Zima pred vratima – VIDEO – kako se zagrijati?

 In Audio / Video, Općenito

Pronašli smo zanimljiv video koji može pomoći mnogima koji si ne mogu priuštiti zagrijavanje prostora u kojem žive – što je na žalost slučaj sve većeg broja ljudi u našoj domovini.

Također – može pomoći svima da smanje potrošnju skupih energenata i na taj način ostave više sredstava u budžetu za ostale životne potrebe.

Pogledajte!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=brHqBcZqNzE]

Recent Posts
Comments
 • paštašuta
  Odgovori

  je ovo o grijanju, ali je nešto kao tema o uštedi koje kune, pa ću ovdi napisat, kako kalat račune od vode za barn 25%. ka šta znamo ima dosta ‘crne vode’ koju bacamo a mogli bi je još jednon iskoristit, ako je ne recikliramo.
  u lavandin stavite lavor/maštil neku posudu koja može pokrit… i kad perete ruke voda ostaje. lavor ispraznite u veču kantu koju držite u tuš kadi i koristite tu vodu za nuždu.
  tako negdi 4 lavora = 1 kanta = 2 sranja/ ili amo reć po kapacitetu, neko sere više neko manje, pa može se uzet 1/1.
  vodu iz kuhinje, onu koja je čista od kemikalija tipa čarli, znači oprano voće, povrće, i takve potrošnje koristite za vrt, cvijeće ili isto za nužde.

  dodatno: možete koji stari bojler izvadit iz fudre i piturat u crno pa ga postaviti negdje na vrh kuće ili sa strane ali da je uvjek na suncu. tako imate toplu vodu, pa čak i zimi(ako je bojler u parapetu). recimo onaj ko živi u zgradi može se dogovorit sa sustanarima i postavit veliki plastični tank od tone dvi vode isto tako pituran u crno na krov zgrade i ljeti imaju less pay za struju i tople vode za cilu zgradu(ovo je vrlo popularno u Draču/ alebanija – svaka zgrada je načičkana tankovima od 500+ litara, jer imaju dnevnu satnicu sunca u izobilju).
  odvod s krova za kišnicu preusmjerite u tankove za vodu i na jednu noć možete skupiti tonu vode s krova pri normalnoj kiši.

  + sve ove sunce stavri, ali najvanije vam je da uvjek imate čista stakla na prozorima. da sunce šta više prodire u kuću. i grije.
  isto tako zabritvajte otvore, tkaninom, spužvama, bilo čime da spriječite kolanje zraka.
  na špaher šta duža ispušna cijev da bolje grije…
  sve šta se možete sitit, a i youtube je dobar za nove ideje.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje