Webinar “Perverzija pravnog sustava” – uživo u petak 11.12. u 18.00 sati.

U prvom webinaru pričali smo generalno o pravima. što su to prava? Koji su poznati izvori prava? Tko i da li može imati nad nekim nekakava prava? Posebno smo se osvrnuli na odnos države i čovjeka kroz prizmu prava, jer je pravni sistem jedini koji se bavi tim odnosom. Neka generalna moja misao jest da prava ne mogu postojati u stvarnosti, jer nijedan oblik života ne može držati nikakava prava nad nekim drugim oblikom života, dok je u fiktivnom sustavu pravo jedino moguće, jer proizlazi iz prava gazde/gospodara ili vlasnika.

law_quotes_there_is_no_law_without_justice_tshirt-r63f8b1ca65f94140be914abb8a02d5a5_f0c4i_1024U novom webinaru naziva “Perverzija pravnog sustava” pričati ćemo o tome što je izvorna nakana zakona i prava bila u prošlim vremenima te o pravednoj i čistoj nakani zakonskog sustava kojim su se rješavali sporovi između živih ljudi. U drugom djelu ćemo pričati o današnjem pravnom sustavu koji je potpuno izokrenuo te i takve moralne i pravedne vrijednosti zakona i pravde pretvarajući ih u perverziju prava. Pokušat ćemo odgovoriti zašto današnji zakon i pravo nisu niti mogu biti zakoni, jer su korumpirani u svakom pogledu, te da živ čovjek nije i nikakvoj obavezi poštovati takvu korupciju.

Tehnički detalji: S obzirom da je u prvom webinaru postojalo nekakvih poteškoća čisto iz neuigranosti i neiskustva u rađenju ovakvih događaja ispravit ćemo sve uočene nedostatke. Prvo je to da se prezentacija više neće prikazivati na ploči (iako je ona meni najdraža) zbog slabije vidljivosti, već će sve biti prikazako digitalno prezentacijski. Pitanja će biti omogućena od samog početka. Vrijeme ne igra krucijalnu ulogu, pa je moguće produžiti webinar ukoliko ima pitanja, ali ukoliko ih nema, nema ih.

Iako je ovaj prvi bio skroz solidan koliko čujem, mislim da će svaki slijedeći biti tehnički sve bolji, o sadržaju nećemo niti govoriti. Svi koji se prijave na webinar, a ne mogu ga pogedati u to vrijeme ili su spriječeni, mogu ga naknadno pogledati kad hoće u nekom vremenskom roku.

Prijave za novi webinar primamo OVDJE.

4 Responses

  1. Ne, vlasnika,,,jer ako to netko daje, pravo vlasnika, onda si rob…pa lipo je Dražen reka…ali ako si svojom eteričnom, metafizičkom izjavom deklarira da si GOSPODAR,, poništavaš uroke…ti si , ako jesi , Gospodar svog tijela od krvi mesa kostiju,uma svijesti, duha, duše i svega ostalog šta te čini suverenim čovjekom, ako je ta Tvoja objava jasna i glasna, čak, /reka bi ti jedan neman više pojma koji, krv je sasvim osobiti sok…) Suveren bičovjek bi/ili znači da si Ti sam gospodar sebe , svog života i svega šta se u/na/oko njega događa. No, prebrojavanjem krvnih zrnaca moguće je postati mate-matičar ali malo vjerojatno Čovjek. 🙂
    Bez zle namjere i u miru s ljubavlju…zaista.. a triba i pisma jer uz nju se lakše diše…bronhi 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=5E2b1D-VJPM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.