Najopasnije praznovjerje

 In Obrazovanje

Larken Rose…

The Most Dangerous Superstion front page

Imali ste ga priliku upoznati na našim stranicama u članku Stvarna moć naroda i stvarna moć vlasti – gdje na vrlo jednostavan način – kratkim videom – opisuje upravo ono što piše u naslovu članka.

Njegovo briljantno predavanje – video s podnaslovima na hrvatskom jeziku smo ponudili u članku Kontrola uma – ma tko u to još vjeruje? (drugi dio) – TEST

Proučavajući njegov rad, došao sam do zaključka da čovjeku zaista nije lako, jer je odabrao zahtjevan životni put, zadavši si zadatak da pokuša ljudima de-programirati um. Kako bi to učinio, Larken Rose se koristi svom svojom kreativnošću koju posjeduje kako bi pojasnio činjenice koje su nekima – poput njega – sasvim jednostavne i jasno vidljive činjenice – a koje su istovremeno mnogim, mnogim drugima u sferi znanstvene fantastike s elementima fantazije na granici ludila.

Zašto je to tako?

Zato što je mnogim, mnogim drugima um zatrovan toksičnim lažima – ali ti umovi VJERUJU da su te laži istina.

Na ovom linku:

https://www.dropbox.com/s/l40lpd6fd1k6v3p/The%20Most%20Dangerous%20Superstion.pdf 

…možete besplatno skinuti crvenu pilulu u obliku knjige The Most Dangerous Superstition koju je Larken Rose napisao, i koju svakako preporučam i takozvanom ministru Željku Jovanoviću da je uvede kao obaveznu lektiru u srednje škole – svakako prije nego ti mladi ljudi u krdu pojure na birališta birati svoje nove gospodare i vlasnike, misleći možda da glasuju za svoju bolju budućnost. Svakako bi tim mladim ljudima njegova knjiga bila korisnija od mnogih bedastoća koje se u modernom ”obrazovnom” sustavu uče.  

Napomena: Google Chrome, bar na mom računalu, odbija suradnju pri odlasku na taj link, ali Mozilla Firefox lijepo surađuje.

Recent Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje