WEEKLY REPORT 1 – Zvono Istine & Radio Liberum

 In Općenito

Ponekad neke stvari nastanu spontano – pa je tako i ova Barnijeva ideja pretočena u stvarnost nakon 5 minuta dogovora – da u 15-20 minuta ispričamo što je zanimljivoga bilo u proteklom tjednu na Zvonu Istine, i što nas zanimljivoga očekuje u nadolazećim tjednima. Pa smo snimili ovu kratku emisiju, koja ima i jedan mali ekskluzivni dodatak – dio audio snimke policijskog postupanja prema Valteru.

Poslušajte na:

WEEKLY REPORT 1 – Zvono Istine

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Solarian
  Odgovori

  Bek tu d past: http://zvono-istine.org/7-dio-kako-funkcionira-sustav-valter-policijski-sluzbenik-broj-4012/
  Iz gore navedenog linka se može točno vidjeti da si već imao sličan slučaj s inzistiranjem na identifikaciji policijskih službenika i stečeno iskustvo nisi imao potrebe ponavljati, jer si točno znao kako policijski službenici reagiraju na tvoj zahtjev.
  Iz preslušanog snimka emisije: “Tjedni izvještaj” dao sam si slobodu zaključiti da si ovo iskustvo ponovio iz razloga kako bi pokrenuo proces testiranja “Objave”?

 • Damir
  Odgovori

  Vladimire, koliko se može vidjeti iz ovog kratkog audio zapisa, ti s potpuno nevinašce. Gospon Sudar koji nije htio pokazati iskaznicu policijskog službenika, a to je dužan na zahtjev stranke, nad je učinio silovanje, da ne kažem , neku vrst razbojstva ili bolje rečeno, otmicu i čini mi se da bi mogao biti sretan ako zadrži službu. Sudac je , kažeš, korektno nastupio (bistar čovjek), ili je znao s kim ima posla, ili je jednostavno vidio da se policajac zaje… Iskreno se nadam da će obojica izvući pouku iz ovog slučaja.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje