Linić – krao bih i ne sramim se toga – psihopatologija?

 In Korporacije, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Danas je na mnogim portalima, primjerice Index.hr , Dnevno.hr i brojnim drugima objavljena stara priča koja mnogo otkriva o psihološkom sklopu navodnog ministra financija zakonito poništene korporacije REPUBLIKA HRVATSKA čiji se upravni odbor voli prikazivati kao zakonita vlast, a to nije. I za to postoje dokazi crno na bijelom a ako Vas zanima kako se to dogodilo, u našoj download zoni ćete naći par UCC dokumenata u zip datoteci od 16 MB koji su mnogo toga promijenili na Božić 2012. godine. I proučavanje naše stranice moći će Vam pomoći oko shvaćanja i možda prihvaćanja ove sjajne vijesti.

OK… da se vratim na vrlo iskrenu izjavu Slavka Linića o krađi i okolnostima pod kojima bi on krao. Zbog te izjave prisjetio sam se članka Psihopati među nama koji smo objavili prije dosta vremena a koji kratkim primjerom objašnjava kako funkcionira um psihopata. Predlažem da ga i Vi ponovno pročitate i usporedite ove izjave Slavka Linića sa profilom psihopata – te procijenite sami bi li on mogao biti jedan od ljudi koji su ne svojom krivnjom rođeni bez gena koji je odgovoran za empatiju.

psychopaths-psychopaths-everywhere

U svakom slučaju, Slavko Linić možda jest a možda i nije psihopat. Međutim – ukoliko želi, to će lako moći saznati i prema potrebi dokazati genetskim testom koji će bez imalo dvojbe pokazati manjka li mu koji gen. Naravno – ukoliko ikoga to više zanima.

Recent Posts
Comments
 • Niara
  Odgovori

  “Pazi na svoje misli, jer će one postati tvoje riječi.
  Pazi na svoje riječi, jer će one postati tvoja djela.
  Pazi na svoja djela, jer će one postati tvoje navike.
  Pazi na svoje navike, jer će one postati tvoje karakter.
  Pazi na svoj karakter, jer će on postati tvoja sudbina.”

  I svaki čovjek se trudi stvoriti povoljne životne uvjete, koji će ga dovesti do ostvarenja svojih zamisli i namjera.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje