Zastupnik Europskog parlamenta potvrdio planove za svjetsku vladu

 In Korporacije, Obrazovanje

Prevela i komentirala Niara

Diskusiju je moderirao poznati novinar Oliver Janich.

U panel raspravi, dugogodišnji zastupnik Europskog parlamenta za bavarski CSU-a Bernd Posselt, potvrdio mi je da već više od 60 godina postoje planovi za uspostavu Jedne Svjetske Vlade i to označava legitimnim.

Izvod razgovora iz videa:

Janich: O.k., mislim da je dobro, dakle, vi također potvrđujete da je u raspravama Temeljnog zakona (Ustava), tako postavljeno, da je Jedna Svjetska Vlada moguća.

Posselt: To se može.

Janich: Hvala vam.

https://www.youtube.com/watch?v=ZkICsUbb9og

Izvornik:
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/oliver-janich/eu-parlamentarier-bestaetigt-plaene-fuer-weltregierung.html;jsessionid=A1ADCD118D7F976963212EF61795452E

Komentar: Pozdrav svima koji su godinama napadali i ocrnjivali sve one koji su imali otvorene oči i uši i zdravog razuma podizali glas, dok je većina drugih još spavala zimski san. Neki spavaju još i danas ili su možda malko otvorili oči, tek da ugledaju tračak svjetla i odmah stavili tamne naoćale – tako da ono što ne žele vidjeti, isključe iz svog vidnog polja – jer ugodno je da ono što je neugodno i nadalje ostane nevidljivo u mraku … to se nekako ne uklapa u njihov životni koncept, oni samo žele živjeti ugodan život po onoj: S čim se ti baviš? Daj, ne zamaraj me s problemima, ma što hoćeš, pa nitko na TV ne govori o tome, valjda bi izvjestili da je to istina …

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Solarian
  Odgovori

  Da može se, elita planira i radi na duge staze i koje desetljeće gore-dolje od zacrtanog plana ne predstavlja im ništa.

  Ona karta euroazije bez afrike što im stoji iza leđa puno govori o tome kako bi se ujedinjenje trebalo odvijati, stvoriti 4 mega države (euroazijska unija, afrička unija, američka unija, australooceanijska unija) koje bi se nakraju stopile u jednu planetarnu giga državu.
  Kad na TV-eju počnu govoriti o tome to će onda biti gotovo.

  • Niara
   Odgovori

   Da, planovi postoje i provode se u generacijskom taktu (svakih otprilike 70 godina), kad jedna generacija počinje izumirati, tako da slijedećoj ne može ispričati kako je bilo prije i ljudi se polako privikavaju na novonastalo stanje, koje se uvodi šunjajući se korak po korak i kreće kao ljenjivac, kojeg npr. leopard ne vidi, ne primijeti, jer je njegova pažnja usmjerena na brzo kretanje. Tako se i promjene ušuljavaju i djeca koja su se rodila u takvom društvu, niti ne poznaju nešto drugo – jer je to za njih “normalan” život.
   Ipak, duša osjeća da to ne može biti sve što život može pružiti i da su ovo nasilje i zločini nevjerovatnih razmjera koje danas kao neku vrstu “Zabave” promatramo na TV, u biti protivni našoj ljudskoj prirodi.
   O tome bi mogli razgovarati satima i uvijek bi mislim došli do istog zaključka – o čemu i govori ovaj kratki izvod iz videa.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje