Eva, Pernar i vanjska politika

 In Audio / Video, IZLAZAK IZ ROBOVLASNIŠTVA, NASILJE, Općenito

Komentar Eve: „Ne shvaćam nešto…zašto bi bilo bitno ovdje tko je izabran za američkog predsjednika kad nema biranja i glasovanja. Da li je sve totalna farsa ili ipak i nije, da li je moguće ovom nedemokratskom demokracijom ipak postići to da pravda “zavlada”.

Nikad se ovdje ne komentira unutarnja politika a za vanjsku ipak ima mjesta?

Ja još nisam sigurna da li je politika totalni igrokaz ili ima mogućnosti da se tu probije netko tko nije dogovorio rolu i ulogu. Zato uvijek to imam na umu i s tim na umu vam spominjem opet Ivana Pernara. Taj dečko je došao do govornice i govori stvari koje su stoposto točne. Meni je čudno da se ograđujete od toga u komentarima, ikakvim. Pa što ako se ispostavi da je i on dobio ulogu, rolu – trebat ću priznati da sam nasanjkana, opet – ali moj ego to može podnijeti, da li vaš može, sigurna sam da može. Namaste“

Odgovor na komentar

Eva: „Ne shvaćam nešto … zašto bi bilo bitno ovdje tko je izabran za američkog predsjednika kad nema biranja i glasovanja. Da li je sve totalna farsa ili ipak i nije, da li je moguće ovom nedemokratskom demokracijom ipak postići to da pravda ‚zavlada‘.“

Radi se o tome, da su „moćnici“ u SAD-u kako sam već napomenula u komentaru prethodnog članka ovdje i što se lako moglo razaznati iz izvještaja iz stvarno svih javnih medija, sa 100%-tnom sigurnošću računali s pobjedom Hillary Clinton, u kojima su svoju izabranicu hvalili, usprkos do sada vrlo dobro poznatih činjenica ishoda njene krajnje ratoborne i razorne politike dok je bila ministrica vanjskih poslova (vidi nekoliko videa na kraju članka), a Trump-a koji je uletio kao sa strane, do sada neiskusan u politici, napadali i označavali svakojakim pogrdnim imenima. Oni koji inače u pozadini drže sve konce u rukama, dozvolili su mu kao „komedijašu“ koji nema baš nikakvih izgleda, da ostane u izbornoj trci – jer su kao i uvijek trebali narodu prestaviti lažni igrokaz „za i protiv“, u kojem će po isprobanoj režiji „zavadi pa vladaj“ podijeliti ljude – uspješno kao i uvijek do sada … i bili nemilo iznenađeni njegovom pobjedom.

No, prije toga su se u predizbornoj kampanji već potrudili isključiti sve druge, imalo „ozbiljne“ kandidate, kao Bernie Sanders-a (nije član nikakve partije) ili Jill Stein od stranke zelenih. Kako je jako dobro poznato, svaki od kandidata za predsjedničku kampanju treba brdo novaca. Za Hillary je jasno odakle joj i koga zastupa, a Trump je svoju kandidaturu platio (prema njegovim riječima) iz vlastitog džepa i odbio darovanja s bilo čije strane, jer je znao da se ta potpora naplaćuje vraćanjem usluga u budućnosti.

I sad, tko ga je birao? Izgleda jako puno njih.

Nastavljamo. I kada je ipak, usprkos svim negativnim predviđanjima, Trump bio izabran za slijedećeg Predsjednika na rok od 4 godine, počevši s 2017., The Washington Post – najveće novine u sjedištu vlade u Washington DC-u (!) –ispričao se svojim čitateljima za jednostrano izvještavanje u korist H. Clinton.

Takav nepredvidivi ishod izbora, kao i reakcija novinskog izdavača, predstavlja apsolutno jedinstven primjer tijekom svih dugih godina politike. Njihov konj na koga su sve uložili, izgubio je trku i sada trebaju pognuti glavu i ponizno kleknuti pred onim na kojeg su do pred 2 minute bacali drvlje i kamenje i nazivali ga „ragom“.

Istovjetno ponašanje (centralizacija i ujednačavanje vijesti i uprave) se moglo promatrati u Njemačkoj, Francuskoj i drugim europskim zemljama, čije vlade preko centrale EU-a u Bruxelles-u – a kada je potrebno i direktno u SAD-a – dobivaju jasne upute iz Washington DC-a kakvu vrstu politike treba zastupati.

Primjer: Koliko mi je bilo doprlo do ušiju, politička stranka “Pirati” u Njemačkoj, osnovana 2006., brzo je dobila dovoljan broj glasača, da bi sa svojim predstavnikom ušla u zastupnički dom. I kada se to dogodilo, bili su pozvani na razgovor u SAD-e, kod Rothschild-a. Kakve su “upute” dobili i što se pri tom sastanku odvijalo, nije mi poznato. Ali to je također uobičajeni “uzorak ponašanja”, koji se može slijediti kod svih koji postanu imalo “popularniji” i time predstavljaju oderđenu “opasnost” za “vladajuće” krugove. Najveći broj “dobrotvornih” organizacije ili pokreta “otpora”, već je uveliko preuzet/infiltriran s njihove strane ili već od samog početka uspostavljan od tih istih koji se brinu da se na Zemlji više razara nego gradi.

I kako se sada osjeća Angela Merkel npr. i urednici državnih TV-stanica, vodećih novina, izdavači – kada je pobijedio onaj, kojeg su ocrnjivali kako su samo mogli?! Probajte si zamisliti – posljedica će biti.

Kancelarka Angela Merkel je pobjedniku američkih predsjedničkih izbora Donaldu Trump-u (vrlo suzdržano i to mnogo kasnije nego svi ostali državnici) “čestitala na pobjedi i ponudila budućem predsjedniku SAD-a usku suradnju, koja se temelji na zajedničkim vrijednostima koje vezuju Njemačku i SAD-e, kao što su demokracija, sloboda, poštivanje časti čovjeka pred zakonom, neovisno od njegovog porijekla, boje kože, vjere, spola, seksualne opredijeljenosti ili političkog stava.“

http://www.faz.net/aktuell/politik/wahl-in-amerika-merkel-bietet-trump-zusammenarbeit-an-14520272.html

Lijepa farsa. Ona nudi američkom Predsjedniku suradnju pod određenim uvjetima, iako se dobro zna da Njemačka još uvijek, od II svj. rata nije potpisala mirovni ugovor (znači rat traje i dalje) i stoji pod prinudnom upravom Saveznika,  SAD-a, Francuske, Velike Britanije i Rusije (Rusi su odstupili od tih prava), o čemu smo, prisjetit ćete se ako ste pažljivo pratili naše članke, nekoliko puta pisali na ovoj stranici. Obama je pri posjeti Njemačke 5.9.2009. godine rekao: “Njemačka je zaposjednuta zemlja i to će ostati do 2099.” Zašto danas, 68 godina nakon završetka Drugog svjetskog rata i 23 godina nakon završetka Hladnog rata, Njemačka još uvijek udomljava 56.000 američkih vojnika i 22.000 britanskih vojnika?

I zašto je od važnosti biti upućen u odluke zemalja kao što su SAD-e ili Njemačka?

Jer koliko svi imamo priliku vidjeti i doživjeti, oni drmaju svijetskim događajima i našim životnim uvjetima i odlučuju – ne ako hoće – već KADA će izbiti RAT na određenim koordinatama, koje se sasvim slučajno mogu poklapati sa područjem gdje mi živimo, što smo i doživjeli i iskusili. Jasno? Sve ostalo, mazanje očiju i namještene prepirke unutar (političara) manjih zemalja, događaju se po određenom uzorku već gore navedene sloganice „zavadi/podijeli, pa vladaj“. I to je to, a bitne ODLUKE se donose tako i tako iza zatvorenih vrata, npr. na godišnjem sastanku 1000 najbogatijih, kako kaže Volker Bräutigam, novinar i dugogodišnji urednik pri ARD-Tagesschau (glavna TV-stanica u Njemačkoj), navodim:

volker-brautingam„Sve vijesti potiču iz istog izvora i završavaju sasvim gore na vrhu u Pentagonu. Prema navodima nedavno sprovedenog istraživanja u Švicarskoj, Pentagon ima 29 000 zaposlenih, koji su samo tu da izmišljaju priče.“

„Postoje godišnji sastanci Bilderbergera, gdje se sastaje oko 1000 najbogatijih, s političarima i ljudima iz medija, te još na privrednom sastanku na vrhu u Davos-u u Švicarskoj itd. Što oni tamo traže? Dogovaraju se i odlučuju kako će smanjiti broj stanovništva na zemlji, naravno ne u vlastitim zemljama, nego tamo gdje lagodno mogu baciti nekoliko bombi, a možda i nuklearne.“ (o čemu smo isto tako pisali nekoliko puta)

Dakle, predložila bih da se izdignemo iz uskog pogleda vlastitih „problema“ i sagledamo odakle stvarno vjetar puše i gura i naše političare na za njih predviđeno mjesto.

 

Eva: „Nikad se ovdje ne komentira unutarnja politika a za vanjsku ipak ima mjesta?“

Pročitaj zadnju rečenicu prethodnog odsječka.

Svaki od nas ima u životu svoje teme koje obrađuje i koje ga zanimaju, pa shodno tome i piše o njima. Ja sam djelomice izabrala vanjsku politiku, jer o untarnjoj imamo po cijeli dan na vagone izvještaja iz najrazličitijih izvora, tako da u današnje vrijeme svatko za sebe (prema interesu) može izabrati ili TV-vijesti, rasprave, radio stanice, razne novinske izvještaje (domaće ili inozemne) ili bezbrojne blogove, kanale, YouTube-video uratke – koliko god i kad god želi, a od Pernara samog uživo čuti što i kako misli, bez naših uputa na njegove izjave ili našeg ev. odobravanja i podrške. A on uostalom govori sve ono o čemu mi pišemo na ovoj stranici od kada ona postoji. Što se tiče politike naše zemlje, jedini i prvi smo mi bili, koji smo izradili dokument „Republika Hrvatska d.o.o.“, u kojem stoji crno na bijelo ono što trebamo znati o današnjoj politici u Hrvatskoj. Ako do sada nisi/niste pročitala/i, preporučila bih.

Ako ti Eva ili bilo koji od vas koji pratite naše članke, posjedujete nadarenost obrađivati neke teme koje smo po tvojem/vašem mišljenju „zanemarili“ ili nisu do sada bile dovoljno istaknute, sjednite i napišite, objavit ćemo. Već više puta smo pozvali na suradnju, jer nas nekolicina koji pišemo za ovu web-stranicu, niti možemo, niti stignemo, niti želimo pisati o svemu što se događa na ovoj planeti, već svaki od nas dobrovoljno bira što želi, prema vlastitom nahođenju, sklonostima, interesima i sposobnostima i prenosi vama – besplatno.

Kada idemo u neki restoran za koji znamo da je vegetarijanski, nećemo sigurno tražiti da nam se posluže kobasice, a ako budemo ipak izrazili želju, konobar će reći da to možda nude oni preko puta. Isto tako ako uđemo u slastičarnicu, pretpostavljam da nam neće pasti na pamet tražiti kiselu vrhnju, je li? Toliko o izboru ovdje pisanih tema.

Tako je i kod nas otprilike, koji maksimalno ulažemo svoje slobodno vrijeme, da bi vama svima koji čitate bez ikakve naknade poslužili na pladnju što veći izbor tema, za koje mislimo da su bitne za buđenje ljudi. I ako imaš osjećaj da bi ovaj izbor na našem jelovniku trebalo obogatiti još nekim slatkišem, izvoli – ponavljam – napiši raspravu, osvrt, istražuj – i dobrodošla – objavit ćemo, jer umjesto da sve leži samo na našim leđima, napiši sama i vidjet ćeš koliko za ta proučavanja, usporedbe, skupljanja, provjere i na kraju pisanje i uobličavanje, treba vremena, znanja i truda. I uvijek pri slušanju, čitanju, proučavanju, moramo preispitati koja je priča istinita, a koja lažna, jer zaposlenici u Pentagonu su marljivi i maštoviti. Koliko istine sadrži neka vijest, 5%, 30%, 90% ili je sve fantazija? Tako da sve što mi, koji na ovoj stranici pišemo i opetujem – vama besplatno prenosimo – ne znači da je 100% istinito, jer i mi sve saznajemo iz drugih izvora i oslanjamo se pri tome na dugogodišnje iskustvo vlastitih saznavanja, kao i na izoštrenu moć prosuđivanja/razlučivanja i naravno unutarnji glas, zvan intuicija.

Stoga i vi svi preispitajte SVE i gledajte da uhvatite bit, bez prirepaka koji najčešće služe za odvraćanje naše pažnje od suštine događaja i za potpirivanje emocionalne neuravnoteženosti, kada ih jugo i bura bacaju s jedne na drugu stranu.

Treba uvijek obratiti pažnju na to TKO je što napisao ili rekao i pod kojim uvjetima i u kojem trenutku. Koliko je većini ljudi u međuvremenu poznato, svi javni mediji (TV, novine, časopisi, izdavačke kuće, radio, filmska, kao i glazbena industrija) nalaze se u rukama 13 (novčano)najbogtijih porodica na svijetu. Njima pripadaju svi veliki koncerni za hranu, proizvodnju oružja, lijekova, kemikalija, hrane, goriva, prodaje vode itd. I kada se u isto vrijeme na svim TV-kanalima/novinama pojavljuju iste vijesti, s potpuno istim riječima, kada političari u parlamentu različitih zemalja u razmaku od nekoliko godina drže identičan govor (o čemu postoji nekoliko jako dobrih videa), mislim da nam se trebaju širom otvoriti oči i uši i da nam u glavi i svim stanicama tijela zazvone sva zvona uzbune.

………………………………….

Zašto je od bitne važnosti da imamo uvid u kretanje politike SAD-a? Pročitajte pažljivo svaku riječ.

Hillary Clinton: ‘We Created Al-Qaeda’

Secretary of State Hillary Clinton admits the U.S. government created und funded the terrorists which they are fighting today

FOX NEWS
Pitanje: I’m used to say we walked away, didn’t give them money today it would be worse for us from a security standpoint

H. Clinton: „I do, we’re building a relationship that just did not exist. I said it in our last trip when you were with me, that we had a huge trust deficit in part. because the United States had to be fair. We had helped to create the problem we’re fighting now, because when the Soviet Union invaded Afghanistan, we had this brilliant idea, that we were going to come to Pakistan and create a force of Mujahideen, equip them with Stinger missiles and everything else, to go after the Soviets inside Afghanistan and we were successful. The Soviets left Afghanistan and then we said ’great goodbye’ leaving these trained people who were fanatical in Afghanistan and Pakistan, leaving them well armed creating a mess frankly, that are the time we didn’t really recognize, we were just so happy to see the Soviet Union fall and we thought ‚okay fine we’re ok now, everything is going to be so much better‘. Now you look back the people were fighting today, we were supporting in the fight against the Soviets.“

 

Hillary Clinton “We Came, We Saw, He Died” (Gaddafi)

„We Came, we saw, he died“
„That they’re going to be captured or killed.“
„Democratic Jewish state between Israel and the United State.“
„The desert is blooming again and we can be so proud.“ (bloomimg? bombe?)
„Iran is the largest supporter of terrorism in the world today.“

 

U.S. Senators : We’ve been funding ISIS all the time 

FOOX-NEWS
America funding and arming Al-Qaeda and ISIS

Testimony of Senator John McCain and Hillary Clinton

“… in the meantime in the White house over two years ago, every one of national security team recommended arming ISIS.”

NBS NEWS
“It’s not true, I don’t care about report, I know these people intimately. We are talk to them all the time.” (Syrian rebels and ISIS)

FOOX-NEWS
Senator Rand Paul
“We’ve been FUNDING people who have allied with ISIS, ISIS is stronger, because we’ve been funding islamic rebels in Syria. It’s big mistake.”

CNN
Hillary Clinton
“The people we are fighting today, we funded 20 years ago.” (ISIS, but also Taliban and Al-Qaeda)

…………………………………………

Treba li još DOKAZA??? Tako su do sada izgledale politika SAD-a i njene posljedice pod upravom Bushovih i Clintonovih, kao i Obame, koji je na početku svog mandata već primio Nobelovu nagradu za “mir”, što ne mogu drugačije opisati nego kao jedno od najvećih ludila, od mnogobrojnih koje se događaju na ovom svijetu. Za razliku od njih, Trump je odmah naglasio spremnost suradnje s Putinom, što je zaokret za 180° u cijelog političkoj sceni na Zemlji. Hoće li išta biti od toga, hoće li biti podržan ili spriječen, pokazat će se uskoro, jer je dan nakon izbora Soros organizirao plaćene “proteste” protiv Trump-a, (kao i seobu naroda islamske vjere u Njemačku) što je još jedan dokaz da “onima u sjeni” ovog puta nije sve išlo po planu.

Zvonimo i oglašavajmo i dalje, dok se dovoljan broj ljudi probudi, da konačno zajednički počnemo stvarati onakav svijet u kojem želimo živjeti, u miru, slobodi i poštivanju sveg života …

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Eva
  Odgovori

  Da li ste vi sigurni da i to nije jedna namještaljka, Trump namješten od istih od kojih su namjesteni i prethodnici. Isto tako je i Obama bio namješten, iako sam znala da je namještaljka, suzu sam pustila jer stvarno lijepo zvuči da bivši robovi dodju do bijele kuće. Smrc, smrc.

  • Niara
   Odgovori

   Eva, uopće nisam “sigurna”, niti ne mogu biti, jer nisam među “onima” koji i bankarima upravljaju, a iza tih su opet još drugi (netjelesni/paraziti, koji se hrane našim niskim emocijama, iz tog razloga ima toliko nasilja, užasa i negativnih vijesti na zemlji), ali to će se sve pokazati prilično brzo. Mogu samo govoriti ono što mi se sada čini najvjerovatnijim, a to je da se ljudi polako bude i u tome nema “namještaljke”. I svakim novim probuđenim pojedincem, koji si više ne daju skakati po glavi, MIJENJA se naša budućnost/stvarnost, koja nije unaprijed određena, već se svaki trenutak iznova oblikuje, shodno stupnju ljudske SVIJESTI i spoznaja.
   O Trump-u je rekao jedan od upućenih da on nije ni u jednoj loži i da ga to za članove tajnih društava čini “nepredvidivim”, što će reći otprilike da ga ne mogu ucijeniti prijetnjama i propisati mu pravila igre, kojih bi se morao držati.
   https://www.youtube.com/watch?v=Z8LJVDM9xVc
   I njegove izjave o bankarima su isto bile jako zanimljive, jer ih otvoreno naziva kriminalcima. No, hoće li i kasnije zadržati isti stav, pitanje je, kao i TKO će i pod kojim uvjetima s njim voditi “razgovor” prije nego položi zakletvu? Već je bio postao “blaži” i suzdržaniji u svojim izjavama u odnosu na Hillary – je li mu se nakon izbora prijetilo, pokazale otvorene karte na stolu? Nije mi poznato.

   Neki dan sam pročitala ostavku jednog njemačkog odvjetnika, koji se jako zalagao za čisto nebo bez chemtrails-a “sauberer Himmel”. Godinama je vodio građansku inicijativu u tom pravcu i sada je objavio da će prestati, zbog vlastite sigurnosti, jer ga godinama šikaniraju, onemogućavaju u poslovanju, prijete, napadaju, prekidaju telefonsku vezu, e-mail, web-stranicu nebrojeno puta, otrovali mu psa, htjeli ga fizički napasti u dizalu na godišnjem odmoru i sl.
   Pokušali su ga potkupiti ogromnom svotom novca (da prestane s tom vrstom aktivnosti) – odbio je, nudili mu ulazak u tajno društvo – odbio je – i treći korak je bio upozorenje preko ubijenog psa. E, tko to može izdržati, ne znam.

 • Eva
  Odgovori

  Ja bih rado pisala o nekim stvarima, no nešto mi nedostaje za to, nesto….Zato se nadovezujem gdje mislim da je vrijedno nadovezati se ili gdje imam nešto za reći, vodi me nesvjesno. Ne da bih kontrirala, iako često tako izgleda. Imam fokus koji ide do srži ali je kratkog vijeka, kao npr. gepard, trči brzo ali zato kratko. Mislim da puno pišete i duboko umno, pametno istinito i uz to, ono što je ovdje vrijedno osim toga je to što svi ili većina ili ipak svi (ne mislim tu i na sebe) komentatori pridonose i proširuju temu. To je jedna dodatna kvaliteta, velika. Svatko donosi i daje ono što ima i može. Mnogo puta, možda 4-5 sam se mislila prestati ovdje javljati jer bi bila stekla dojam da nisam od ovoga kruga ipak, da ne znam napisati dobro pa ispadne loše ili da ipak ne mogu biti ono što jesam te na kraju da nerviram ljude a to mi je bezveze, nije namjera, kao ni da se ‘pravim vazna’, ni to ne želim. Ne osjećam se počašćena cijelim ovim člankom, neugodno mi je biti pod reflektorima. Previše riječi zasnovanih na premisama u koje, mislim ni vi ne možete biti sigurna (to da je Trump izabran a ne ‘izabran’). Ćao ljudi ostajte lijepi dobri i pametni koji god redoslijedom.

  • Niara
   Odgovori

   Zapravo bih se htjela zahvaliti za tvoj komentar Eva, jer u suprotnom ovaj članak ne bi bio niti nastao, iako sam imala namjeru objaviti nešto slično, ali nikakao da ga se uhvatim i sročim. Mislim da je jako važno da se pokazalo video uratke u kojima Hillary Clinton JASNO govori o tome kako su sami osnovali i obučili sve te “terorističke” organizacije, koje sada naravno pod izlikom “spasa” svijeta, napadaju u tim zemljama, s namjerom, za koju je jedan od vodećih “think-tank”-a – koji strateški planiraju svjetske događaje kao na šahovskoj ploči – George Friedman, na sastanku u Stratfor-u na koji je bio pozvan kao gost, začuđujućom otvorenošću izjavio, da je namjera SAD-a u zadnjih 100 godina isključivo bila, navodim: “spriječiti suradnju između Njemačke i Rusije”, jer bi u slučaju da se spoje, bili nepremostiv konkurent za SAD-e. Na početku govori o tome, kako će rat u Europa opet postati dio normalnog života (!?).
   https://www.youtube.com/watch?v=efAOEExv_e4&t=23s

   Još jedan primjer: Bivši vrhovni zapovjednik NATO-a Wesley Clark, general s 4 zvjezdice, 3.10.2007., ispričao je na Think Tank sastanku “Commonwealth Club of California”, kako mu je 2001. (nakom 11.9.) načelnik glavnog stožera rekao:
   “Želim vam reći gospodine da namjeravamo napasti Irak”.
   W.Clark je zapitao: “Zašto?”
   Odgovor: “Ne znamo.”
   W.Clark: “Želite Sadama Husseina dovesti u vezu s 11.9.?!
   Odgovor: “Ne, ali mislim da ne znaju što započeti s terorizmom, ali mogu napasti zemlje i pri tome djelovati snažno. Pretpostavljam da vjeruju, ako prepadnu neku zemlju, da će to teroriste ustrašiti.” itd. … “i onda smo napali Afganistan.” Kada je kasnije pitao zašto nisu napali Irak, isti načelnik glavnog stožera mu je rekao da je dobio popis iz ureda ministarstva obrane, da će “u roku od 5 godina napasti 7 zemalja i srušiti njihove vlade. Početi ćemo s Irakom, onda Siriju, Libanon, Libiju, Somaliju i Sudan i Iran.” … “Ti su ljudi preuzeli nadzor nad politikom u SAD-a.”
   Eto, svi su ratovi planirani od strane SAD-a od 1991. godine (kako je naknadno rekao), uključujući i onaj na našem teritoriju.
   https://www.youtube.com/watch?v=cIAtMPt8UE4&t=16s

 • an
  Odgovori

  -Treba se imati kompletna slika da bi se snalazilo u svjetskim zbivanjima.
  Postoji linija za koju sada dobro znamo i koja vidi do mikročipa i horor društva. I to je neupitna težnja nejmoćnije svjetske linije zemaljske vlasti.

  -Sve što vodi u nekom drugom smjeru, ili daje vremena još za odgađanje toga, ili slobodni prostor uz to,.. je ono čemu teži alternativni put i njegovi akteri. (Trump) To je dakle “opozicija” (HDZ-SDP)

  -U stvari, unutar toga je djelomično i smantana prava opozicija. Ali prava opozicija je ona koja je sasvim suprotna i u jasnom suprotno definiranom identitetu od one prvo navedene.
  (Poznajemo li puno takvih? Spomenimo gore spomenutog njem. odvjetnika. On se borio i stao. Smatrao je da je dovoljno napravio do te točke, odnosno do te cijene.) To su oni koji pripadaju drugoj liniji.

  Prava opozicija zna da nema izbora više. Nema “lakšeg puta”, nema kompromisa (svi putevi kompromisa završavaju u gore prvoj liniji. Oni su lukavi, obučeni na lukavost generacijama svojih prethodnika- prevara je njihovo oružje, izmišljeno od njih.(otac laži)
  Dakle, da li im nade? Dok ima puta ima nade. Hoda se.Ali ako je netko toliko naivan da misli da je Trump nada, taj nije shvatio stvari. On je nužno njihov igrač, ne bi se obogatio da nije, oni to ne bi dozvolili. Ali dio njih dozvoljava “slobodan prostor” u svijetu, ali i paralelno “prostor za sebe /svoje planove. Tu spada Trump.
  Jasno, on je i dalje marioneta, ali moguće je da se njegov stav poklapa sa onima iza njega, da nije kupljen u onom smislu.Kao što je Obama došao na vlast zakulisnim igrama, tako je i Tramp, od drugačijih igrača. onima koji još uvijek toleriraju “slobodni put”. Ne izabiru kao jedinu stvarnost, nego toleriraju uz svoj put!!!!
  Da li je Trump ukinuo Obamacare program za čipiranje ljudi? Ne. Da li će ga ukinuti? Ne. Da li ima vlast ukinuti? Ne. Što ako pokuša? Bit će ubijen.
  Nije on svetac, nego manje korumpiran.
  Pravi zajednički svjetski nazivnik je Rothschild. (on drži i Putina i Trumpa), i on je donji igrač. Prvi tajni zajednički svjetski nazivnik je Vatikan. Prvi javni svjetski zajednički nazivnik je – Antikrist. I on dolazi. Trump je pozvan sagraditi mu hram.
  Dakle, Trump je zaobilaznica za ostvariti iste planove, kad već nisu uspjeli direktno.
  Što je on napravio svojom pojavom? Otkidao krak hobtnice. One koja se uzoholila i namjeravala prigrabiti potpunu vlast nad novcem putem fiat valute i feder. rezervi. A fiat valuta nije vrijednost, zlato je vrijednost. A najveće zlato je u Vatikanu. Dakle, otkidali su uzoholjen krak hobotnice. I to je to. Sada opet nastavljaju, dužim putem s istim planom.Rep zmije je skraćen, glava je ostala.
  Što tu ima za nas. Dok ima puta, ima. Na nama je da zbrojimo stvari DO KRAJA. jer samo oni sa krajem stavari (krajnostima) će proći, ostali će se kao njemački odvjetnik, vratiti natrag, neće imati u sebi dovoljno razloga za naprijed.
  A Pernar?
  Na Hrvatskoj su mnogi poklekli. Masonima okupacija Hrvatske, po iskonskim njihovim planovima (98.mislim)beš ne ide “u tiho”. Pernar je malo, jasno. Ali RIJEČ koju Pernar govori je PUNO. Samo je pitanje i – da li je dosta za pad vlade?Sabornici sve više liče na pokeraše, sav im je trud da zabetoniraju lica i ukrote reakcije na RIJEČ koju Pernar citira, na istinu.To neće trajati tako. Postoji mjera kada se puca pod RIJEČI. Pitanje je opet da li će ga izbaciti prije te mjere.
  Tako da zaključim PERNAR I TRAMP su važni. Sa jednim kupujemo vrijeme (i sam je to priznao), ali uzalud ako nema ovakvih kao Pernar – sa istinom i RIJEČI. A da li je Pernar iskren? Koga sada to briga, govori nužnu istinu, koristi nuklearno oružje u sabornici- to je sada najnužnije. HR ima proročanstvo da je ona “posljednja nada za EU”. I to se sada pokazuje istinito. Kršćani u svijetu nose kape sa natpisom “pomozite nam Hrvatska”. To proročanstvo se raširilo. Priča na kraju je jednostavna: biti ili ne biti, uzeti sada što se ima, i svim što jesi i imaš- doći do krajnosti znanja i puta spasenja.
  Trudila sam se kratko i jasno, da li sam uspjela.. :)

 • F.K.
  Odgovori

  Ne budite naivni, pa ne mislite stvarno da jedan milijarder kojeg su banke izvlacile iz bankrota, koji je prosao jaku selekciju da uopce bude nominiran, nije dio establishmenta i plana. Vec po njegovim prvim potezima i imenovanjima suradnika se vidi da je njegova prica najobicniji populizam i da se sve nastavlja po starome. Samo uz jos vecu potporu Izraelu, kao sto je visestruko najavio, da napravi jos veci nered na Bliskom Istoku.

  Zar je moguce da su Ameri nakon Obame ponovo uspjeli prodati pricu o nekoj promjeni? U Hrvatskoj je mozda moguce da na vlast dodje netko tko nije dio te bande, ali sumnjam da bi dugo opstao, ali u Americe se to bez zescih nereda i revolucije nece dogoditi.

 • IvanBM
  Odgovori

  ne govori on stopostotno točne stvari već ono što smatra da će publika voljeti slušati, isto tako Pernar je spomenuo kako genocida nad hrvatima nije bilo a da je Oluja akcija etničkog čiščenja. Naime genocida je bilo, a oluja je oslobodilačka akcija. No u studiju Sputnik u sred Srbije dok je govorio ove dvije stvari posebno je pazio kako priča samo kako bi dobio publiku novu i kako se srbi u RH ne bi ljutili na njega. Ruku na srce ne možeš biti jeben i pošten, a i čovjek koji svima želi ugoditi nije čovjek već monstrum. Naravno ovdje ja ne kažem da je monstrum jer ne želi da ga i HDZ i SDP vole, ali da zasigurno voli pažnju koju mu ljudi pružaju vjerujem da voli pa čak i više od istine

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje