ZANIMLJIVE PORUKE S VRHA BANKARSKE PIRAMIDE

 In Bankarstvo i financije, Korporacije, Obrazovanje

Christine Lagarde, elegantna dama u ulozi predsjednice MMF-a (međunarodni monetarni fond) žena je brojnih talenata. Početkom godine pokazala je zavidno znanje o brojevima, neki kažu čak i okultno, te sam potpuno siguran da će bez problema naći posao sličan onome koji obavljaju razno razne dame zrelijih godina i očito bogatog životnog iskustva, na lokalnim TV postajama u kasne sate proričući sudbinu neukom puku – i to čim je puste iz zatvora.

Ali – zašto bi Christine Lagarde uopće i završila u zatvoru?

Ako malo istražite lik i djelo šarmantne Christine, ubrzo ćete zamijetiti jedan nezgodni detaljčić u njezinoj karijeri. 2008. godine, kada je igrala ulogu ministrice financija u vladi Nicholasa Sarkozy-ja – koji je trenutno u pržunu – malo je zaobišla proceduru pa odobrila isplatu kompenzacije od cca 285 milijunčića eura poznatom, već osuđivanom kriminalcu Bernardu Tapie-u, koji je prije toga, sasvim slučajno i ničim izazvan, bio izdašni donator predsjedničke kampanje gore spomenutog drmatora Francuske koji je često oblačio cipele sa podebljim đonovima, ne bi li visinom dostigao svoju suprugu Carlu Bruni… koja mu je u tome svesrdno pomagala noseći cipele bez potpetica.

shoes

Umalo zaboravih spomenuti zašto je Sarkozy u pržunu – pa zato jer je nakon 15 sati ispitivanja u policiji optužen za korupciju, preciznije za trgovanje utjecajem – jer je pokušao doći do informacija povezanih sa istragom navodno nezakonito financirane predsjedničke kampanje – u kojoj je pored Bernarda Tapie-a jedan od financijera navodno bio i pukovnik Muammar al-Qaddafi. Navodno je Sarkozy uz pomoć svog pajdaša, odvjetnika Thierry Herzog-a, malko omekšao suca u tom slučaju, Gilberta Azibert-a, i to obećanom ekskluzivnom službom u Monte Carlu  ako im prišapne riječ-dvije o tome kako stvari stoje u istrazi.

Uglavnom, dečki su sada svi u pržunu, a Sarkozy bi mogao u pržunu provesti i do 10 godina ako ga osude.

Rekao bih da ga osveta mučki ubijenog pukovnika sustiže iz druge dimenzije – možda jer je Sarkozy bio najglasniji u ratnohuškačkim povicima koji su naposlijetku doveli do krvavog sloma jedne od najprosperitetnijih i najbogatijih država svijeta i gnjusnog ubojstva pukovnika Muammar al-Qaddafi-ja. O umu, duhu i svijesti pukovnika Muammar al-Qaddafi-ja možete više saznati ako pročitate njegovu izvanrednu knjigu koju smo preveli i predstavili u članku Zelena knjiga – konačno na hrvatskom jeziku.

Idemo se vratiti njegovoj ministrici financija. Tri puta bila je Christine Lagarde ispitivana o slučaju isplate kompenzacije Bernardu Tapie-u, od svibnja 2013. do svibnja 2014. godine.

Oh – umalo da zaboravim – njezin predstojnik ureda u vrijeme sporne isplate, Stéphane Richard – i službeno je stavljen pod istragu u tom slučaju, a optužen je za istu stvar kao i Tapie – udruživanje u zločinačku organizaciju s ciljem prevare.

Nekako mi ovi najnoviji događaji govore da se steže obruč i oko Christine Lagarde.

Idemo sada konačno pogledati što to trenutna predsjednica MMF-a zna o numerologiji u ovom nevjerojatnom videu:

Zaključak o tome da li trebate skoknuti do banke i podići sav novac koji imate na računu (ako ste među ljudima koji još uvijek imaju nešto novaca) i pretvoriti ga u nešto što se može jesti – donesite sami.

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 3 comments
 • Marko
  Odgovori

  Čini mi se da je ona samo još jedna lutka na koncu sa nekim zadatkom i kad ga izvrši maknuti će je kao da je nikad nije ni bilo tj zamjeniti će je netko novi sa nekim novim zadatkom.Primjera iz povijesti ima koliko god hoćeš a u nazad 20-30god pogotovo.Sorry Cristine ako samo pogriješio ali mislim da nisam.

 • matko
  Odgovori

  Meni je mnogo puta do sada ispalo smijesno i jadno kako te umisljene elite kao djeca na svaki moguci nacin pokusavaju sebe i cijeli svijet uvjeriti kako je sve pod njihovom kontrolom. Pri tome stalno koriste ovakve numerologije i nekakve okultne pricice. Najbolji primjer je Protokoli sionskih mudraca. Sve u povijesti pokusavaju prikazati kao da je bilo pod nekakvom “njihovom” kontrolom.
  Ma “oni” su banda lopova koji imaju moc i tu se izmjenjuju. Demoni? Pa njihovu pomoc ima svaka propalica, pokvarenjak i lopov. Tu podrsku nije tesko sreci. Problem je dobiti podrsku dobrih sila.
  Predlazem da se ne poklanja puno ozbiljnosti tim njihovim pricicama, nego kao na izmotavanja onih koji nemaju bolje osnove za gradnju svog legitimiteta.

 • Tomi
  Odgovori

  Zena se ocito stavila u poziciji Mojseja kao guverner egipta koj je protumacio Faraonove sne o sedam plodnih i sedam sushnih godina gde je savetovao da svako u drzavi da jednu petinu svog dobita drzavi stime sto kada dodje sushni period kriza bi se izbegla .Iz tog razdoblja potice bankarski sistem i porez drzave .Problem ,reakcija i solutcija kroz totalitaristicko shunjanje .

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje