ENERGIJA SAVRŠENOG SUSTAVA

 In Duhovnost, Općenito, Religija

Prođoše još jedni izbori, smiriše se emocije, otrijezniše se i oni koji smatraju da su pobijedili i oni koji smatraju da su izgubili. I svane još jedan novi dan pod kapom nebeskom, da bismo vidjeli ništa novo.

Što se dogodilo?

Baš ovo.

Svi su bili uzbuđeni, pojavilo se i novo lice i posljedica tog kotača za glasača je nikad veća energija upucana u sustav. A sustavu (to jest onome koji je na kraju tog energetskog štekera i cucla energiju iz kotača) potpuno je svejedno koji su rezultati i koliko je koji kandidat dobio glasova, jer dokle god ima onih koji glasuju on je na snazi, a što je više onih koji rezultat glasovanjem kreiraju, pa čak i onih koji poništavaju svoje glasačke listiće – on JAČA. Jer je dobio više ENERGIJE. Uvjerio je više ljudi da se bez njega NE MOŽE.

On POSTOJI zbog te ukradene energije.

Napomenuli smo x puta i Dražen i ja da je riječ o savršenom sustavu koji radi točno onako kako je njegov pradavni dizajner zamislio i to što radi radi bez ijedne greške ili zastoja, a ne treba mu niti periodični servis.

Kako je to moguće?

Pa moguće je zato što je savršen. Kako ćeš promijeniti savršeni sustav na bolje? Kako poboljšati nešto što je savršeno?

Stoga – za one koji misle da mijenjaju sustav glasujući za osobu A, B ili C imam jedno pitanje, i ako mi na njega uspiju odgovoriti argumentima koje će potkrijepiti dokazima, na slijedeće izbore ću izaći i osigurati dokaz da sam to učinio.

Ukoliko mislite da je vlast sposobna riješiti probleme naroda (bilo kojeg na svijetu) – kako da im u ovih nekoliko stotina godina u kojima je više-manje isti sustav vladavine aktualan – to još nije pošlo za rukom?

Ovi naša rodijačko-interesno-korporativno-parazitska bratija uspjela je u 20-tak godina poharati Hrvatsku gore nego bog koji je svojedobno sjebao Egipat kao nikad nitko sa onih deset pošasti. Tko za to ne zna, evo ukratko:

Milostivi i ljubavi prepun bog, koji je u tom trenutku samo za izabrani narod imao te plemenite osjećaje, prvo se dosjetio vodu Nila pretvoriti u krv. Zatim je osigurao najezdu žaba, što je prilično katastrofalno prošlo za Egipćane jer tada još nije bilo Francuza da im kažu da je zapravo riječ o blagoslovu, zatim najezda obada, pa zatim kuga među stokom, onda kožne bolesti, pa tuča i oluja za sjebat što je preostalo, ali nije to bilo bogu dovoljno pa je svoje psihopatsko orgijanje nastavio najezdom skakavaca, koju je začinio slijedećom pošasti, tamom, te svoju zabavu okončao genocidom tako što su svi prvorođenci poumirali. I to ne samo oni ljudski. Nije mu bilo dovoljno. I životinjski prvorođenci najebaše u istom paketu.

Simpatičan neki frajer, taj bog. Voli taj i da mu se klanjaju i obožavaju ga, jer ako to ne čine mogli bi dobit munjom posred čela. Bio sam u crkvi odmah slijedeće jutro poslije Draženovog seminara pa sam dekodirao te prijetnje zamotane u paket riječi s mašnom, koje sam čuo na vlastite uši. Đizs.

Da sam ja bio na njegovom mjestu, onako svemoguć, naprosto bih izabrani narod teleportirao u obećanu zemlju, i mirna Bosna. Ne bih se uopće zajebavao sa smišljanjem i provedbom pošasti.

Nego da se vratimo na ovozemaljsku temu.

Imam ja ideju zašto zašto nijednoj vlasti nije pošlo za rukom da riješi probleme.

Zato što je sustav vlasti takav kakav je – savršen. Nemoš ga sjebat nit iznutra nit izvana.

Stoga bih podsjetio na stari članak iz svibnja 2013. a koji sadrži jedan savršeni citat za ovu priliku – koji baš sve o promjeni sustava (sistema) kaže.

Točno je o određenim vladajućim ustanovama govoriti kao o ”sistemima” budući da su te organizacije utemeljene na istim konceptualnim odnosima kao i motocikl. Oni se održavaju istim strukturalnim odnosima, čak i kada su izgubili svaki drugi smisao i svrhovitost. 

Radnici dolaze u tvornicu i obavljaju potpuno besmislene zadatke – od osam do pet bez pitanja – budući da struktura zahtijeva da tako bude. Nema zlikovca, ”zločestog momka” koji želi da radnici vode besmislene živote, nego jednostavno je to stoga, što struktura, sistem tako zahtijeva i zato je pojedinac često voljan preuzeti divljenja vrijedan zadatak promjene strukture, samo zato što je ona besmislena. 

Ali sravniti sa zemljom tvornicu ili pobuniti se protiv vlade ili izbjegavati popravak motocikla zato što je to sistem, jest prije napad na posljedicu nego na uzrok; i dok je god riječ o napadu samo na posljedice, nikakva promjena nije moguća. Pravi sistem, istinski sistem jest onaj, koji čini naša sistematska misao ili razmišljanje u ovome trenutku, pa ako je tvornica srušena, a misao koja ju je stvorila i iz koje je tvornica nastala ostaje netaknuta, tada će ta misao jednostavno stvoriti novu, istu takvu tvornicu. 

Ukoliko revolucija uništi sistemsku vlast, a sistemski obrazac misli, koji je stvorio takvu vlast ostane netaknut, tada će se ti obrasci naprosto ponoviti i u novoj vladi.

Pa tko voli na izbore nek izvoli – široko mu polje zasijano halucinacijama.

Ja ću radije izabrati da si popijem pivu, evo već tridesettri sekunde razmišljam o vađenju jedne iz frižidera. Sreća moja da nije 0,33 konzerva jer bi me Dražen brutalno i bez milosti po kratkom postupku raskrinkao kao praktikanta okultizma i vještičarenje iza ponoći, a moguće da će me i onaj bog zveknut munjom prije zore.

 

Recent Posts
Comments
  • Željko
    Odgovori

    ne možeš popraviti noćnu moru
    treba se probuditi

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje