Univerzalni Zakon – što je to?

 In Obrazovanje, Pravo i zakoni

Napisao Valter.

Nadovezao bih se na odličan Draženov članak ISTINA ĆE NAS OSLOBODITI sa nekoliko riječi. Ne – već sada vidim da nisam u Istini jer ovo sigurno neće biti nekoliko riječi. Idem dakle djelovati iz Istine pa predlažem da skuhate kavu ili čaj.

U Draženovom članku je jednostavno objašnjena interakcija Prostora i subprostora i kako i zašto se ta interakcija manifestira u našoj stvarnosti. Vjerujem da je direktna posljedica manifestacije naše stvarnosti percepcija koju prihvaćamo našom sviješću o tome tko mi Jesmo.

Kada svojom sviješću spoznamo sa smo Suvereni – iskoračujemo iz subprostora i on za nas prestaje postojati u obliku kakav je postojao prije toga, jer se i naša percepcija proširila izvan granica subprostora.

Ako rješenja nisu jednostavna – onda nisu u Istini. Na taj način lako ćemo prepoznati dolazi li nešto iz Prostora ili to dolazi iskrivljeno lažima iz subprostora.

Prostor ima jedan jedini Univerzalni Zakon a subprostor ima tisuće ”zakona”.

Pa koji je taj famozni Univerzalni Zakon?

On je, kao i sve što dolazi iz Prostora kojeg je opisao Dražen – čist, istinit i jednostavan.

Sva bića su Suverena i imaju slobodnu volju kojom izražavaju svoje kreativne potrebe bilo kojim načinom koji odaberu, ali nijedno biće nema pravo povrijediti ili nauditi drugim bićima.

U skladu s time – postoji i jednostavna posljedica Univerzalnog Zakona.

Budući da su sva bića Suverena, imaju pravo na obranu od povrede ili štete, koristeći bilo koju potrebnu razinu sile da zaustave povredu ili štetu, čak i ako to za posljedicu ima uništenje onoga, tko nanosi povredu ili štetu.

E sad – znači li to uzeti oružje u ruke i krenuti u obračun sa onima koji čine štetu? Ne bih se nikako složio sa takvim pristupom, jer ne odražava mirnu prirodu čovjeka i njegovu potrebu da živi u miru i slobodi.

Uzmimo kao primjer interakciju lava i čovjeka. Ako lav pojede čovjeka nitko, ama baš nitko od nas neće mu to zamjeriti jer instiktivno osjećamo da lav djeluje iz Prostora i u skladu s Univerzalnim Zakonom. Pojeo je čovjeka jer ga je ovaj ugrozio ili je naprosto bio gladan.

Međutim, mnogi od nas će osuditi čovjeka – sportskog lovca kako se vole nazivati – koji je upucao lava jer znamo da čovjek lava nije upucao zato što je gladan, već da svojim pajdašima može pokazati sliku sebe – velikog i hrabrog lovca kako pozira sa svojim plijenom. Osuđujemo ga jer također instiktivno osjećamo da nije djelovao u skladu s Univerzalnim Zakonom.

I što sada? Kako djelovati u interakciji sa sustavom? Subprostor nas okružuje i svim silama se bori da nas spriječi iskoračiti iz njegovog područja kontrole jer subprostor nas treba i našu energiju treba i boriti će se svim silama da našu energiju kontrolira, jer bez te energije ne može postojati.

Kao što vjerojatno znate, veliki sam štovatelj lika i djela Veronike Chapman koja je bila gošća u Satu Istine 10. Ona je smislila vrlo lukav plan u dvije točke koji koristi da bi koračala svojim putem suverenog i slobodnog ljudskog bića.

1. Reći svima da sam slobodan/slobodna

2. Pobrinuti se da svi razumiju korak 1.

Dakle – interakciju sa sustavom subprostora je najlakše opisati na način, da interakcija sa sustavom treba težiti tome da ta interakcija s vremenom prestane postojati. To se može uraditi ukoliko odbijemo surađivati s njime i uskratimo mu energiju suverenog ljudskog bića – što svi mi nesumnjivo jesmo. Glavna nam je zadaća potpuno našom sviješću prihvatiti neospornu činjenicu da jesmo suverena ljudska bića. Nitko to neće i ne može napraviti umjesto nas. To moramo – ako tako odlučimo vlastitom slobodnom voljom – osvijestiti sami u svjetlu svoga srca.

Ako me sustav traži bilo što – upitat ću ga (zapravo ljude koji djeluju unutar sustava) – temeljem čega bih ja to morao izvršiti?

Razno razne taktike, predlošci pisama, linkovi i slično nalaze se posvuda u našim člancima i download zoni i uz malo truda i hrabrosti oni koji su se odlučili za ovaj put mogu vratiti dio po dio otete im energije.

To nije lagan put i uz pobjede biti će i “poraza”, koji će nas naučiti kako se vidaju rane i gdje smo pogriješili i kakvu taktiku koristiti slijedeći puta. Porazi će se prorijediti, a mi ćemo svakom pobjedom subprostor učiniti slabijim, dok jednog dana potpuno iskoračimo iz subprostora i udahnemo slobodu punim plućima – slobodu za koju se nismo borili jer smo se slobodni rodili i zato se za nju boriti ne treba … slobodu treba živjeti na našem putu iz subprostora u Prostor, uz pomoć Univerzuma, njegovog Zakona – i ISTINE.

Univerzum – Prostor će naš put znati prepoznati i poslat će nam pomoć na tom putu, jer djelujemo u Istini i u skladu s njegovim Univerzalnim Zakonom.

Recent Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje