CIJEPLJENJE UPDATE – GDJE SU NESTALI OBRASCI?

 In Zdravlje

Prošlo je dosta vremena od objave opsežnih članaka u kojima smo u detelje opisali što mogu uraditi roditelji koji ne žele cijepiti djecu, a da se obrane od napada, pritisaka i prijetnji organskih robota koji žele cijepiti njihovu djecu – iz samo njima nepoznatih motiva, a nepoznati su im jer zapravo nemaju pojma koji su oni a nemaju pojma zato kaj nisu niti razmišljali o tome što zapravo rade, i jesu li njihovi postupci ispravni ili nisu.

Puno je lakše raditi nešto što ti drugi kaže, zar ne? Jer ako napraviš nešto što ti je drugi rekao da napraviš, onda ti nikako nisi odgovoran za te postupke, zar ne? JER SAMO RADIŠ SVOJ POSAO – ZAR NE?

NE u Univerzumu koji se temelji na ISTINI. Nadam se da će to jednog dana takvi ljudi spoznati.

Pojavio se jedan manji problem povezan s dokumentacijom objavljenom u članku NOVA STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU – I KAKO? jer su službeni obrasci za davanje ili uskratu suglasnosti za preporučeni dijagnostički, odnosno terapijski postupak nestali sa web stranica HLK.

Ipak – uz malo truda koji je uložio Velimir – spomenuti članak je obnovljen linkom na kojem se nalaze spomenuti obrasci a evo ga i ovdje – ako nekome zatreba:

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2008_01_10_305.html 

Velimire – hvala!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Larma
    Odgovori

    Fala!!!

  • autor_itet
    Odgovori

    @Larma. također za svu buduću generaciju:)

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje