Veronica – heroina freeman pokreta

 In Obrazovanje, Pravo i zakoni, Predlošci pisama

Veronica: od obitelji Chapman je jedna od veterana freeman pokreta i ne da se zafrkavati ni od koga.

Predlošci pisama koje mnogi ljudi u Hrvatskoj učinkovito koriste  za osporavanje nezakonitih potraživanja od robovlasničkih entiteta često i ne znajući odakle su se i kako ti predlošci stvorili na OVOM MJESTU – temeljeni su na njenim predlošcima pisama pa bi lijepo bilo Veronici makar u mislima reći Hvala! za to što čini ukoliko ste koje od tih pisama uporabili.

Pisma temeljena na njenom znanju i iskustvu s vremenom su evoluirala, prilagođena su hrvatskim prilikama i dopunjena dodatnim znanjima koje su mnogi naši kreativni sunarodnjaci dodali kako bi pisma bila još učinkovitija, a neka od njih mogli ste pročitati i na našoj stranici.

Veronica  za 14 dana gostuje u Satu Istine 10, a u međuvremenu i dalje razno raznim entitetima šalje pisma poput ovog najnovijega – svježe od jučer, a ako Vas zanima kako ona to radi kliknite na PDF ikonu. 

Plavi-PDF-download-button

Njena web stranica http://www.fmotl.com/ izvor je obilja znanja i informacija. A svakako preporučamo njezinu knjigu koju možete pročitati ili skinuti klikom na ovu ikonu:

Novi-download-button

Recent Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje