ULAŠTENO ZVONO ISTINE

 In Općenito

Bit će da ste primijetili novi dizajn stranice i podosta novih mogućnosti koje pruža, kao i novih materijala koji se već sada nalaze na njoj. Iako još ima posla na stranici za odraditi, i još podosta dodavanja novih edukativnih materijala koje smo pripremili u razne podmenije, stranica je potpuno funkcionalna.

Nakon što završimo posao punjenja stranice novim materijalima i podacima, kreirat ćemo i kratki tutorial video gdje ćemo vrlo jasno objasniti gdje se što nalazi, i kako najlakše pronaći ono što čitatelje zanima. Budući da na Zvonu Istine ima toliko mnogo vrijednih i značajnih informacija, novi posjetitelji imaju velikih problema s hvatanjem priključka u uočavanju Istine i usvajanju znanja – i namjera nam je pomoći im da taj priključak lakše uhvate.

U tu svrhu poslužit će i jedan besplatan webinar za svakoga tko je zainteresiran prisustvovati istome, a koji ćemo održati negdje iza Božića. Neće imati jasno definiranu temu, ali alati koji su nam dostupni pomoći će nam da na samom početku webinara postavimo anketu uz pomoć koje će sami posjetitelji moći odrediti dominantnu temu. Eto, to će biti kao nekakav poklon administratora Zvona Istine svima vama koji nas pratite.

Moguće su povremene nestabilnosti stranice u narednih nekoliko dana ili tjedana, tako da budete na to spremni i imajte razumijevanja za nas koji pokušavamo odraditi preostali posao na stranici što je brže moguće, pazeći pritom da nešto ne zabrljamo. Webmaster i ja smo na dan lansiranja stranice bili u stalnom kontaktu gotovo 12 sati i rješavali probleme u hodu, i paralelno punili stranicu novim sadržajem. Dražen je u tjednima koji su predhodili lansiranju nove stranice veliki posao odradio u pripremi novih materijala za stranicu, posebice biblioteke, i naravno u uvodnoj seriji webinara, koja nas polako vodi prema onima u kojima ćemo se baviti ne samo teorijom – već i praksom i analizom iskustava s terena u kojima dolazi do interakcije s agentima robovlasničkog sustava kontrole.

Također bih još jednom napomenuo onima koji su uplatili webinar a nisu u roku 30 minuta dobili link za pristup, da nam se ODMAH jave može i preko kontakt obrasca s napomenom ”webinar link”. Riječ je o rijetkim slučajevima, ali neovisno o tome, riječ je o problemu koji se mora riješiti i radimo s providerom usluge na tome.

Ubrzo izlazi i članak gdje ćete iz prve ruke dobiti informaciju o dvije uniformirane junačine, koji su u lisicama priveli mladića zato što je tražio da poštuju vlastiti zakon.

OBJAVIT ĆEMO TOM PRILIKOM I NJIHOVA IMENA – I JEDINU DOSTUPNU NAM FOTOGRAFIJU DOK SU TO NEDJELO TE JUNAČINE ČINILE.  

Zašto ćemo to uraditi?

Zato da ljudi koji obitavaju u kraju gdje te junačine utamničuju ljude bez ikakvog razloga, osim moguće da kompenziraju svoju intelektualnu inferiornost i/ili moguće erektilnu disfunkcionalnost – znaju kakvi to, i koji to frajeri ”postupaju” u njihovom kraju. A posebno da žene ili djevojke u tom kraju znaju kakvi su i koji su to frajeri, da se slučajno te dame ne zeznu pa popuše njihove jeftine priče o teškom i odgovornom poslu koji rade i njihovim velikim pendrecima i sjajnim pištoljima – i naravno, lisicama.

Dakle, mogli bismo reći kako ćemo njihove podatke objaviti iz humanitarnih razloga.

Do skorog čitanja!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • autor_itet
  Odgovori

  :)

 • free zen
  Odgovori

  Stranica je totalno nepregledna, prevelike slike, reklame po cjelom ekranu, sve migolji ???

  Nepotrebni kič.

  Ingliš Valcer !?

 • asad
  Odgovori

  Stranica vam nevalja. Nije kompatibilna za pc. Nemožeš skrolat, nemožeš ništa..Boje bljede, nema kontrasta. Žalosno.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje