Na ovom webinaru 3. po redu moći ćete mnogo više čuti o terminu “Imovina.” Taj termin je fundamentalan za rezumjevanje pravne situacije u kojoj se čovjek nalazi. Budući da je svako pravno pitanje u svojoj biti imovinsko-pravno pitanje, onda priroda odnosa “čovjek – država” postaje mnogo jasnija.

ČOVJEK JE SAMO IMOVINA.slave-in-chains-16x9

Na ovom webinaru ćemo kroz javne i povijesne dokumente objasniti kako je netko pretendirao na život, koji čovjek jest, tvrdeći da posjeduje prava nad čovjekom, jer je čovjek njegova imovina. Kroz zakonsku regulativu taj odnos gospodar-njegova imovina vrlo je jednostvno dokazati, što ćemo na webinaru i napraviti. Nakon ovih saznanja život u “državi” i pod “vladavinom kriminala” više nikad neće biti isti.

Webinar se održava uživo u petek 18.12. 2015. u 18.00 sati LINK ZA PRISTUP

VAŽNA OBAVIJEST: UKOLIKO STE UPLATILI WEBINAR, A NISTE U ROKU OD 30 MINUTA DOBILI NA E-MAIL KOJEG STE UPISALI POTVRDU I LINK ZA PRISTUP, HITNO SE JAVITE NA E-MAIL zvono.istine@gmail.com ILI NA FACEBOOK STRANICE ZVONA ISTINE DA POKUŠAMO OTKLONITI PROBLEM.

4 Responses

 1. lažnim autoritetima postavljam uvijek isto pitanje.
  jeste li vi fizička ili pravna osoba?
  kada autoritet odgovori da je fizička, izvadim novce i kažem, ukoliko mi i dokaže bilo kojim dokumentom ( izdatim od države d.o.o ili banke d.o.o, može i knjižnice d.o.o) da je fizička osoba. novac je njegov. još nisam donirao niti jednom “autoritetu” lipe.
  pozdrav.

 2. Nažalost neću moći uživo sudjelovati na webinaru, međutim uplatim pa mi samo javite kako mogu doći do snimke! Pozdrav

 3. Nova stranica je gora od stare, nevidim nikakva poboljsanja a ni razlog za mjenjanjem neceg sto je valjalo.
  Cemu ove silne animacije? Samo usporavaju stranicu i otezavaju korištenje.

 4. Zašto je pitanje o kolačićima kada se otvori zvono istine napisano na engleskom jeziku?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.