Ako niste pročitali prvi dio ovog članka, bilo bi korisno da ga pročitate prije ovog, jer ćete bolje shvatiti o čemu piše u nastavku.

“Zloglasni NASA-in projekt Blue-Beam, sastoji se od četiri različita koraka u cilju provođenja novodobne religije s Antikristom na čelu. Moramo se prisjetiti da je novodobna religija temelj za novu svjetsku vladu, bez koje je diktatura Novog Svjetskog Poretka (NWO) potpuno nemoguća.
Ponoviti ću da: Bez sveopćeg vjerovanja u religiju novog doba, uspjeh novog svjetskog poretka biti će nemoguć!
To je razlog zašto je projekt Blue Beam tako važan za njih i bio sve do sada vrlo dobro skrivan.”

 

2. DIO

Još jednom, mudro je razmisliti o tome kako se televizija, reklama, moderno obrazovanje i različite vrste društvenog pritiska, koriste za manipuliranje tih granica.“

Što se tiče pitanja zašto:

Prvo, ako plašite javnost i učinite da se boje za svoju sigurnost, oni će vam dozvoliti da provedete/primijenite zmajski zakon, (pretjerano surov i težak), razoružati ih i imati opsežne evidencije o njima. I oni vam samo moraju reći da je naravno sve to, kako bi vas zaštitili.

Drugo, potiče raspad sadašnjih demokratskih oblika političkih sustava i upućuje društva da traže dodatne načine političke ideologije. Naravno, alternativa je već planirana. To se zove Novi Svjetski Poredak i možete biti sigurni da neće imati na srcu vašu sigurnost ili interese.

Strah je od strane moćne „elite“ uvijek bio korišten da kontroliraju i pokore mase. Staro primjenjivano pravilo, podijeli pa vladaj odigrava se do krajnjih granica u svijetu, kako bi se osiguralo da su svi uplašeni za svoju osobnu sigurnost i da budu sumnjičavi prema svima ostalima. To je također, kontrola uma.
Da idemo dalje u pogledu na novu tehnologiju, koja je temelj NASA-inog Blue Beam projekta, moramo uzeti u obzir izjavu psihologa James V. McConnell-a koja je objavljena 1970. u izdanju Psychology Today.

“Došao je dan kada možemo kombinirati: lišavanje čula/osjetila s hipnozom drogama i lukavu manipulaciju „nagrade i kazne“, da postignemo gotovo potpunu kontrolu nad ponašanjem pojedinca. Tada će biti moguće postići vrlo brzu i visoko učinkovitu vrstu pozitivnog ispiranja mozga, što bi nam omogućilo, da postignemo dramatične promjene u ponašanju i osobnosti osobe.“

Kada smo prije razgovarali o toj vrsti zrạka i telepatski i elektronski pojačanoj komunikaciji – vrsti zrạka koje se napajaju iz sjećanja računala koje sadrže ogromnu količinu podataka o ljudima, ljudskom jeziku i narječjima i kažemo da će se ljude moći doseći iznutra, čineći svaku osobu da vjeruje da njegov Bog govori izravno iz njegove ili njezine vlastite duše – pozivamo se na tu vrstu tehnologije i takvu vrstu razmišljanja koje je taj isti psiholog zastupao, a to je:
„Od rođenja bi trebali biti obučavani, da svi trebamo činiti ono što društvo želi da učinimo, prije nego ono što mi želimo učiniti za sebe; to je zato jer oni imaju tehnologiju za to, pa sada nikome ne bi trebalo biti dopušteno da svoju ima vlastitu osobnost.“

United_Nations_Fight_For_Freedom_poster

Ova izjava i ove ideje su važne, jer to je osnovni nauk Ujedinjenih naroda, tj.  da nitko ne posjeduje svoju vlastitu osobnost.

(op. prev.: Zanimljiva rečenica, „Ujedinjene nacije se bore za mir?“ Ako su nacije “ujedinjene”, protiv KOGA se onda bore?! Već desetljećima se sve riječi, kao i pojmovi smišljeno izokreću naopačke i  suprotnosti time usađuju u našu podsvijest i svakodnevnicu, pa mnogo toga uopće više ne postavljemo u pitanje, jer smo s time odrasli, kao i naša djeca s nebom punim „čudnovatih tragova“, a ne predivnog plavetnila i prirodnih oblaka, koji djeluju tako umirujuće i nadahnjuju.)

A taj isti psiholog (James V. McConnell) tvrdi, da nitko nema pravo išta reći o vrsti osobnosti koju stječe i nema razloga vjerovati da ima pravo odbiti steći novu osobnost, ako se njegova stara osobnost smatra „asocijalnom“. (op. prev.: Vrlo lukavo)

Ono što je bitno u ovoj izjavi, jest da će Novi Svjetski Poredak biti postavljen/prebačen preko postojećeg sustava, što znači da će se stari način razmišljanja i ponašanja i religije smatrati “starim” i pogrešnim i da ga oni mogu promijeniti u jednom od logora za iskorjenjivanje od Ujedinjenih naroda, kako bi bili sigurni da će svatko s tim “nedruštvenim” ponašanjem brzo biti odbačen, tako da drugi prilagođeni pojedinci budu biti u stanju ispuniti potrebe i planove Novog Svjetskog Poretka, bez da budu ometani od istine. (op. prev.: FEMA logori u SAD-u)

Bi li ovo mogao biti najveći projekt kontrole uma ikad?

NASA-in Blue Beam-projekt je glavna smjernica za potpunu kontrolu Novog Svjetskog Poretka nad svim narodima cijele zemlje. Predlažemo da pažljivo istražite tu informaciju prije nego što ju odbacite kao fanatično ludilo.

Ako nastavimo s različitim izvješćima koje smo predstavili, pronašli smo da operacije kontrole uma i tehnologije, uključuju odašiljač koji vrši prijenos na istoj valnoj dužini (frekvenciji) kao i ljudski živčani sustav. Taj odašiljač je proizveden od strane Loral Electro-Optical System in Pasadena, Kalifornija.
Loral, glavni poduzetnik za obranu, proveo je prethodno istraživanje na usmjerenom energetskom oružju, za poručnika generala Leonard-a Perez-a iz U.S.-zrakoplovstva, koji je bio u potrazi za oružjem koje bi moglo usaditi poruke u umove neprijatelja i istodobno pozivajući svoje vlastite trupe na nadljudska djela junaštva!

(op. prev.: Čitala sam izvještaje kako su svi irački vojnici odjednom, bez „razloga“, izašli iz bunkera s uzdignutim rukama i bijelom zastavom i predali se. Kasnije nisu mogli objasniti „zašto“ su to učinili, a američki izvjestitelji su ispričali da su ih bili izložili posebnom zračenju iz zrakoplova. Pa, onda je sve jasno.)
Taj uređaj koristi elektromagnetsko zračenje GHz frekvencija, koje pulsiraju na ekstremno niskim frekvencijama (ELF valovi).
Clam_Lake_ELFOn se koristi za tjelesno i duševno daljinsko mučenje ljudi. Moguće je da se oružje ovog tipa koristilo protiv britanskih žena, dok su prosvjedovale zbog prisutnosti američkih raketa koje su krstarile na Greenham Common Airbase tijekom 70-ih godina.

To oružje se može upotrijebiti za izazivanje potpunog lišavanja sluha, odašiljanjem signala u slušni živac, tako velikom snagom da blokira sposobnost pojedinca da sam sebe čuje da misli!

(slika iznad: 1982 aerial view of the U.S. Navy Clam Lake, Wisconsin ELF transmitter facility, used to communicate with deeply submerged submarines.)

Postupak korištenja takvom ELF-tehnologijom, opisan je u raznim izdanjima Ministarstva obrane S.D.-a, uključujući i onaj pod nazivom “The Electromagnetic Spectrum and Low Intensity Conflict”, kapetana Paul E. Tyler-a, zapovjednika liječnička američke mornarice – koji je uključen u zbirci pod naslovom “Low Intensity Conflict and Modern Tehnology Edict“, poručnika Col David-a G. Dean-a, USAF. Rad je isporučen 1984. godine, a zbirka objavljena 1986. godine od strane University Air Press, Maxwell Air-Force Base, Alabama.

Jedan drugi pulsni mikrovalni uređaj može isporučiti zvučne signale izravno na pojedinca i ostati neotkriven od nekoga drugoga. Tehnologija je vrlo jednostavna i može biti proizvedena korištenjem običnog policijskog radarskog uređaja. Mikrovalna zraka koju stvara uređaj, preinači se u zvučnu frekvenciju i može odašiljati poruke izravno u mozak.
No, sada dolazimo do NASA-inog Blue Beam projekta. Odašiljanje podsvjesne dvosmjerne komunikacije i slika iz dubine Svemira, izravno odgovara toj vrsti tehnologije.

U svojoj knjizi “The Body Electric”, Robert Baker koji je bo predložen za Nobelovu nagradu, opisuje niz pokusa provedenih ranih 60-ih godina od strane Allen-a Frie-a, u kojima je bila prikazana ta pojava, kao i kasnije pokuse provedene 1973. godine na Walter Reed Army Institute of Research, od strane dr. Joseph-a C. Sharp-a, koji se osobno podvrgnuo ispitivanjima, u kojima je dokazao da može čuti i razumjeti poruke koje su mu bile prenesene – dok je boravio u komori izoliranoj od odjeka – putem pulsirajućeg mikrovalnog audiograma, koji je istovjetan zvučnim vibracijama riječi, koje su bile odaslane u njegov mozak. (op. prev.: Na toj osnovi rade i telefon i TV, tj. da se određene frekvencije koje odgovaraju riječima i slikama, odašiljaju putem kablova u za to predviđeni uređaj)
Baker zatim nastavlja:

“Takav uređaj ima očitu primjenu za tajne operacije, smišljene kako bi se „cilj“ s nepoznatim glasovima doveo do ludila ili programiranim ubojicama dostavilo upute, kojima se ne može ući u trag.“ (op. prev.: Prisjetimo se samo „ludih“ ubojica i neuračunljivih „atentatora“ i sl., koji se, ako ostanu na životu, ne mogu sjetiti da su išta učinili. No ima tu i drugih „programa“, kada se djeca od najranije dobi podvrgavaju sličnim programima.)

Pokušajte sada zamisliti – kad čujemo taj glas Spasitelja Novog svijeta – koji bi iz „svemira“ govorio svim zdravim ljudima na zemlji i koji bi mogao dati upute zanesenjacima i vjerskim fanaticima – vidjeli bismo histeriju i društveni nered na razini koju nikada prije nismo doživjeli na ovoj planeti. Nikakve policijske snage u svijetu, ne bi se mogle nositi s poremećajem koji bi uslijedio!

U knjizi (1978.) pod naslovom “Slušni učinak i primjena mikrovalova“ (“Microwave Auditory Effect and Application“), James-a C. Linn-a, opisuje kako se zvučni glasovi mogu odaslati izravno u mozak. Ova bi tehnologija zapravo mogla omogućiti da slijepi vide, gluhi čuti. Umjesto toga, ona je pretvorena u oružje da se svijet podjarmi.
Allen Frie također izvještava, da je mogao ubrzati, usporiti ili zaustaviti rad srca izoliranih žaba, usklađivanjem pulsirajuće stope mikrovalne zrake sa samim srcem. Prema Robert-u Baker-u, slični rezultati dobiveni su pomoću slobodno živućih žaba, što pokazuje da je tehnički izvedivo proizvesti srčani udar, sa zrakama koje su konstruirane da produ u ljudska prsa. Treba spomenuti i to, da dr. Baker NE sudjeluje u takvim istraživanjima. (op. prev.: Koliko je „neugodnih“ ljudi koji su bili u potrazi za istinom napustilo zemlju od posljedica iznenadnog „srčanog udara“?).

Dokazano je da se usmjerene/fokusirane elektromagnetske energetske zrake ultra visoke frekvencije UHF (ultra high frequency) mogu koristiti za izazivanje znatne uznemirenosti i mišićne aktivnost ili izazivanje slabosti i letargije.
Mikrovalove se također može koristiti da se spali ljudsku kožu i pojačati učinak lijekova, bakterija i otrova ili utjecati na rad cijelog mozga. Svi ovi učinci su u konačnici bili objelodanjeni od strane CIA-e 21. rujna 1977. godine, u svjedočenju pred Pododborom za zdravstvo i znanstveno istraživanje.

Dr. Sidney Gottlieb, koji je u to vrijeme vodio MK-Ultra program, bio je prisiljen raspravljati o opsegu djelokruga istraživanja CIA-e, da pronađu tehnike daljinskog elektroničkog aktiviranja ljudskog organizma.

Dakle, ovo je nešto što postoji upravo sada, što je bilo uzdignuto na najviši stupanj koji se može koristiti da se iz svemira dosegne bilo koja osoba, bilo gdje na licu zemlje. Ako idemo dublje u taj proces kontrole uma nad ljudima, mislimo da su oprema i tehnologija bile korištene da utječu na politiku na mnogo izravniji način.
Michael Dukakis, kandidat demokrata koji je na izborima 1988. nastupio protiv George Bush-a, bio je na meti primjenom mikrovalne tehnologije – kako bi se ometao njegov javni govorni nastup – nakon što su istraživanja javnog mnijenja pokazala, da je predstavljao ozbiljnu prijetnju Bush-ovih izbornih izgleda. On sam također tvrdi da je oprema bila korištena protiv Kitty Dukakis (njegove supruge) i dovela ju na rub samoubojstva. U Disneyland svijetu U.S. politike, predsjednički će kandidat s takvim problemima očito izgubiti utrku za ulaz u Bijelu kuću.

Prosinca 1980., u izdanju lista američke vojske, pod nazivom „Vojna smotra“, objavljen je članak potpukovnika John-a B. Alexander-a, pod naslovom “The New Mental Battlefield – Beam Me Up, Spock,”  koji daje bolji uvid u tehničke mogućnosti koje kontrolorima stoje na raspolaganju.

“Nekoliko primjera će prikazati područja u kojima se postigao napredak. Prijenos energije iz jednog organizma u drugi; sposobnost da se liječi ili uzrokuje bolesti prenošenjem na daljinu, tako da se izaziva bolest ili smrt bez vidljivog uzroka; izvjestilo se o telepatskom utjecaju na promjenu ponašanja, što uključuje sposobnost da se izazove hipnotička stanja do udaljenosti od 1000 km.“

Korištenje telepatske hipnoze također ima veliku mogućnost. Ova sposobnost bi omogućila da se agentima duboko usade programi, bez njihovom svjesnog znanja o programiranju. U filmu „Mandžurijski kandidat“ čak nije bio potreban niti telefonski poziv (za izvršenje određene djelatnosti).

„Uvođenje drugih načina um-do-uma je uzeto u obzir. Ako se ta sposobnost usavršila, može se omogućiti izravno prenošenje misli putem telepatije od jednog uma ili grupe umova, na odabranu ciljanu publiku. Jedinstveni je činilac, da primatelj neće biti svjestan da mu je misao bila usađena iz vanjskog izvora. On ili ona će vjerovati da su misli izvorne.“ To je upravo ono o čemu smo razgovarali. (op. prev.: Taj način opisuje i Anastasia, kada je potpomagala vrtlare i slala im telepatski ideje kako će poboljšati urod ili uzgoj biljaka i oni su to naravno primili kao „vlastitu misao“. I to je kao i kod drugih svih stvari pitanje, upotrebljava li se npr. neki izum ili sposobnost za pozitivno/opće dobro ili negativne/sebične svrhe?)

 

Treći korak NASA-inog projekta Blue Beam

Treći korak u NASA-inom projektu Blue Beam se zove telepatska elektronska dvosmjerna komunikacija.

Nastavak članka poručnika Col Alexander-a:

“Ako je moguće umjetnu misao putem satelita pohraniti u višegensko polje, onda je sada moguća kontrola uma cjelokupne planete. Jedini otpor pojedinca bi bio, da stalno dovodi u pitanje poticaj iza svojih misli i da ne djeluje prema mislima za koje smatra da su izvan njegovih vlastitih ideoloških, vjerskih i moralnih granica.“ (op. prev.: I to je to, da se uvijek i isključivo oslanjamo na vlastiti osjećaj morala i etike, koje nam nalažu naša savjest i svijest i da se trudimo djelovati za najvišu dobrobit sveg života)
Još jednom, mudro je razmisliti o tome kako se televizija, reklama, moderno obrazovanje i različite vrste društvenog pritiska, koriste za manipuliranje tih granica.

Poručnik Col Alexander je izvijestio u sažetku svog znanstvenog članka Vojni pregled:
“Informaciju o onim vrstama tehnologija koje su ovdje prikazanie, neki će smatrati smiješnima (op. prev.: pa se tome sprdaju i izruguju), jer nije u skladu s njihovim pogledom na stvarnost. No, i neki ljudi još uvijek vjeruju da je svijet ravna ploča.“

To znači mnogo, jer ako ljudi ne vjeruju da je ova vrsta tehnologije moguća, ili vjeruju da je to znanstvena fantastika, ti se ljudi izlažu velikoj opasnosti, jer u noći kada onih tisuću zvijezda bude sjalo iz svemira, tijekom noći kada novi Spasitelj bude predstavljen svijetu, oni neće biti pripremljeni i neće imati vremena pripremiti se da se spase protiv takve vrste tehnologije.
Oni ne vjeruju i neće si uzeti vremena da se pripreme. 

 

Četvrti korak NASA-inog projekta Blue Beam

Četvrti korak se odnosi na sveopće nadnaravno ispoljenje elektroničkim sredstvima. To sadrži tri različita usmjerenja.

Prvo je, da čovječanstvo povjeruje, da će se uskoro dogoditi upad tuđinaca (vanzemaljaca) u svakom većem gradu na Zemlji – kako bi se svaki veliki narod izazvalo da upotrijebe svoje nuklearno oružje, da bi uzvratili udarac (op. prev.: Ako/kada se na nebu pojavi nebrojeno „letećih tanjura“ ili tko zna što još). Na taj način će – kada se bude pokazalo da je invazija lažna – sud Ujedinjenih Naroda zahtijevati da se svi ti narodi koji su pokrenuli nuklearno oružje, razoružaju.
A kako će Ujedinjeni narodi znati da je invazija bila lažna? Oni će to prirediti, naravno.

Pogledajte ove primjere:

Blue Beam Deception: Giant Hologram of Turkeish Prime Minister Appears In Conference Room

PROJECT BLUE BEAM WHALE HOLOGRAM IN SCHOOL

Drugo je da kršćani povjeruju da će se dogoditi uznesenje s navodnom božanskom intervencijom tuđinske vanzemaljske civilizacije, koja dolazi spasiti Zemljane od divljeg i nemilosrdnog demona. Taj cilj će biti da se jednim udarcem riješe svih značajnih protivnika provedbe Novog Svjetskog Poretka, zapravo unutar nekoliko sati nakon početka prikazivanja na nebu!

Treće usmjerenje u četvrtom koraku je mješavina elektroničkih i nadnaravnih sila. Valovi korišteni u tom trenutku, omogućiti će “nadnaravnim silama” da putuju kroz optička vlakna (tanka staklena vlakna kroz koja se može prenijeti svjetlo), koaksijalni kabeli (TV) električne i telefonske linije, kako bi se preko glavnih uređaja odjednom probile do svih. Ugrađeni čipovi će već biti na mjestu. Cilj je ovog dogovora da se projiciranjem sotonskih duhova širom svijeta, sve narode dovede na rub histerije i ludila i gurne u val samoubojstva, ubojstava i trajnih psihičkih poremećaja.

„Nakon noći od tisuću zvijezda“, narodi diljem svijeta će biti spremni za novog Spasitelja, da (on) ponovno uspostavi red i mir pod svaku cijenu, čak i po cijenu odricanja slobode.
Tehnike koje se koriste u četvrtom koraku su točno iste, kakve su se koristile u prošlosti u SSSR-u, da prisile ljude da prihvate komunizam. Ista tehnika će se koristi od strane Ujedinjenih naroda za (pokušaj) provedbe Nove Svjetske Religije i Novog Svjetskog Poretka.

Puno ljudi pita kada će se dogoditi i kako će postići/ostvariti vizije noći tisuću zvijezda i događaje koji će ukazivati na dane kada će to započeti.

Prema mnogim izvještajima koje smo primili, vjerujemo da će se početi s nekom vrstom svjetske ekonomske katastrofe. Ne potpuni slom, ali dovoljno da bi im dozvolilo uvesti neku vrstu među-valute, prije nego što predstave svoj elektronički novac i da zamijene sav papirni ili plastični novac. (op. prev.: Kako ste i sami sigurno čitali ili čuli, takve vijesti već neko vrijeme kolaju u medijima)

Među-valuta će biti korištena da nekoga s uštedama, prisili potrošiti novac ili ga pretvori u njihovu gotovinu, jer oni shvaćaju da bi upravo ljudi koji imaju novac i nisu ovisni o njima, mogli biti ti koji će podići ustanak protiv njih. No, ako su svi bez novca/slomljeni, nitko ne može financirati rat bilo koje vrste – papirna valuta će prestati postojati. To je jedan od prvih znakova(op. prev.: O namjeri pretvaranja papirnatog novca u elektronski, piše se već nekoliko godina, tj. „priprema i navikava tržište“, da nam ta informacija uđe u svijest i da ju prihvatimo kao prirodni razvoj. Ako obratite pažnju na godine od kada se o prije navedenim temama pisalo – znači dugoročno planiranje, kao i za sve „njihove poteze“ – možemo shvatiti i zaključiti kako se takve ideje i namjere provode korak po korak, kako smo već istakli u nekoliko članaka.)

Ali za provedbu svjetskog sustava elektroničkog novca, svi na svijetu koji bi u budućnosti mogli imati novac, morati će imati put/način za prijenos novca elektroničkim putem. (op. prev.: Namjeravali su to sprovesti do 2000-te godine, no lijepo je vidjeti kako im planovi nekako ne uspijevaju ili kaskaju s velikim zakašnjenjem.)
Kako bi spriječili bilo kakvu vrstu nezavisnosti, NWO je već usadio mikročipove u ljude, domaće životinje. Zašto? (Razmislite sami)

Novi Svjetski Poredak već mijenja zakone svih naroda kako bi svi postali ovisni o jednoj hrani i vitaminskoj opskrbi. (op. prev.: Posvuda isti proizvođači iste „hrane“. Bila sam pred dosta godina na Novom Zelandu i očekivala doživjeti jedinstvenost njihove kulture. S čime sam se susrela, bilo je istovjetno bilo kojem drugom gradu u S.A.D.-u, nikakve razlike, iste trgovine s istim ponudama, istom hranom, istom glazbom, istom odjećom.
I na taj način se malo po malo zatire trag svakoj jedinstvenosti narodnih običaja, ljepote glazbe i značenja jezika.
A od pred nekoliko godina, od kako je i Hrvatska postala članica udruge koja se naziva EU (provjerite na https://www.upik.de/en/start.html) naši političari dozvoljavaju/prihvaćaju da se odanle donose propisi, koji stoje iznad našeg državnog Zakona. Smije li neki nogometni klub donositi Zakone na razini države? E, pa EU se nalazi na istoj razini. 

Da ponovimo navod bavarskog ministra Horst-a Seehofer-a: „Tako je kako kažete, oni koji odlučuju nisu birani, a oni koji su birani, nemaju što odlučivati.“
https://www.youtube.com/watch?v=p8KzlNKzu4g)

Nastavljamo s člankom:

Oni mijenjaju zakone o religiji i psihijatrijskim poremećajima. (op. prev.: U zadnje vrijeme ste mogli čitati kako agresiju počinju smatrati „ozbiljnim poremećajem“ ili bolešću, što znači da kada neki čovjek reagira „neprimjereno“ u odnosu na npr. neki „autoritet“, moglo bi se dogoditi da ga proglase „bolesnim“ i propišu mu primjerenu terapiju?)
One za koje se smatra da su „u kvaru“ poslati će u logore za iskorjenjivanje. (op. prev.: U SAD-a već postoje od pred nekoliko godina, tzv. FEMA-logori /Federalna agencija za upravljanje u izvanrednim situacijama/. S kojom namjerom?)
Cilj diktature je kontrolirati svakoga, svugdje na planeti, nemilosrdno i bez iznimke. Zato je nova tehnologija koja je uvedena posvuda, tehnologija za kontrolu ljudi. (op.prev.: „Pametni“ telefoni pomoću kojih se prati svaki korak /onih koji ga imaju/ i prisluškuje s kim razgovaraju; pametna električna brojila nadziru kretanje u našem stanu; pametni televizori koji v/nas prisluškuju i snimaju itd.) Tehnologija 40-ih i 50-ih godina je bila korištena da pomogne ljudima, kakao bi imali lakši i produktivniji život. Nova tehnologija je osmišljena i izgrađena da svima ulaze u trag i posvuda kontroliraju ljude. Ova tehnologija je proizvedena za određenu namjenu i da se tu svrhu ne vidi i ne prepozna – a to je porobljavanje čitavog stanovništva svijeta, da se ospori pojava Antikrista i za uspostavljanje Novog Svjetskog Poretka (NWO) religije i vlade.
Nitko ne bi bio siguran u totalitarnoj policijskoj državi!

DODATAK

Evo nekoliko rečenica nedavno preminulog Davida Rockefeller-a.

Objavljen je prijepis sa sastanka Bilderberg-skupine u Baden-u, Njemačka, koji dokazuje kakvi su doista bili Rockefeller-ovi nazori. Bill Clinton je također prisustvovao tom sastanku, s mnogim drugim pripadnicima elitne klase.

„Zahvalni smo Washington Post-u, The New York Times-u, Time Magazine-u i drugim publikacijama, čiji su direktori prisustvovali našim sastancima i skoro četrdeset godina poštovali svoja obećanja o diskreciji.
Za nas bi bilo nemoguće razviti naš plan za svijet, da smo bili izloženi svjetlima javnosti tijekom tih godina.
Ali svijet je sada složeniji i spreman marširati prema svjetskoj vladi …”

https://www.youtube.com/watch?v=8-snY9YlxxA

 

Komentar

„Kako bi spriječili bilo kakvu vrstu nezavisnosti, NWO je već usadio mikročipove u ljude, životinje.“

Pogledajte malo poveznice ispod o čipiranju, pratite događaje, proučavajte sami dalje i prepoznajte znakove – i držite se one stare uzrečice: „Unaprijed upozoren, napola spašen.“ A što se tiče čipiranja kućnih životinja (bez vaše suglasnosti), pod izgovorom da je to za njihovu sigurnost kada se „izgube“, ili „to se sada tako radi“, promislite opet svojom glavom ZAŠTO se „to sada tako radi“?

Unošenjem u cjepiva genetskog materijala životinja, nastoji se promijeniti naše DNA-ovojnice, kao i spojiti ih sa strojevima, umjetnom inteligencijom (AI) i iz ljudi stvoriti robote (transhumanizam).
Vidi poveznicu PAŽNJA! NANOČESTICE U CJEPIVIMA!

U zadnje vrijeme sam učestalo imala prilike vidjeti video snimke ljudi, čiji pokreti tijela djeluju u suprotnosti sa zakonima fizike koji vladaju na Zemlji.

O čemu se radi?
Muškarci snimani u prostorijama za vježbanje, izvode tjelovježbe bez ikakvog vidljivog napora, koje su skoro nemoguće, npr. s lakoćom skaču s jedne šipke na drugu, kao lutke/roboti, na udaljenost koja zahtijeva određeni zamah tijela, koji kod njih nedostaje. Pokušala sam na FB pronaći video, ali mi nije uspjelo.
A drugi ulični „predstavljač“ stoji na jednoj nozi, tijelom nagnutim pod kutom u odnosu na tlo od oko 30%. Isprobajte sami ako je to moguće?

Ljudsko tijelo je istrajnom vježbom zaista u stanju postići/savladati neviđene vještine. No, pri promatranju vidite da je to posve prirodno, nastalo kao ishod dugogodišnjeg vježbanja, kako tijela, tako i duha.

Zaključak?

Prije nego bilo čemu kažete DA, dobro promislite zdravim umom, dok ga još imate. I oslonite se uvijek na svoju vlastitu savjest i unutarnji glas, zvan intuicija.

P.S. 20.svibnja 2017. Evo, tehnologija se može i ovako primijeniti, za liječenje ljudi i pomoć onima kojima je potrebno. U ovom slučaju da čovjek koji je cijelog života vidio svijet oko sebe u smanjenom spektru boja, mogao je po prvi puta doživjeti bogatstvo raznolikosti boja i ljepote u prirodi.

 

Povezani sadržaji

12. Vladimir Putin je chemtrails nazvao “monumentalnom prijetnjom”

10. Projekt Blue Beam – pravi razlog pokrivaca iz metalnih cestica na nebu

Dr. Rauni-Leena Kilde – Kontrola uma

09. Zasto se na Kanarskim otocima ne prska iz zrakoplova?

08. Ted Gunderson, bivši voditelj FBI-a – kemijsko smrtno smeće se mora zaustaviti!

07. Dr. med. Dietrich Klinghardt – Zdravstvene posljedice chemtrailsa

06. Izumi/patenti za manipulaciju vremenskih prilika

05. Rosalind Peterson pred UN – Utjecaj chemtrailsa na poljoprivredu

04. Učenice u Švicarskoj dokazale aluminij i barij u kišnici

03. Chemtrails – 22 milijuna eura po danu za prskanje ČEGA??!

02. Vojni meteorolog – „Tu sam da posvjedočim da chemtrails stvarno postoje“

01. Potvrda ETH-Zürich –16 metala u avionskim turbinama

Voditelj CIA-e je potvrdio raspršivanje aerosola u atmosferi

H.A.A.R.P. – šokantni dokaz o klimatskom inženjerstvu

25. travnja, protesti širom svijeta protiv klimatskog inženjeringa

“Vidoviti” meteorolozi iz SAD-a

Chemtrails, HAARP i modifikacija vremena u vojne svrhe

Vojska S.D.-a je testirala biološko ratovanje nad cijelim San Franciskom

Čipiranje – zadnji korak do porobljavanja čovječanstva

Pažnja! Nanočestice u cjepivima!

Jedan od tri Amerikanaca ima usađen RFID-čip – bez njihovog znanja

Mikročipovi u lijekovima – Pazi, tvoja tableta te gleda!

Jordan Maxwell – majstor ljudske povijesti

5 Responses

  1. “Zloglasni NASA-in projekt Blue-Beam…
    potiče raspad sadašnjih demokratskih oblika političkih sustava i upućuje društva da traže dodatne načine političke ideologije. Naravno, alternativa je već planirana. To se zove Novi Svjetski Poredak i možete biti sigurni da neće imati na srcu vašu sigurnost ili interese.”

    Prica o zaprasivanju se napokon privodi krajnjem zakljucku o njegovoj svrsi.
    Naziv NSP je odsluzio svoje, sada je na redu nova sklepanica :
    ” Republika Sjedinjenih Država Amerike pristala je podržati kineski koncept „ljudske zajednice sa zajedničkom sudbinom“.”

  2. Zanimljivo štivo Niara. Ja ću samo dodati da je tu i modna industrija sukladna svemu, dapače ništa ne zaostaje. Svaki dan na ulici vidiš dečke sa uskim nogavicama od farmerki, a još smješnije su trenerke. Ma, sve bi bilo u redu da im ne fali dobar komad tkanine do gležnjeva, kao da više ni ogledala nemaju svoju svrhu, bitni su samo in-i i out-i:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.