono što se sada događa, posljedica je dugogodišnje borbe za smjenu trenutnog i postavljanje novog upravnog odbora korporacije zvane UKRAJINA, koji bi trebali biti naklonjeni nekoj od zainteresiranih snažnijih korporacija, i to je borba prvenstveno između korporacija SAD, korporacije EU, i moćne korporacije RUSIJA.

A UKRAJINA? Nema veze, pa to je tako i tako samo manje važna korporacija, ali ipak zanimljiva – zrno po zrno – pogača… zanimljivo je da UKRAJINA kontrolira ukrajinski teritorij a žito je jedan od glavnih njihovih proizvoda. Žitnica. I sada mijese kruh sa ukrajinskim žitom a umjesto vode koriste krv ukrajinaca, a umjesto kvasca koriste Kličkovu političku stranku UDAR, koja je naravno također korporacija i koju naravno u Dun&Bradstreet bazi podataka možete lako pronaći pod D-U-N-S brojem 365302647.
UDAR (ukrainsky Demokratychny ALLIANZ ZA Reformy) Vitaliya K
SIC (vrsta poduzetničke djelatnosti) 8651 (8650 = partije)

Ja se pitam – a što će se dogoditi s Ukrajinom i ukrajincima? REverzna eVOLUCIJA je na djelu, i ono što uistinu gledamo je samo smjena ljudi na pozicijama moći, dok ukrajinci na obje sukobljene strane krvare, nemajući pojma da se ništa neće promijeniti nakon što pokopaju svoje mrtve – osim upravnog odbora korporacije UKRAJINA.

Sjetite se plinske krize u Europi prije par godina, kada je RUSIJA zatvorila pipu, jer joj je UKRAJINA bila dužna lovu, a i da pokaže EU tko je u tom kvartu glavni siledžija. EU stoga ima ogroman interes u tome da UKRAJINA ima upravni odbor s kojima se može lijepo dogovoriti, i preko njih zezati suparničku korporaciju RUSIJU oko energenata, koji u EU idu preko ukrajinskog teritorija, dok korporacija RUSIJA želi svog momka u Kijevu, jer njihov momak radi ono što mu Putin kaže. Amerikancima je jedino bitno u čitavoj priči da zajebu podjednako i EU i RUSIJU.

Dakle riječ je o nečemu što se u korporativnom svijetu zove ”neprijateljsko preuzimanje” i fućka se njima što krv teče ulicama ukrajinskih gradova. Pa riječ je o poslu, a u poslu nema emocija – zar ne?

Uostalom, poslušajte sami. Dobro naćulite uši na 3:02.

Izvor: Zerohedge

Recent Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje