VLADINE AGENCIJE ŠPIJUNIRAJU ZVONO ISTINE

 In Kontrola uma, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Naše sumnje kako je Zvono Istine pobudilo interes entiteta robovlasničkog sustava kontrole pod zajedničkom kapom korporativnog entiteta naziva REPUBLIKA HRVATSKA jučer su potvrđene. Zvono Istine je pod prismotrom, a moguće i mi koji na njemu pišemo, a možda i poneko od vas koji pratite i komentirate članke. Međutim, ovdašnji špijuni daleko su od Jamesa Bonda i vjerojatno nisu niti svjesni koliko im je lako ući u trag. Uz pomoć ekipe Zvona Istine koji kuže te tehničke stvari, locirali smo agenciju koja gura nos u tuđa posla, a imamo u posjedu i neosporne dokaze kako ta agencija stoji iza komentatora Heydrich.

Do sada su postojale samo pretpostavke da je taj komentator nečiji plaćenik. Ali nakon što je na sebe privukao pozornost ekipe računalnih geekova Zvona Istine, dani skrivanja u sjeni su mu bili odbrojani. Pukao im je film i odlučili su ti dečki s laptopom pod rukom, smartfonom ili dva u džepu, računalom serverske snage doma i tko zna kojim još sve gadgetima po ruksacima i ladicama, otkriti tko iza Heydricha stoji, pa su to vrlo brzo i ustanovili.

Heydich je u tek nešto više od 30 dana od kada je ostavio svoj prvi komentar, postao svojevrsna zvijezda sekcije komentara ispod naših članaka, zadobivši gotovo svačiju pozornost. Njegova velika popularnost zaslužna je i za članak kojim mu je otvoren veliki medijski prostor, naslova Heydrich i Valter njišu klatno Zvona Istine.

I evo što su dečki sa Zvona Istine koji razmišljaju ponajviše o digitalnim nulama i jedinicama otkrili o Heydrichu.

Analizom podataka ustanovljeno je kako je Heydrich prvi puta ostavio komentar 04.03.2015. godine, a zadnji komentar do trenutka pisanja ovog članka bio je 09.04.2015. godine.

Do sada je komentirao članke 45 puta.

Broj znakova koje je u člancima uporabio je 96527 – što je ekvivalent otprilike 8 velikih novinskih članaka na dvije stranice.

Vrijeme komentiranja je najranije u 8:30 sati a najkasnije u 15:29 sati.

Dani u koje je komentirao su: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak.

Analizom vremenskih obrazaca pojave Heydrichovih komentara, uzimajući u obzir i sadržaj komentara, izveden je zaključak kako Heydrich svoje komentare šalje s računala na svom radnom mjestu, unutar radnog vremena. To upućuje na zaključak kako je Heydrich komentator po službenoj dužnosti, ili netko tko na svom radnom mjestu nema što raditi pa ima vremena kako čitati članke koje objavljujemo, tako i ostavljati komentare koji su često bili dulji od samog članka koji je komentirao. Također, našao je vremena i za komentiranje i raspravu s drugim komentatorima. Naša konzervativna procjena kaže kako je na tu rabotu utrošio otprilike 15 radnih dana, ili otprilike 120 sati – na račun poreznih obveznika.

Nakon što su naši dečki precizno locirali i identificirali vladinu agenciju za koju Heydrich radi, nazvao sam istu te malo popričao s jednim od zaposlenika agencije iz službe za korisnike. Taj ljubazni gospodin ima čvrst, jasan i konkretan način razgovora, koji pomalo odiše vojničkom disciplinom, nimalo ne podsjećajući na tipičnog državnog službenika koji ništa ne zna i samo gleda kako se riješiti dosadnjakovića koji ga prekidaju u nirvani. Rekao sam mu koje mi je rođeno i obiteljsko ime, e-mail i broj GSM-a. Također mu rekoh kako je ustanovljeno bez ikakve dvojbe da jedan od njihovih zaposlenika veliku količinu radnog vremena troši kako bi ostavljao komentare na web stranici na kojoj sam jedan od administratora, a koji bi se mogli protumačiti kao spam. Također mu rekoh da posjedujemo neosporne dokaze kako je zaista riječ o njihovom zaposleniku, te ukoliko žele istražiti tko je taj, sve te dokaze mogu od nas dobiti na raspolaganje. On je rekao da će istražiti moje tvrdnje, i da su zainteresirani saznati o kome se radi, te da mu se svakako javim ukoliko se to i dalje bude događalo, direktno njemu na kućni broj 1xx. Onako, vojnički precizno. Razgovor smo završili konstatacijom kako nije baš lijepo da netko troši proračunski novac kako bi tijekom radnog vremena koje plaćaju porezni obveznici u velikoj mjeri svoje privatne stvari radio.

Biti će zanimljivo pričekati i vidjeti ima li zaista interesa iz te agencije saznati koji se to njihov kolega zajebava na radnom mjestu koje plaćaju porezni obveznici.

Ipak – ukoliko se ne jave sami, otvara se novo pitanje: čime se ta agencija uistinu bavi? Možda je posao njihovog zaposlenika Heydricha upravo ono što i čini, pa se neće nikada javiti?

O kojoj se agenciji radi i kako su je naši bistri momci pronašli, zajedno s neospornim dokazima da Heydrih tamo radi?

Nećemo za sada otkriti baš sve detalje – kako ne bi ostali plaćenici znali kako smo to uradili. Sačuvati ćemo za sebe znanje o tome što smo napravili da se Heydrich upecao i sletio u zamku kao muha na drekec, jer moguće je da će biti u budućnosti novih Heydricha koje ćemo također uhvatiti na isti način. Stoga ne treba tim Heydrichima otkrivati na što trebaju obratiti pažnju jer bi mogli pronaći način kako zakrpati te svoje špijunske propuste, i time nam otežali njihovu detekciju u budućnosti.

U našem posjedu su neosporni dokazi kako se radi o tvrtci:

Digitalni informacijsko-dokumentacijski ured Vlade RH

OIB: 93995347482

MB: 00796999

Siget 18c

10020 Zagreb

Inače, nekada su se zvali HIDRA, zanimljivo ime. Ta tvrtka porezne obveznike košta oko 5 milijuna kuna na godinu, od kojih dio ide bez ikakvog moralnog obrazloženja za Heydrichovu rabotu koja nije u službenom opisu posla koji je dostupan javno za ijednog njihovog zaposlenika. Ipak, kako sami na svojim web stranicama kažu, bave se uglavnom bazama podataka (detalje pogledati OVDJE) što bi značilo kako se dečki tamo bave prikupljanjem nekakvih podataka i dokumenata. Nekako zvuči kao paravan-agencija za malo špijuniranja, posebice kada se analizira njihov proračunski plan (detalje pogledati OVDJE) – iz kojeg se vidi da većinu proračuna troše na plaće i doprinose, premalo novca na hardver koji im je nužan da rade to što tvrde da rade, a zgodno je napomenuti da internet plaćaju čak 38500 Kn na godinu, uz dodatne troškove na telefoniju što fiksnu što mobilnu od gotovo 30000 Kn, a na komunalne usluge troše fantastičnih 100000 kuna. Naša draga prijateljica, inače korporativna profesionalka koja se bavi analizom podataka, zaključila je pregledom dostupne dokumentacije kako tu nešto ne štima, pogotovo za firmu koja ima 15, najviše 20 zaposlenika. A imaju i duuuugu tradiciju – dakle nije to agencija iznikla preko noći.

Zatim, treba napomenuti kako takva agencija izgleda poput nečega što treba gomilu informatičkih geekova koji znaju kako se koriste baze podataka i kako sve te silne dokumente kojima se oni navodno bave sakupiti, i stoga je jako zanimljivo kako traže ljude za stručno osposobljavanje društvenih, humanističkih ili prirodnih znanosti, a ne recimo informatičare koji kuže posao kojim se oni navodno bave.

Zatim, ravnatelj agencije je imenovan na ZATVORENOJ sjednici vlade. Riječ je o Almiru Elezoviću, o kojem se jako malo informacija može naći na internetu. O njegovom zamjeniku Ivanu Penavi ne može se naći NIŠTA. Ipak – ono što smo pronašli jasno nam ukazuje da Almir Elezović jako dobro zna što je to KVANTITATIVNA ANALIZA PODATAKA. Za laike, to je nešto što obilato koriste obavještajci, to jest – špijuni. Napisao je Almir Elezović i stručni rad na tu temu, vrlo detaljno tom metodom analiziravši tiskane medije, a već i čitanjem sažetka (ja sam pročitao čitav rad i dosta toga sam iz njega naučio) biti će svakome jasno da taj čovjek nije običan diplomirani novinar, koji je nekada radio u HINA-i. Taj jako dobro zna kako se podaci analiziraju. Njegova imovinska kartica deponirana kod Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, koja kaže da mu je plaća 10-tak tisuća kuna neto, ima automobil Hondu, oženjen bez djece, mali stan, kredit u švicarcima… sugerira kako je riječ je o samozatajnom čovjeku koji se po ničemu posebno ne ističe. Posebno se to vidi iz činjenice da je njegov životopis nemoguće pronaći, za razliku od brojnih drugih ravnatelja što državnih agencija, što ureda ovih ili onih. Uklopio se u Almir u pejzaž i postao gotovo nevidljiv, kao nindža. A ne kao onaj napuhanko, protresen a ne promiješan James Bond. Naime, kada u google tražilicu ukucate ”Almir Elezović” ili ”Ivan Penava HIDRA” – kaže google tražilica:

Neki su rezultati možda uklonjeni u skladu s europskim zakonima o zaštiti privatnosti.

Zašto? Zaključak donesite sami.

Eto toliko od mene, a nastavit će i završiti Dražen.

Uvijek taj sinkronicitet. Baš kad sam jutros ponovo odobravao komentare kojih je bilo jako mnogo zadnjih dana, odmah mi se upalila lampica. Čitajući komentare, napokon sam skužio hladnokrvnost s kojom dotični provokator objavljuje svoje riječi. Ne pjeni se nimalo kao ja ili neki drugi komentatori. Tada sam prevrtio film i njegove hladno cinične komentare u kojima ne otkriva ništa, već samo baca udice na koje se naivni hvataju. Well done, druže, svaka čast. Dakle Heydrich ne postoji niti živi u Njemačkoj niti je domoljub. To je izmišljeni lik koji je sa zadatkom poslan na stranicu, da preusmjeri energiju u drugom pravcu. Ah kako podlo i bezobrazno, čisto iz jednog razloga, jer to dotični radi radi love, a ne radi svojih uvjerenja ili stavova. To me podsjetilo na onog čuvenog agenta administracije koji je rekao kako bi nam sjekao glave kad bi mu radno mjesto bilo ono krvnika. Tako i ovaj jadnik bez duha i srca piše po naputku, a krije se iza pseudonima  i za to ga mi plaćamo. Valter sumnja da to možda nije po zadatku, ali ja sam uvjeren da jest. Zašto? Svi mi koji imamo na poslu kompjutor napravimo nekad više nekad manje nešto za svoj gušt na internetu. Ali kad nas nešto zanima onda i kad dođemo kući gledamo, komentiramo, pišemo, i vikendom također. Međutim ovog tipa iz 4 popodne i vikendom nema nigdje. Naravno pun mu je kufer posla, pa neće valjda van radnog vremena i za vikend raditi posao, pa nije plaćen za to! To je 100% po zadatku, ali naravno nikad nećemo dobiti potvrdu za to.

Što reći nego da mi nije drago što nas špijuni prate. To nam u jednu ruku ovako imponira, kad netko potroši 100 radnih sati na komentare, ali u drugu ruku i žalosti jer uopće postoji takva svijest koja želi sa skrivenim namjerama manipulirati drugom. Demonski mentalitet. Predlažem svima koji na bilo koji način sudjeluju na ovoj stranici da prestanu obraćati pažnju na ovakve tipove. Suština prevare i jest u tome da egoistični umovi žele pažnju i na svaki način će je pokušati dobiti, Vampiri.

 

Recent Posts
Showing 35 comments
 • Tihomir
  Odgovori

  pa vi ste veći špijuni nego oni. Svaka čast.

 • davor
  Odgovori

  Ovo je ispalo još zanimljivije od kakvog krimić-bestsellera :) Svaka čast na trudu da se otkriju podatci o provokatorima. Lako je otkriti provokatore. Obrazac ponašanja je uvijek isti a to je ignorantnost, ima i drugih. Ignorira odgovore i ono što je rečeno te se nikada realno ne odnosi prema pitanjima. Čitao sam i onog Bernarda Kaića u komentarima, ista stvar, kak bi rekla poznata rvacka seljačina – mučki provokator :)

  Sve je to super, nego, očekivam već par dana nastavak, dvadeseti dio kako funkcionira sustav. Nisam valjda nešto propustio?

 • ljudsko_biće
  Odgovori

  hejdrihova konstantna poplava reiteracijom listova kupusa po komentarima mi je odma zamirisala.

  drago mi je sad … da smo se svi upustili u komunikaciju sa tom personom
  jer tko god ovdje piše se razotkrije prije ili poslije –

  svi ljudi koji su se upustili u komentiranje sa tom personom su je prisilili da se sama razotkrije….
  i zbilja ta persona se razotkrila
  pisanjem dugačkih postova, neadresiranjem/neosporavanjem argumenata s kojom je ta persona suočena,
  i uvijek jedna zapeta strelica od te persone prema čovjeku s kojim komunicira –
  više mi se doima da je ta persona komentirao više čovjeka nego samu poruku.

  obrazac je jednostavan.

  svi ljudi koji su komentirali su istjerali lisicu iz rupe,
  tako da energija utrošena na to ipak nije uzaludna…

  jer sada neki ljudi iza zvona-istine znaju modus operiranja
  i načine otkrivanja tih kvazi-kontra-obavještavaca.

  koliko je taj sra…
  previše zujanja, a premalo meda.

 • deus
  Odgovori

  hahahhaah, jesam rekao da je papak? jedino sam pogrijesio u jednome; pa on prči i manje nego sam mislio :D nek mi njega placamo, i nek nam je on radisan, barem ne dangubi :D jos jedan razlog zasto treba prestati biti porezni obveznik. to je, obzirom da je drzava mrtvi entitet, bas kao jebacina sa lesom. sve moras napraviti sam…namjestit se, nataknut i pokusat malo uzivati tome. lubrikant nije opcionalan, osim ako si jaaaaako dobar, a tada, da te bog cuva, jer ako dobijes lubrikant, slijedi arrouser, ali po principu palminog drveta…jedva cekas da pocne izlaziti! (jebeni balkanac, sve mi se svodi na jebacinu). e, a kao dijete te neprirodne veze, rode se hajnrisi (nek me ispravi ako sam gramaticki pogriesio, nek dobijem barem lekciju iz materinjeg za te pare sto ih placamo).

  steta, stvarno je bio zabava za cijelu familiju…a uz to, nekako sam se nerealno nadao da cu mu zbilja plesku odvalit jednom :D

  • deus
   Odgovori

   btw, Hrvoje Skočibušić mi pise na osobnoj, cisto da ja vise ne budem takav anonimac…i kad vec skupljaju podatke, nek si i taj upisu…e, a dugo sam odbijao pomisao da bi netko bio placen za takve stvari. nalikovalo mi na balkanskog spijuna. ćaća mi jest Ilija, ali opet, nije Čvorović :D

   • Valter
    Odgovori

    Jesi lažov. Piše ti HRVOJE SKOČIBUŠIĆ.

  • Dražen
   Odgovori

   stvarno si ti hrvoje skoči izabusića opsjednut seksom. nije da se slažem sa balkanskim špijunom, ali ima li to veze što si bivši klerik, fanatični ljubitelj celibata.

   • deus
    Odgovori

    ahahahah, ma drzim se uloge balkanca, takvog me prepoznaje, a i prirodno mi. a ovo za celibat stoji…pravo da ti kazem, do danas ne znam jel mi draze biti u bacvi, ili van nje :D

   • Valter
    Odgovori

    Ja ga od milja zovem velečasni. Onako naočit, da je ostao u religijskom biznisu, mogao je danas prćit pola župljanki od 18-40 godina

    • deus
     Odgovori

     ah, pa nije meni baba dzabe govorila: “ajde sinko u pratre, bit ce ti dobro ipodusu, ipotilo ” ;)

     ajde duso, reci sto si grijesila…i kako nisi, a htjela bi :D

 • mario
  Odgovori

  Ni jedna stranica bitnog znacaja nije bez trolova, uvjerio sam se na svjetloradnicima, Igor Kostelac, Svjesnost…

 • tihana
  Odgovori

  Inače, Heydrich (Reinhard) je bio glavni u obavještajnoj službi nacističke njemačke-baš simbolično!
  No, ne brinu mene ti i takvi, mene zanima kada će prestat špricat otrove po nama i zaklanjat nam sunce!?
  Danas je u Zagrebu bilo grozno za gledat.
  Pozdrav svim dobrim ljudima, čitam vas dugo i cijenim vaš trud!

  • Solarian
   Odgovori

   Kad unište i zadnji milimetar ozonskog omotača, onda će nam pustiti sunce da nam sjaji u svom, ali baš svom punom sjaju (spektru) UV-A, UV-B i UV-C od kojih će nam se koža cvrljiti baš kao onima što su ih spaljivali na lomači prije koju stošu godina, uživajte u kemijskom nebu još kojih desetak godina, a onda bježi u rupe ko štakori da nas ne izroštilja sunac.

  • bem-bem
   Odgovori

   Upravo to danas sam se vracao iz dubrovnika u split i gleda kako mi pred ocima nestaje plavo nebo i u roku od pola sata sunce se ne vidi vise. Nekad me bas srce boli gledajuci ove gadosti. Nekad najvise radi djece koju zelin donit na ovaj svijet

   • ljudsko_biće
    Odgovori

    ja san ovde na kozjaku pa iman malo bolji pogled,
    interesantno po danu raspleću mrežu tragova,
    a po noći letu paralelno u formaciji;
    _____||__||__||__
    _____||__||__||__
    _____||__||__V__
    _____V__ ||_____
    _________V_____

    razmak paralelnih linija je otprilike 7-8km (možda malo manje-više)

    po danu se izgleda boje letit u formaciji.

  • Marko
   Odgovori

   U vezi sa kemtrejlima: uvjeravaju nas da su to obicni repovi putnickih aviona. Na

   http://www.flightradar24.com/46.21,15.02/8

   su SVI komercijalni letovi na cjeloj planeti (mozes sii povecati na tvoju okolinu, naravno, jer bazira na Google Maps). Komercijalni letovi su svi putnicki i svi teretni letovi. Sad, kad vidis da ti prskaju kemtrejle a vidis na flajtradaru da u okolini nema nikakvih komercijalnih letova, imas dokaz da to prskaju ne-komercijalni avijoni. A ne mogu da se sjetim nikakvih drugih ne-komercijalnih letova nego vojnickih, ili mozda letova americkih agencija sa tri slova :-)

   To bi mozda bilo zanimljivo kad bi netko sinhronizirao sat na kompjutoru i foto aparatu, pa bi sa kombinovanim slikama dokazivao da na radaru nema avijona, a na nebu ga ima… znaci, da ne prskaju civilni avijoni.

   • bem-bem
    Odgovori

    Ma izgleda meni da je svejedno koliko mi dokaza imali. Ljudi ne vide dalje od zatwgnutih odnosa milanovica i kolinde. Danas vijesti: prskamo vas otrovima svi cete pocrkat. Uf jebo te sta je ovo ljudi u panici. Sljedeca vijest: milanovic krivo pogledao kolindu na dobrotvornoj veceri. Uff sve je u redu ljudi se smiruju

 • Darko
  Odgovori

  Nu eto došo doma pa da vidim ima li kakih komentara, ima, ali ima i da čovjek sam sebi piše odgovor, deus / Hrvoje, ma neka, bar sam se od srca nasmijao. U svakom slučaju, bilo bi lijepo od ekipe da nas drži informirane, vezano za “Sagu o Heydrichu”, ono da znamo što plaćamo mi koji se još nismo odvojili od vlastitih osoba te ih još uvijek izdržavamo. S druge strane “vanjkuša”, dobro je znat da ta osoba radi, tako da mu se ne može reći da je neradnik, ok to što radi nešto drugo, a ne svoj posao, iako mu je možebitno to glavni posao, pa dobije i pohvale od nadređenih, nikad se ne zna. Veliki plus, palac gore, like ili što ja znam što gordanu, zbog datog mi uvida na predavanja Sir Ken Robinsona, stvarno me odvalio. Prateći što se u mojoj bližoj i daljoj okolini događa, svakim danom moj osmjeh je sve veći. Fakat živimo u zanimljivim vremenima. Onako još malo pride, tihana, ma lijepo je napisao ljudsko-biće, nije ideja ploviti po mirnom moru, nema tu izazova, potrebno je malo uzburkati stvari, to ljude čini jačima, osobe su svakim danom sve slabije, to što osobe “špricaju otrove”, više govori o njima samima, nego o ekipi kojoj se oni obračaju. Druga stvar je, ako se netko zbog takvih komentara možda i pokoleba, to je samo usputni test, više kao kolokvij u našim životima, a sve što nas ne ubije čini nas jačima, tako da i na takvim izazovima treba biti zahvalan. Nitko Vas ne može ukalupiti, podčiniti ili ne znam što još, to si mi radimo sami, druga je stvar što je onda “odgovornost” lakše prebaciti na nekog drugog. Ako svjesno preuzimamo kormilo nad vlastitom barkom, biti će i mirnog mora i nevera, ali ako znamo što je cilj, prije ili kasnije sigurno čemo uploviti u željenu luku. Uf svašta sam nadrobio, možda i nešto korisno ;) , još samo da mi ovi V&D i tko zna još tko od moderatora propusti tekst, ma ugodan vikend svima nama i njima.

  • mario
   Odgovori

   Potskeskoce odnosno prepreke na zivotnom putu ne smiju biti preteske jer dolazi do energetskog iscrpljivaanja pa covjek nije u stanju da se duhovno razvija, odnosno svu energiju trosi na prezivljavanje. Manipulacija vrha kontrolora na zemlji je vidljiva i u tome, jer njihovo je maslo da sva negativnost je potrebna na duhovnom putu, ali nije, tako samo sebe opravdavaju. Tomislav Budak je to dobro objasnio:
   I konačno, treba odabrati i najpogodniju sferu zemaljske egzistencije. Prema Tibetancima na Zemlji postoji šest sfera samsare od kojih samo jedna omogućuje spiritualni razvoj i napredak. Riječ je o sferama bogova, polubogova, ljudi, gladnih duhova, životinja i pakla. U „bogove“ spadaju popularni ljudi, zvijezde i superzvijezde, bogataši i pripadnici svjetske elite, dok u “polubogove” spadaju političari i razni moćnici. Ove su dvije sfere gotovo oslobođene patnje, osim one koju donosi propadanje fizičkog tijela ili etička i emocionalna degradacija. Međutim, upravo nedostatak bilo kakve patnje čini ove sfere ispraznima i nepogodnima za spiritualni razvoj. Zato nije optimalno roditi se u sferi bogova ili polubogova, iako se čine izrazito privlačnima. Slijede tri sfere u kojima je patnja izrazito jaka. U sferu “gladnih duhova” spadaju najrazličitije vrste ovisnika ili pohlepnika, odnosno pripadnici takozvanog „polusvijeta“. U sferi “životinja” nalaze se izrazito primitivni ljudi ili plemena, a u “paklu” je onaj tko se rodi u područjima izravno pogođenim ratovima, bolestima, glađu ili ekstremnim siromaštvom. Ovdje je pak spiritualni razvoj onemogućen prejakom patnjom pa zato treba i ove sfere izbjegavati pod svaku cijenu.
   Međutim, najbolje je roditi se u sferi ljudi. Tamo je omjer između patnje i dobrobiti izjednačen te postoje idealni uvjeti za učenje i razvoj.

 • an
  Odgovori

  “Naravno pun mu je kufer posla, pa neće valjda van radnog vremena i za vikend raditi posao, pa nije plaćen za to! To je 100% po zadatku, ali naravno nikad nećemo dobiti potvrdu za to.”
  Da , i meni je to zazvonilo.
  Meni se čini da je dobro odrađen kao primjer.

  Ta agencija se bavi svim što vrijedi pažnje. Svojevremeno su mene našli, mail, stranice…već sam im se htjela obraćati preko maila (tko još piše povjerljive podatke mailom). Pretpostavljam da je ono bila ironija u tekstu, ona sumnja da “oni to rade”. Nema , jasno u tome sumnje, kao ni u tome da su “dobronamjerni”.
  Jednom, kada su pretjerali, bio je neki skandal u vladi, pa su očekivali da ću pisati o tome, a kao da se tu imalo što više reći, toliko su se sjatili na stranicu da mi je Rumun koji je držao servere, dao mot da zbrišem a da će mi on očistiti trag.
  Interesantno je da smo u to vrijeme cijela obitelj dobivali snove kako je ta ekipa na vrhu ozbiljno povezana sa svjetskom ekipom istoga posla, kao JEDNA vojska. Bilo je to tada malo zbunjujuće. Jednom sam komentirala jedan članak i napisala ovo, HITNO je bilo izbrisano.

 • eva
  Odgovori

  Super posao.
  Ma ne znam, meni se cini kao fin gospodin.

  Onda je opasno ovdje ista govoriti.
  Sve dobre stvari na svijetu su iili ilegalne ili amoralne ili debljaju.

 • Merca
  Odgovori

  Pratim već neko vrijeme i ako sam dobro shvatio uhvatili ste nekog špijuna ili što?
  O čem se zapravo radi? Tip koji piše komentare je to radio s posla i vi ste ga sad rasturili?
  Pa to svi rade. U čemu je problem?

  • deus
   Odgovori

   citas li ti? :)

   • Merca
    Odgovori

    Hvala, puno si mi pomogao.

    • deus
     Odgovori

     pa, jebemu misa, ne znam kako vise da ti pomognem :) ako u textu po tebi nema nista sporno, onda tebi i nije nista sporno :) ili nisam ubro sarkazam? :)

 • eva
  Odgovori

  Tip je, pretpostavka je, tron placenik. Posao mu je pracenjenje na netu tko remeti duboki san ovaca. Prave ovce tjera pas a ljudima u dubokom anestetickom snu na javi – zvani jos i ovce-dovoljne su druge ovce, drugi ljudi koje se u tom snu na javi uvjeri da su psi cuvari demokracije, vladavine prava, humanosti…. Da bi covjek postao ovca potrebno je puno svega pa i tragova na plavom nebu.

 • Ivan
  Odgovori

  Znači čekamo ponedjeljak ujutro i odgovor tipa kako smo svi ludi od ickeovih blebetanja i da se manimo ćorava posla

  • ljudsko_biće
   Odgovori

   ma vidi anarhistu jednog…

   :P :D

   vrlo vjerovatno zato i je valter objavia ovaj članak u petak iza 16:00 .
   :D

  • Valter
   Odgovori

   sačekajmo… možda je na godišnjem odmoru? Niti jedan komentar nije stigao nakon mog telefonskog poziva njima.

   • ljudsko_biće
    Odgovori

    a možda je otvoria bolovanje?
    :P

    • Ivan
     Odgovori

     Il dobio otkaz jel se nije zamaskirao kak treba

 • Dado
  Odgovori

  «Grunf, ti ćeš se smjestiti gdje znaš i umiješ. Pazi dobro, gledaj dobro i čim ti nešto bude sumnjivo, kucni tri puta francuskim ključem po cijevi centralnog grijanja.»
  ;)

 • amirhasho
  Odgovori

  Zvono istine se čuje sve više .

 • au_toritet
  Odgovori

  Ups baš zanimljivo,(prijateljica mu od smijeha prolila colu na novi tek očišćeni parket) sad će se H./državist(pedantni) počet malko meškoljit. Neka, neka, baš lijepo.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje