Video “Gospodar svijeta”

 In Audio / Video, Kontrola uma, Obrazovanje

Seminar Gospodar svijeta je održan 05.03.2016 pred malom, ali vjernom publikom. Budući da je bilo dosta zahtjeva da snimam dotični seminar i ponudim ga naknadno kao i onaj prošli, odlučio sam napraviti tako. Jako sam zadovoljan izrečenim i prezentiranim na seminaru, jer ovaj materijal ide još jedan korak dalje u spoznavanju matriksa i mreže iluzije u koju smo se upleli. Materijal prezentiran na seminaru objašnjava tko su Gospodari svijeta iako ne daje njihovu točnu adresu, imena i oibe, kao što su neki možda očekivali.

Inače ove materijale možete kupiti samo na USB sticku jer vjerujem da danas svi imaju kompjutore ili pametne televizije na kojima ovo mogu gledati. Nema DVD-a. Neda mi se pržit, puno ulja se potroši. USB je od 8GB i kad ga dobijete prebacite na disk, a meni vratite USB. (zajebajen se! ne tribate vraćat ništa, USB je uračunat u cijenu).

Cijena materijala (skupa sa stickom je 100kn), sa dostavom i plaćanjem pouzećem 120kn.

Ukoliko je netko iz Splita i okolice i ima svoj USB na koji želi prebaciti seminar, moguće je to ostvariti uz cijenu nižu 40 kuna, ali je potrebno onom koji prebacuje platiti kavu (cca 10kn) koja se ispija za vrijeme prebacivanja.

Na sticku dobijete prezentaciju kao Power point i kao slike i video podijeljen u 4 dijela ukupnog trajanja oko 3 sata i 50 minuta.

Sada i ovdje možete pogledati besplatno prvi dio, za sve drugo pošaljite podatke na e-mail drkasalo@gmail.com ili mob: 095 4552071

ozdrav


Narudžba videa sa seminara "Gospodar Svijeta"

Polja označena sa * su obavezna
Recommended Posts
Comments
  • trumba
    Odgovori

    zovi čovika!
    :D :) :P

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje