Zašto smo gladni u Hrvatskoj?

 In Korporacije, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Jutros je naslovnica Jutarnjeg lista osvanula sa ovim podacima:

PROIZVOĐAČI HRANE U PANICI Uvoz svinjetine skočio 300 posto, mlijeka 175 i jaja čak 524 posto!

Nedavno sam pročitao da je u tzv. državnom vlasništvu otprilike milijun hektara neobrađene zemlje, ili prevedeno u kvadratne metre

10 000 000 000 metara kvadratnih. Ili, 10 milijardi, kako Vam je lakše pojmiti. Dovoljno da svaki stanovnik planete komotno stane na tu zemlju i da popriča sa svojim bratom ili sestrom do njega.

Kako smo već pokazali i dokazali da je naša domovina pretvorena u tvrtku – pogledati najnoviji video koji u opisu na youtube kanalu ima sve potrebne linkove na dokaze za ovu činjenicu, a kako znamo da je jedina svrha tvrtke ostvarivanje profita vraćamo se na onu dobru staru izreku – prati trag novca. Tko ima koristi od toga da Hrvati sa ovakvim bogatstvom plodne zemlje nisu u stanju preživjeti 7 dana bez uvoza hrane?

Zasigurno nismo mi koji uživamo u toj koristi. Nisu čak niti navodni predstavnici vlasti oni koji imaju koristi od toga, barem ne dugoročnu jer i oni imaju djecu i unuke.

Stoga se s pravom moramo zapitati – za koga oni rade?

Idemo zanemariti činjenicu da su nam domovinu pretvorili u korporaciju na trenutak. Idemo pretpostaviti na trenutak da su hrvatska vlada i institucije zaista zakoniti predstavnici našeg naroda.

Imali su 23 godine da osiguraju osnovne resurse potrebne da narod koji ih je izabrao može preživjeti. Ironija je u tome da nisu krenuli od nule. Puno toga što smo imali više nemamo.

Osnovni resursi za preživljavanje su:

1. Zrak – imamo! Nije potreban neki poseban rad da se to osigura.

2. Voda – imamo! Bog nas je podario bogatstvom u vodi. Potreban rad da se voda svima osigura je izgradnja i održavanje infrastrukture. Prema našim saznanjima, čak i postojeća infrastruktura propada. Ocjena – čista jedinica.

3. Hrana – nemamo? Bog nas je podario plodnom zemljom na kojoj se može uzgojiti ama baš sve potrebno da narod nikada ne bude gladan, pa čak i da druge narode hrani. A ima puno ljudi u našoj domovini koji su gladni. Ocjena – čista jedinica.

4. Energija – nemamo? Vlastiti proizvodni kapaciteti električne energije, nafte i plina nisu dovoljni za podmirivanje potreba ljudi. Od osamostaljenja izgrađena je jedna jedina hidrocentrala (ispravite nas ako griješimo). INA je prodana za kikiriki. Bijela polja, bogato naftno nalazište u Sibiru je prodano za kikiriki. Sirijska naftna polja na kojima je INA imala koncesiju su napuštena zbog političke odluke da se podrže teroristi koji žele srušiti postojeću vlast i nakon propasti i potpunog fijaska te političke odluke potpuno je jasno da se nećemo tamo dugo godina moći vratiti, ako uopće ikada. Ocjena – čista jedinica.

Jedino u čemu su dobri je služenje svoga pravog gospodara – a zasigurno ćemo uskoro pronaći tko je taj koji vuče njihove konce i tko je stvarni gospodar života i smrti u našoj domovini – i to ćemo objaviti kada Istinu iskopamo ispod planine laži.

I na kraju mala poruka navodnim predstavnicima vlasti koji smatraju da imaju ”društveni ugovor” sa nama, živim i slobodnim ljudima – Ako ostanete na vlasti do trenutka kada se sva Istina otkrije, biti će zanimljivo promatrati kako ćete narodu objasniti to što ste učinili od naše domovine, a biti će zanimljivo i promatrati hoće li narod imati razumijevanja za vaša objašnjenja.

Bog vam pomogao, braćo i sestre, koji biste trebali svome narodu služiti.

Čast izuzecima. Nisu svi upoznati sa činjenicama i neki svim svojim srcem vjeruju da rade za narod i da narodu služe. Ali Istina jest da služe tvrtci REPUBLIKA HRVATSKA kojom za sada, ali ne još dugo – upravlja nepoznati vlasnik.

Recent Posts
Comments
  • dragan
    Odgovori

    Neće nikome od tih potkupljenih slugu negativne snage faliti ni dlaka sa glave po ljudskim sudovima, ma koliko god to zaslužuju; ali će im zakon karme (što siješ to ćeš i požeti), za koji oni ne mare , to sa 100%tnom sigurnošću isplatiti; bez obzira što taj zakon nije u skladu sa njihovim ustavom, hahahahha!

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje