Zvono Istine na Radio Braču 13

 In Audio / Video, Obrazovanje

Kako to uvijek ide sa Vedranom, intencija je bila da se na ridiu priča o crkvi i njenoj pravnoj pozadini, ali…..ima svega. Uživajte

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • alexh
  Odgovori

  Dobar dan. Molim vas Valter ,Dražen ili tko ima iskustva u izjavama, koji termin je bolje koristiti: ja;čovjek; gazda imanja – ili ja; čovjek vlasnik posjeda. Možda imate nekakvu sugestiju? Poštovanje i hvala.

  • Dražen
   Odgovori

   Po mom mišljenju treba izbjegavati titulu vlasnika, jer je vlasnik onaj koji je dobio pravo, pa je prema tome osoba. Stoga vlasnik u današnjam društvu nije spojiva kategorija sa živim čovjekom. U svakom slučaju gazda/gospodar imanja je mnogo bolje.

   • Damir
    Odgovori

    Dražene, ako je imanje registrirano, čini mi se da “cara” boli ona stvar koji će termin koristiti “alexh”.

   • alexh
    Odgovori

    Da, Hvala. Tako sam i ja došao do zaključka i izjavio. Hvala na Vašem poticaju. Poštovanje.

 • alexh
  Odgovori

  Glede predhodnog pitanja, već sam riješio i naznačio “gospodar”. Hvala Draženu na gostovanju na radio braču i šteta da ova ponavljanja na youtubu su -izrezana-. Taman kad je nešto važno, muk. Puno pozdrava. Hvala svima.

 • yam
  Odgovori

  je,agresivne su te i lukave jezuitske zmije nečistih ruku,ascaris,taenia.nije čudo što su ljudi slabi i glupi kad im je bog svinjska trakavica.čak im nije bog vrag nego njegovo govno,nečist na hostiji,kažu to je kruh,ali ima tu i prašine,jaja,spora gljivica—SPORt,SPQR.
  čujem da je vedran pogodio put,vidi da je mudo u pitanju,dok ima potencije ima i života.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje