Inauguracija je zanimljiva riječ koja ima izvorište u pradavnim vremenima i ritualima – neki bi rekli magijskim ritualima – koji nekim ljudima ipak nisu tek nekakva bedastoća, legenda ili mit već nešto što u sebi nosi vrlo snažno simboličko značenje i pripadajuću okultnu poruku. (op.a. čitaj: skrivenu poruku – jer “okultno” znači “skriveno” i ništa više od toga)

Kome je takva kriptirana poruka namijenjena?

Pa rekao bih – namijenjena je ama baš svima. Kako onima koji su u stanju dešifrirati okultnu poruku tako i onima koji nemaju pojma da se nekakva poruka uopće prenosi, a kamoli da se nalazi u sferi okultnog – a ovi potonji su gotovo u pravilu oni koje se često naziva ovcama posebice u krugovima ljudi koji su napokon skužili da nešto s ovim svijetom nije kako bi trebalo biti i ljute se na one koji to još nisu skužili. Niti ja se ne libim nazvati nekoga ovcom što sam na ovim stranicama već nekoliko puta uradio, primjerice na ovaj način:

Zašto to činim? Zato, jer sam stava da popu treba reći pop, bobu bob, sotonistu da je sotonist  pa ću bez krzmanja i ovci reći da je ovca. Koja je, ako je ovca, posljedično i sotonist – makar niti o tome nema pojma. Naime – ne morate znati da ste sotonist a da biste bili sotonist. Pa ako se koja sotonistička ovca nađe zbog toga uvrijeđena, neka se uvrijedi koliko god ju je volja i odmekeće dalje od mene jer imam pametnijeg posla od iznošenja nespornih dokaza ovci da je ovca i sotonjara usput, jer te dokaze ova tako i tako nije u stanju pojmiti… ne zbog toga što joj moguće fali mentalnog kapaciteta da to pojmi, već stoga što će je satrati kognitivna disonanca puno prije negoli uspije uopće i čuti makar djelić prvog dokaza te iz tog razloga neće niti čuti išta od informacija koje bi joj pomogle da prestane biti ovca… pa posljedično, neće imati o čemu razmišljati i logično je zaključiti da će umjesto nasušno joj potrebnog razmišljanja potražiti utočište i sigurnost unutar svog matičnog krda koje – naravno – dijeli njezina vjerovanja…

Nego da se vratimo na IN-AUGUR-ACIJU.

Oni oštrog oka zasigurno su zamijetili kako se u ovoj riječi krije riječ AUGUR.

Oni koji su malkice dublje zaorali u potragu za pravim znanjem naučili su da je AUGUR netko tko je u pradavna vremena iščitavao simboliku iz događaja u svijetu oko njega te je potom tu simboliku interpretirao. Dakle, bila je riječ o cijenjenim ljudima koji su imali i zadaću da pri odvijanju nekakvih događaja koji su ljudima bili od velikog značaja – prizovu naklonost bogova kako bi ovi blagoslovili svojom naklonošću neki takav događaj i ono što nakon njega slijedi. Takav bi događaj bio i primjerice – ustoličenje novog vladara…

AUGURI su izravne preteče današnjih sudaca, koji se rado motaju po inauguracijama širom svijeta zato jer im je to u opisu radnog mjesta već tisućama godina.

Vidjet ćete ih na takvim eventima svečano odjevene u dugačkim crnim ogrtačima, koji naravno također nose svoju simboliku… ali da ne upadnem u zamku prevelikog širenja ove teme, to ćemo ostaviti po strani i pogledati što hrvatski leksikon kaže o AUGURIMA:

auguri (lat.), starorim. svećenički zbor koji je pogađao volju bogova po letu ili glasanju ptica, grmljavini, oblacima i dr.; utjecali na polit. život.

Naime – valja povrh navedenog znati da um čovjeka ima svjesni i podsvjesni dio a da ovaj potonji komunicira jezikom slika i simbola a također je prema najnovijim znastvenim istraživanjima dokazano da je IZRAVNO ODGOVORAN za cca 96% toga što se događa u našim individualnim životima… a kako je naša kolektivna stvarnost rezultat zbroja individualnih životnih odabira, kristalno je jasno da oni koji o ovome NIŠTA ne znaju nemaju previše šanse izbjeći biti jebenom strankom. Pa i oni koji znaju nešto o tome, zbog svoje zastrašujuće manjine – rijetko uspijevaju izbjeći neželjenu penetraciju koju im već tisućama godina osiguravaju operateri robovlasničkog sustava kontrole – moćni društveni inžinjeri koji ZNAJU kako um čovjeka funkcionira i ZNAJU kako ga programirati i ZNAJU kako ga kontrolirati.

(op.a. o ovome je bilo puno više riječi u serijalu predavanja BRUŠENJE USTAVNOG PORETKA – potražite ih OVDJE i pogledajte ih REDOM ako imate strpljenja i volje otrpjeti brojne govorne mane predavača)

SIMBOLIKA…

Umjetnik Saša Šekoranja bio je zadužen za cvjetne aranžmane koje smo imali priliku vidjeti na inauguraciji Zorana Milanovića.

Sam je izjavio je kako je za inauguraciju odabrano procvjetalo drvo badema i da je cvjetne aranžmane radio sa nijednom drugom, već prvom damom Sanjom Musić Milanović.

Ipak – badem nije bio prvi izbor prve dame.

Željela je perunike kao naš nacionalni cvijet, ali nije ih bilo dovoljno. Odabrali smo bademe koji su najava proljeća. Sve ovdje ima svoju simboliku“, rekao je Šekoranja.

SVE OVDJE IMA SVOJU SIMBOLIKU.

Ma nemojte mi reći… ZAISTA???

Hajde da za početak vidimo što simbolizira PERUNIKA. Najbolje je krenuti od početka, kao i s predavanjima BRUŠENJE USTAVNOG PORETKA… Čim sam saznao da je taj cvijet bio prvi izbor prve dame, odmah mi je na pamet pao jedan od starih lokalnih bogova Perun, po kojem je očito i perunika dobila svoje ime… pa sam malkice pročačkao o simbolici tog lijepog cvijeta koji je uza sve to, još i moje omiljene boje…

…i evo što sam našao:

Iris ili perunika hrvatski je nacionalni cvijet. Nacionalnim ga je proglasila Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti 2000. godine. Na području Nacionalnog parka „Krka“ obitavaju Iris illyrica ili ilirska perunika i Iris pseudacorus ili močvarna perunika. Obe vrste strogo su zaštićene zakonom.

Zbog njezina neobična i raskošna cvijeta duginih boja, iris ili perunika ima  snažno simboličko značenje, o njoj su oduvijek ispredane legende. U starogrčkoj mitologiji perunika je simbol boginje Iride, glasnice bogova: kada bi njezin ogrtač, raznobojan poput duge, dotaknuo tlo, niknuo bi cvijet. Stari Grci vjerovali su i da duga nastane kad Irida poleti s Olimpa.

Hrvatski naziv perunika potječe iz slavenske mitologije, od vrhovnog boga Peruna i njegove žene, boginje Perunike. Narod je vjerovao da perunika nikne ondje gdje udari munja gromovnika Peruna. Kajkavci su boginju Peruniku poznavali kao Ljelju pa taj cvijet zovu ljeljuja, dok se na dubrovačkom području može čuti ime bogiša, vezano za taj božanski cvijet.

Perunika je štovana diljem svijeta kao simbol kraljevskih moći i božanske zaštite. U starom Egiptu faraoni su taj cvijet, simbol vjere, mudrosti i hrabrosti, držali u ruci kao žezlo, dok je u dalekom Japanu označavao plemenitost i hrabrost.

Izvor: http://www.npkrka.hr/stranice/iris-perunika-newsletter/241/hr.html

Dakle… imamo tu Peruna, ilitiga gromovnika koji se rado razmeće munjama u svom macho stilu, što se njegovoj voljenoj ženi Peruniki zasigurno jako dopadalo te je mogu zamisliti kako veselo kikoće i razdragano ručicama plješće svome mužu svaki puta kad ovaj munjom nekoga ili nešto opizdi…

I stari Grci i još stariji Egipćani ovaj su cvijet visoko cijenili, kao što ste mogli pročitati… mogli bismo reći da je taj lijepi cvijet nekakav znak koji posvećenim izabranicima poručuje božju volju, a mogli bismo također reći da bi ta poruka mogla biti obećanje novoga života i besmrtnosti, a ako posvećenik kojim slučajem i ne zajaše Perunovu munju na putu prema vječnom životu pa recimo – umre – eto mu kroz peruniku i obećanje o ponovnom rođenju…

jasno je već i iz ovoga da ne završava gotovo svaka zakletva ovog tipa riječima “TAKO MI BOG POMOGAO!” bez dobrog razloga skrivenog u jeziku simbola…

Ali jebiga… perunike se i inače teško dočepati pa je to otpalo, moguće i zbog toga što bi ih eko-aktivisti razapeli na stup srama jer su počupali rijetko cvijeće koje je zaštićeno zakonom kojeg je ta vesela parazitska bratija vjerojatno u saboru i sama izglasala…

Pa je ostao badem.

I upravo zbog toga što je badem prva dama odabrala kao drugi izbor za dekoraciju inauguracije, postalo mi je jasno da ta žena zna podosta toga o okultnom značenju simbola.

Badem je IZVANREDAN simbol za takav događaj koji je dupe njezinog supruga instalirao na jedan od tronova vlasti. Ne baš previše značajan i još manje moćan, ali ipak tron…

Što simbolizira procvjetalo drvo badema?

Pa, ako među vama ima onih koji su pročitali Bibliju, možda se upalila lampica pa su se sjetili Aarona i njegovog štapa koji je u više navrata pokazao prilično impresivne sposobnosti…

Za one koji Bibliju smatraju gomilom bedastoća pa se nisu niti potrudili iščitati brojne poruke koje su u njoj iznesene na prilično kreativne načine – a napomenuo bih da ja nisam među onima koji će olako zanemariti takvu značajnu knjigu – ponuditi ću par zanimljivih detalja o tom štapu koji je Mojsijev brat Aaron nosao uokolo.

Naime, Mojsija i Aarona genocidno raspoloženi Jahve poslao je na pregovore s faraonom o puštanju Židova iz ropstva, te je Aaronov štap bio pretvoren u zmiju kada ga je ovaj bacio na pod, itd itd pa je vode pretvorio u krv itd itd a čak i kad je faraon htio pristati osloboditi narod Jahvin, ova bi mu hulja otvrdnula srce samo da bi ga mogao zajebavati novom, svaki puta sve gorom pošasti…

Ali posebno se zanimljiva priča sa tim čudesnim štapom događa ovdje:

Brojevi 17,16 Jahve reče Mojsiju:
Brojevi 17,17 “Razloži Izraelcima te od njih uzmi po jedan štap za svaki predjedovski dom; uzmi od svih njihovih starješina za njihove pradjedovske domove dvanaest štapova. Ime svakoga napiši na njegovu štapu.
Brojevi 17,18 A kako ima po jedan štap za svakoga starješinu pradjedovskih domova, Aronovo ime napiši na Levijevu štapu.
Brojevi 17,19 Onda ih pohrani u Šator sastanka pred Svjedočanstvo; ondje gdje se s tobom sastajem.
Brojevi 17,20 Štap onoga čovjeka koga izaberem propupat će. Tako ću maknuti od sebe rogoborenje Izraelaca kojim prigovaraju vama.
Brojevi 17,21 Mojsije tako kaza Izraelcima. Sve njihove starješine dadoše mu štap, po jedan štap za svakoga starješinu – dakle, dvanaest štapova za njihove pradjedovske domove. Među njihovim štapovima bio je i štap Aronov.
Brojevi 17,22 Mojsije pohrani štapove pred Jahvu u Šatoru svjedočanstva.
Brojevi 17,23 Kad sutradan Mojsije uđe u Šator svjedočanstva, gle: štap Arona iz doma Levijeva propupao! Potjerala mladica, procvjetao cvijet i sazreli bademi.

Vidi ga… potjerala mladica, procvjetao cvijet i sazreli…

BADEMI.

Da pojasnim – kada je bog htio odabrati svog glasnika – onaj čiji je štap propupao, procvjetao i rodio bademe, onaj je koji ima odobravanje samog Jahve glavom te bradom, kao i EKSKLUZIVNO PRAVO plemenu Levita da obavljaju svećenićke poslove, prilično profitabilne rekao bih, kao što su i ovi današnji prilično profitabilni.

Levitska svećenićka kasta također je bila odgovorna za nošenje Kovčega Saveza…

Postaje zanimljivo, zar ne?

Idemo dalje – badem ima svoje simboličko značenje i u judaizmu, gdje on predstavlja “DRVO ŽIVOTA”… a tko bi rekao, drvo je također i simbol Kabalista, a kroz drvo života prolazi i munja ako znate gdje je treba tražiti, pa bih rekao da je na simbolički način, doduše posredno, gromovnik Perun ipak dobio svoju počast na inauguraciji Zorana Milanovića unatoč nestašice perunike…

Hoćete još? NEMA PROBLEMA!

Na aramejskom jeziku bademi se nazivaju “luz” a ta riječ također se prevodi i kao “svjetlost”…

Ima još!!!

Drevnim Sumeranima badem je također bio prilično značajan, i za njih je simbolizirao svjetlost…

Nekako mi sve ovo što sam iščitao iz simbola prezentiranih na Zokijevoj inauguraciji vonja na te toliko spominjane ILUMINATE…

Ali tu vonj ne prestaje… jer je jedna procvjetala grančica badema našla svoje mjesto na kocki crne boje…

…a o tome je dosta riječi bilo u jednom od predavanja serijala BRUŠENJE USTAVNOG PORETKA u kojem su simboli bili središnja tema… ali eto tek nekoliko crtica i o tome što bi ta simbolika mogla značiti… kocka je – između ostalog, i simbol Zemlje, materijalnog svijeta, a to što je crne boje predstavlja ograničenja, restrikciju, status quo… nepromjenjivost. Grančica procvjetalog badema na kocki mogla bi značiti da je, eto, bog crne kocke pronašao svog posvećenika… i na njega prenio svoje božanske moći i ovlasti…

Dakle, nema mi druge nego zaključiti kako će sve ostati po starom… sjaši Kurta da uzjaši Murta. Jer između ostalog, badem simbolizira i poznu životnu dob… nešto što je staro… drevno. Recimo, kao što je stara i drevna ideja da neki specijalno odabrani, posvećeni ljudi imaju pravo vladati nad drugim ljudima, jer im je nekakav bog taj zadatak dao da ga u njegovo ime provode…

Kako ja to vidim, jasno je ovom simbolikom sugerirano kojim se tamnim okultistima obećava služba, i kojem božanstvu se zaklinje i priziva ga u pomoć…

Naime, da pojasnim još jednom: ovdje se radi o tome da neki ljudi smatraju kako su oni – iako smrtnici – izaslanici samoga boga – u kojega god boga da takvi vjeruju – i da stoga imaju pravo u njegovo ime drugim ljudima nametati svoju vlast kroz brojne institucije koje koriste kao poluge za ostvarivanje vlasti, koju će utjerati svakome – dopalo se to njemu ili ne, pristao on ili ne na te nebulozne, logički neodržive laži… i utjerat će mu svoju vlast i dominaciju nasiljem ili prijetnjom primjene nasilja ako se njihovom “autoritetu” takvi buntovnici ne pokore.

Što to znači? To znači da je riječ o SOTONISTIMA koji misle da su oni BOG a tako misle jer misle da imaju pravo vladati nad drugim ljudima. Misle da su BOG pa se usuđuju pisati “zakone” iako je jedini zakon ovog Univerzuma Prirodni Zakon… kojeg oni ignoriraju i krše na nebrojene načine  a ljudi im to dopuštaju jer nemaju pojma ni o čemu što je ikada otkriveno ljudima na ovim stranicama.

Onaj tko misli da je bog po definiciji je sotonist, čak i ako ne misli da jest i čak i ako ne zna da jest, ali ako DJELUJE na način koji je u suprotnosti s Prirodnim Zakonom lako ga je kao sotonistu identificirati… jer po plodovima se može prepoznati drvo… a plodovi njihove vlasti koju oni sprovode, ili bolje rečeno – utjeruju – je ROBOVLASNIŠTVO.

Ako postoje oni koji vladaju, postoje i robovi. Dakle – logički neoboriva činjenica je da živimo u robovlasničkom društvu.

Odakle su to pravo da vladaju drugim ljudima ti nitkovi dobili?

Od mene zasigurno nisu. Nisam im ga nikada dao.

Nisu ga dobili niti od vas. Čak i ako mislite da ste im ga dali činom izlaska na izbore.

Zašto ga od nas nisu dobili?

PA NISU GA NITI MOGLI DOBITI JER NE MOŽEMO IKOME DATI NEŠTO ŠTO U POSJEDU NEMAMO OD RANIJE… NISU DOBILI PRAVO VLADATI ZATO JER NITKO OD NAS NEMA PRAVO VLADATI DRUGIM LJUDIMA PA TO PRAVO NE MOŽEMO IKOME NITI PREDATI DA GA U NAŠE IME UTJERUJE.

Dovoljno jasno? Nadam se da je.

Ne postoji ritual kojim to možemo uraditi.

Ali daj ti to objasni ovcama.

 

12 Responses

 1. Eeeeeeeeee baš si lipo sve uočio razumljivo i izpisao kako i priliči navali osvještenosti s motivom djeljenja stoga,bravo Kralju s velikim ……V……a zašto ti počinješ baš sa V…pa zato što si valjda i predodređen da ovcama skineš škure sa očiju, shvatio da se triba otvoriti i fokusirati energiju u centar – s r c e….da bi otuda krenula razmagljivati umove koji te sretnu.Pa red je i nešto priložiti:
  „Kolektivni ego se rastvara jer se ljudska vrsta budi iz sna o materijalnosti i poistovjećenosti sa umom. Probuđeno djelovanje je manifestacija slijedećeg stupnja u evoluciji svijesti na Zemlji. Što se više približavamo kraju našeg sadašnjeg evolutivnog stupnja, to kolektivni ego i ignorancija Prirodnih zakona postaje vidljivija i nefunkcionalnija. Nalazimo se usred značajnog vremena u evoluciji ljudske svijesti, ali o tome nećemo čuti na vijestima. Svijest se budi iz sna o obliku. Kroz probuđeno djelovanje dopuštamo svijesti da kroz nas utječe u ovaj svijet. Nova zemlja se rađa kako sve više i više ljudi otkriva da je njhova glavna svrha u životu unijeti svjetlost svijesti u svijet. „(E. Tolle, Nova Zemlja).

  Došli smo ovdje zajednički stvoriti najambiciozniji duhovni projekt ikada: naša svjesna evolucija ka slobodi koja nikada do sada u povijesti ljudske vrste nije bila moguća zbog vjerovanja u svetost kraljeva, aristokracije, religije, životinjsku ljudsku prirodu, determinizma, Darwinizma, materijalizma i drugih ideologija koje porobljuju i skrivaju čovjekovu pravu prirodu.

  Ono za čime tragamo nije određeno mjesto na planeti ili događaj u našem životu, već je ono za čime tragamo naše unutarnje stanje svijesti – konekcija sa svim Životom.

  Zemlja i sve manifestacije koje doživljavamo u vanjskom svijetu su odraz našeg unutarnjeg stanja svijesti. Sve promjene koje dolaze su unutarnje promjene, koje će biti popraćene i vanjskim manifestacijama. Jer, vanjska stvarnost je odraz naše unutarnje svijesti. Probuđeno djelovanje je usklađivanje naše vanjske svrhe sa unutarnjom. Na taj način naša svijest utječe kroz nas na svijet oko nas i druge ljude. Budući da su ljudski život i ljudska svijest u biti jedno sa svim životom na planeti, kako mi budimo svoju svijest i puštamo svojem unutarnjem autoritetu da nas vodi, tako neminovno vidimo i odraz naše probuđenosti u našem životu.
  ………………….
  Sve veći balans muške i ženske energije unutar svakoga od nas. Zreljenje i odrastanje čovječanstva kroz razvijanje emotivne sigurnosti iznutra te spajanje unutarnjeg muškog i ženskog pola energije, odnosno, lijeve i desne polutke mozga- integriranje prirodnog muškog i ženskog energetskog principa unutar nas samih.

  Korištenje vlastite životne energije za aktivnu ekspresiju svog života i za samoosnaživanje. Osnaživanje pojedinaca da svjesno koriste svoju životnu energiju (životnu silu) kao kreativnu silu Duha na Zemlji, puna svjesnost o moći koja leži u svakome od nas. Ljudi kreiraju sebe kroz rad, odnosno, ulaganje svoje životne sile u smislene aktivnosti… sve više ljudi se vraća tome umjesto da rade poslove koji nisu doprinosni niti njima niti drugima.

  Korištenje vlastitog zdravog razuma i unutarnjeg vodstva za donošenje odluka i navigiranje životom.

  Sve veći osjećaj cjelovitosti i povezanosti sa samim sobom i svime oko sebe, zahvalnost za život bez obzira na okolnosti, dublji osjećaj mira i ispunjenja, radost života zbog otpuštanja programiranja.

 2. ok i dodatak pojašnjenja jedne Marijane…..
  Prirodni zakon kaže: čovjekova sloboda kao živog bića je univerzalni princip, dar od Stvoritelja koji je kreator Čovjeka. Slobodna volja je neotuđiva i prirođena svakom živom Čovjeku, zagarantirana u svim ikada ispisanim ili neispisanim zakonima, te mora, kao univerzalni princip, biti poštovana. Čovjek sam JEST Život.

  Prije ili kasnije, korupcija mora biti razotkrivena jer ništa ne može pobjeći zakonu karme: ono što je gore, mora sići. Preveliko gomilanje resursa i moći u rukama manjine ne može izbjeći ciklusu ekspanzije i kontrakcije, što znači da sve što je samo sebe preraslo (sustav u kojem živimo) mora biti podvrgnuto smanjivanju.

  Saturn predstavlja karmičke posljedice akcija koje nisu u skladu sa dobrobiti svih, a to su zlouporaba informacija, zlouporaba moći i sile.

  Strukture (Saturn) koje sada postoje a nisu više održive jer nemaju za cilj dobrobit svih doživjeti će revoluciju. No, ta revolucija je raspad postojećeg sustava jer je inicijalna namjera ove konjukcije da poveća vrijednost i osnaži sustave, a postojeći sustavi nemaju dobre temelje. Sustavi koji su održivi trebaju imati visoko etičko vodstvo. Malo je reći da sada nije takva situacija. U slijedećih nekoliko godina ljudi će napuštati svoja radna mjesta i ponovno se pronaći u nečemu u čemu se osjećaju ispunjeno i daju svoj pravi doprinos kolektivu. Na kolektivnom nivou ljudi će se početi udruživati u vlastite samoodržive sisteme koji imaju etičke temelje i dobrobit svih kao cilj.

  Saturn je podmirivanje karmičkih računa u materijalnoj stvarnosti, preuzimanje odgovornosti za svoj život, a Pluton je pročišćavanje. Društvo je već podijeljeno i taj jaz će se još više produbiti. S jedne strane imamo ljude koji su hipnotizani medijima, programiranjem matrice, a s druge strane ljude koji se bude iz sna i počinju shvaćati svoju pravu prirodu. Namjera onih koji drže moć jest da pojačaju propagandu kojom ljude uvjeravaju da je za njih najbolje da se odreknu svih svojih bogom danih prava i postanu dio jednog svjetskog poretka. S druge strane, oni koji se bude sve više prepoznaju da se radi o iluziji koja nas drži u spavanju i vjerovanju i davanju svoje osobne moći i životne sile nekome van sebe.

  S jedne strane se rađa novi svjetski poredak u kojem oni koji su zavedeni programiranjem do kraja bivaju asimilirani, a s druge strane se rađa novi poredak kojem je baza jednost i prirodni zakoni.

 3. a pošto je autor sebe označio likom kralja……..
  ……. To je era svjesnog djelovanja, ravnopravnosti i održivosti. A 2020. godina će biti od velike važnosti jer krči put toj promjeni i to na vrlo dinamičan, čak i destruktivan način!
  Vratimo se sada na 2020. godinu broja 4. Broj 4 je u Tarotu predstavljena kartom Velike Arkane, a to je karta Kralja. Arhetip Kralja je vrlo važan u mitologiji i ljudskoj psihi. Kada smo se rodili, kao djeca smo gledali na svijet holistički, kao avanturu, punu radosti i prilika. Tada se desilo programiranje (stvaranje ega), i izgubili smo kontakt sa našom unutarnjom zaigranošću i harmonijom. Izgubili smo kontakt sa Dječjim Ja – Božanskim Djetetom. Morali smo se pokoriti roditeljima koji su bili naš prvi susret sa Saturnom koji je vanjski autoritet, onaj koji nam zadaje pravila, kritizira nas i drži stalno pod pritiskom da nismo dovoljno dobri. Kasnije smo počeli slušati i druge oblike Saturna: učitelje, profesore, vladu, šefove, itd. Vanjski program (Saturn) je učinio ono što čini najbolje: stavio nas je „pod svoje“, u sistem. Ali, takav život u kojem netko drugi sjedi na našem unutarnjem prijestolju neminovno vodi ka frustraciji, kad-tad, a najčešće približavanjem 40-tim godinama starosti kada Uran počinje razbijati okove svega što nas drži stisnutima i neautentičnima, ne-slobodnima.

  Unutarnji Kralj je naš centar, dijamant u svakome od nas koji je nepogrešivi kompas i jedini gospodar nas samih. Možemo ga zvati i naše Unutarnje Biće, Suveren, Više Ja, naše Pravo, Autentično Ja ispod maske ega koju nosimo. Kada se ustoličimo na vlastitom unutarnjem prijestolju, tada se možemo zaista osjećati kao da smo sigurni i da smo „došli kući“, odnosno, k samome sebi. Sve dok imamo vanjske autoritete koji sjede na našem unutarnjem prijestolju, ne možemo biti slobodni niti osjećati unutarnji mir.

  1. Pa, ako ćemo o astrologiji… možda nije loše spomenuti da je Mjesec nepunih pola sata prije početka inauguracije ušao u Jarca (disciplina, ambicija, autoritet…) te da je sama zakletva krenula iz Zokijevih usta tek nekoliko sekundi nakon što je započeo sat Jupitera u lunarnom danu. A taj pak ima 24 sata, 12 dnevnih od izlaska do zalaska sunca i 12 noćnih, pa u ovo zimsko doba ti dnevni sati traju kraće od 60 minuta… baš zgodna tema koju bi eksperti u astrologiji mogli dodatno objasniti iz svoje perspektive.

   1. e i tu si naviriva kao pravi radoznalac koji čeprka neumorno s uvažavanjem po svemu dostupnom i znaš-nije slučajno da je naštimavao i vidljivo kao dio te piramide vladanja a i meni tu već prilično zvoni od ovog događaja za koji si vjerojatno čuo evo videa…na znakovito ostvarenje iz otkrivenja….Otkrivenje 12:1-5

    I znak veliki pokaza se na nebu: Žena, odjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi vijenac od dvanaest zvijezda.

    Trudna viče u porođajnim bolima i mukama rađanja……………..pa reci koju svoju jer se vidi da si napredan
    https://youtu.be/OXNojarrHYk

    1. joooj tu bi se svašta moglo reći, ali ja bih poslušao što mi vlastita intuicija kaže a kaže da ta priča korelira s tarot kartom visoke svećenice, koja simbolizira depolarizaciju a iz depolarizacije se rađa ispravna perspektiva manifestirane stvarnosti ilitiga, dolazi do spajanja muškog i ženskog aspekta ljudskog bića te se rađa novo biće koje nije sjebano poput nas… ono, simbolički gledano, muke koje spominješ i jesu muke budući nije lagano odbaciti u podsvijest uklesane laži i dogme te ih zamijeniti onime što Jest. Rađa se biće koje ima pravo Znanje.

     1. malo potražim postovima di ima ovoga cvijeta…..jer sam ti izostavia …na ovo …………Rađa se biće koje ima pravo Znanje.

      ? ? ? ? ?

     2. …….joooj………….Rađa se biće koje ima pravo Znanje…..evo i nagrada za ispisano pravo iz tvog vrta…..

      KADA NAM SE SUSREĆU ‘PUTEVI’ ..
      ? ? ? ? ?
      Moj put je jednostavan. Na njemu nema lijevo ili desno.
      Postoji samo napredujem ili gubim vrijeme. Rastem ili tonem.
      Umjesto lansiranje u nebesa, moj put je poniranje na unutra.
      To je put upoznavanja svog Ega i rastanak sa istim.
      Nakon toga slijedi nastavak puta prema Duši.
      “Kud god da krenem, sebi se vraćam ponovno…“

      To je put bez ,,Možda ili ne znam“.
      Moj put je sigurnost, jer znam sve što treba da znam.
      Sve što mi je potrebno, već je u meni.

      Moj put nije ,,Koju školu sam završio“,
      jer je cijeli put jedna velika škola i ona se stalno nastavlja.
      Na mom putu se ne stječe IQ,
      već emocionalna i spiritualna inteligencija.
      Na mom putu nema ,,Jednom se živi“,
      jer moji putevi se nastavljaju.
      Na mom putu nema ,,Sjećaš li se kad smo tamo…“,
      na mom putu ima mnogo ,,Što si iz toga naučio,
      i kako to primjenjuješ sada i ovdje?“

      Gabrijel Garsija Markes je to opisao:
      ,,Mnogi ljudi misle da je svrha života biti na vrhu planine,
      a ne znaju da je istinska sreća u načinu savladavanja njenih litica“.
      To je moj put. Litice. I latice. Strmo, hrabro, prečicom.
      Pravo na cilj, spreman za novi početak.
      To je put od zamjerki prema zahvalnosti.
      Na tom putu izbjegavam osude i smišljam darove.
      Najveći dar koji možemo dati drugome je mir.

      Lijepo i lako je ići putem svoje Duše.
      Ona je kreativna i duhovita,
      živahna i vedra,
      bira prijateljstvo, suosjećanje i sreću.
      Moj put ima svoju svrhu i sada je ostvarujem.
      Zato sam ovdje. Zato se ne umaram.
      Zato volim svoj put.?

 4. Val………………..te……………..razobličuje
  ”Živimo u vrijeme kada Istina više nije sakrivena od ljudi. Danas se ljudi sakrivaju od Istine.”
  eto poštovani posjetioci ovog vrijednog oglašivača…zato i mene ima i u ovoj zvonjavi kao i diljem ove planete što se čuje “neobjašnjive” trublje-zvuci-škripanja kao najava dolaska razbijanja okova

 5. Svd ovo njihovo.. Nebitno.
  Ali, izdvojia bi ono.. Tako mu bog pomoga..
  Imamo lika koji priziva superiorno bice.. Kako vec.. Svakome po zelji…
  To se znalacki iskoristava u ugovorima nase stvari.. Hehe.. Nakon toga nema povratka.

  1. E, i zablravija san spomenit, glede i unatoc nase stvari…
   Zasto je vrlo vazno da je drzavni odvjetnik mason?
   Tu se igra na cast. O tome je kolega damir napisa tamo u mirjane par crta, jako lipih..
   Daklem, drzavni o. Masoncic u pristupanju bratiji mora potvrdit viru u superiorno bice.
   Hehe, moran li opet naglasit da poslin toga nema nazad.
   Primjer.. Tamo neki sicilijanski tintin, kad je triba prisegnit da ce govorkat istinu.. Je ka iz topA izvalija da ne more, jer se vec zakleja visen autoritetu. Hoho.

   I tako proljece lagano pristize a snjin i sila, a svima nan je obznanjeno da je
   Pravo u sili.

 6. Prije svega fantastično prezentirano štivo. Dođe mi da se pitam zašto im to uspjeva, pa oni su svjesni hijerarhijskog ustrojstva nad narodom i smatraju da smo mi “ovce”. Ja bih rekao da mi ipak nismo ovce to rado govore neki iz neznanja. Oni se jednostavno igraju našim ograničenim spoznajnim kapacitetima, pa mogu lako svjesno i slatkorječivo manipulirati masama i donositi prava i zakone koje su samo perverzija istog. Mi mnogi nismo svjesni da sistem štiti svoju laž i promovira je na sav glas. Zakoni su doneseni po kojima se ne smije uništavati sintetička svijest države, grba himne. Život čovjeka i prirodu možeš uništavati koliko hoćeš. Oni traže da poštujemo i klanjamo se ideologiji koju nam predstavljaju, a koja je u suštini neprijatelj života. Mi im vjerujemo kako je to ispravno,jer ne preispitujemo njihove laži. Životima smo kroz stoljeća bačeni u njihovo zatočeništvo pa i ne znamo Što znači biti slobodan. Kako da da ljudi shvate da je sloboda prirodno stanje svijesti, aprirodna svijest je ona koja sebe oslobodila deluzionalnih pojava……. Kada če ljudi jednom shvatiti da je moguće živjeti i bez izvodaka bankovnih računa, bez poreznih kartica ( porez izmišljna kategorija možda jednom ozakonu porez na bradu i brkove), bez brige za burzu itd ?! Raj na zemllji! I nakraju kako tek funkcioniraju prekršajne odredbe nad jadnim narodom na nepravedne i nerazumne zakone koje donose. Bravo vrst odgoja! nad………………….. Probudimo se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.