USUSRET IZBORIMA 2016 – VELIKA PREDIZBORNA ANKETA ZVONA ISTINE

 In Zafrkancija

Kao jedan on najcjenjenijih nezavisnih medija na ovim prostorima, naprosto ne možemo pobjeći od odgovornosti prema svekolikoj javnosti u Hrvatskoj kojoj su nasušno potrebne vjerodostojne informacije o tome na koju stranu preteže mišljenje glasačkog tijela.

Za one koji ne znaju, 11. rujna 2016. godine otvaraju se biračka mjesta, koja su zapravo dobro kamuflirani hramovi božanstva naziva REPUBLIKA HRVATSKA – gdje će GLASAČI položiti na žrtvenik svoju slobodu biranjem onih za koje smatraju da su najprikladniji biti njihovim gospodarima i vlasnicima. Uz pomoć oružja za prinošenje žrtve – olovke i papira – dati će svojim odabranicima GLASAČI prava koja sami nemaju, pa ih zapravo niti mogu nekome drugome dati.

Ali pustimo sada zdrav razum i logiku na stranu, jer zdrav razum i logika su razorne kategorije armagedonskog potencijala za vladajuću kastu parazita a također i u većoj ili manjoj mjeri predstavljaju neugodnu smetnju GLASAČIMA, jer kada ih se suoči sa dobronamjernim zdravorazumsko-logičnim pitanjima, bivaju nemilosrdno ubačeni u kognitivnu disonancu iz koje gorljivo brane svoje religiozno opredjeljenje (vidi pod državizam) što svakako želimo izbjeći kako bismo na nepristran način predstavili rezultate ove predizborne ankete, koja je do sada vrlo vjerojatno najopsežnija u povijesti svijeta, a moguće i Univerzuma samog.

Anketa je obavljena na uzorku od 317.975 (tristosedamnaesttisućadevetstosedamdesetpet) kontaktiranih pojedinaca , kojima su postavljena dva pitanja.

Prvo pitanje bilo je:

KOJEG POJEDINCA ILI POLITIČKU OPCIJU SMATRATE NAJSPOSOBNIJIM DA VODE DRŽAVU? – uz napomenu da se mogu izjasniti za bilo koga, bio taj ili ta kandidat na izborima ili ne.

Drugo pitanje bilo je:

HOĆETE LI GLASOVATI NA IZBORIMA ZA HRVATSKI SABOR 11. RUJNA?

Na drugo pitanje odgovorom DA izjasnilo se 247.511 GLASAČA, ili 77.84% od ukupnog broja kontaktiranih pojedinaca, što je zaista zavidan postotak koji nas navodi prema zaključku kako je populacija GLASAČA još jednom popušila foru o “presudnim izborima za našu državu” te po tko zna koji puta kroz povijest, spustila razinu svoje svijesti opasno blizu apsolutne nule.

Na prvo pitanje odgovori su bili zaista raznovrsni, iz kojih smo izostavili one koji su dobili manje od 10 glasova. Navodimo samo pojedince i/ili političke opcije koji su dobili više od 10 glasova, po redoslijedu od najmanje dobijenih glasova, prema najvećem broju dobijenih glasova.

anto dapic kosarka

 

Anto Đapić

14 glasova ili 0.004%

 

 

gandalf

 

Gandalf

28 glasova ili 0.009%

 

 

ante pavelic

 

Ante Pavelić

257 glasova ili 0.081%

 

 

mooji

 

Mooji

1.020 glasova ili 0.321%

 

 

Valter

 

Valter

1.511 glasova ili 0.475%

 

 

franjo tudman

 

Franjo Tuđman

2.117 glasova ili 0.666%

 

 

darth vader

 

Darth Vader

2.922 glasova ili 0.919%

 

 

Drazen

 

Dražen

3.214 glasova ili 1.011%

 

 

tito

 

Josip Broz Tito

5.111 glasova ili 1.607%

 

 

rojs

 

Ljubo Ćesić Rojs

7.022 glasova ili 2.208%

 

 

ciro blazevic

 

Ćiro Blažević

7.354 glasova ili 2.313%

 

 

modni macak

 

Modni Mačak

7.988 glasova ili 2.512%

 

 

nives-celzijusNives Celzijus

9060 glasova ili 2.849%

 

 

 

milan bandic

 

BANDIĆ MILAN 365 – STRANKA RADA I SOLIDARNOSTI

9982 glasova ili 3.139%

 

stipe petrina

 

Stipe Petrina i prijatelji

9987 glasova ili 3.141%

 

 

udruga kontra

 

UDRUGA KONTRA

11.562 glasova ili 3.636%

 

 

bozo petrov

 

MOST NEZAVISNIH LISTA

13.877 glasova ili 4.364%

 

 

zivi zid

 

ŽIVI ZID i prijatelji

15.788 glasova ili 4.965%

 

 

hdz-novi-logo

 

HDZ i sateliti

49.813 glasova ili 15.666%

 

 

Narodna-koalicija

 

NARODNA KOALICIJA (SDP, HNS, HSS, HSU)

52.995 glasova ili 16.666%

 

 

pajo patak

 

Pajo Patak

106.253 glasova ili 33.416%

 

 

ANALIZA REZULTATA

Kao što iz rezultata ankete vidimo, političko tijelo u Hrvatskoj i dalje je dramatično podijeljeno. Svega tri opcije uvjerljivo prelaze izborni prag od 5%, od kojih jedna uopće nije na izbornim listama. Dvije političke opcije vrlo su blizu prelaska izbornog praga i za očekivati je kako će biti zadovoljni bilo kojim brojem osvojenih saborskih fotelja, a koji je veći od broja nula. To nas navodi na zaključak da je teško za očekivati formiranje stabilne vlasti na ovim prostorima u bilo kojem razumnom vremenskom roku pred nama, čak i u slučaju pomirbe nepomirljivih koji bi u tom slučaju bili prisiljeni formirati veliku lijevo-desnu post-izbornu koaliciju, koja bi bila  sastavljena od stranaka NARODNE KOALICIJE i HDZ-a sa njegovim satelitskim partnerskim strančicama. Za očekivati je da Hrvatska u tom slučaju ne bi krenula niti lijevo, niti desno, niti naprijed, već prema neizvjesnim bespućima povijesne zbiljnosti, ili još vjerojatnije – unazad.

Valja istaknuti kako je iz više nezavisnih izvora potvrđeno da politički odabir najveće skupine anketiranih pojedinaca, a koji je sam samcat osvojio više glasova anketiranih pojedinaca od naredne dvije političke opcije zajedno, uopće neće sudjelovati u formiranju nove vlasti. Naime, moćnici u upravnom odboru korporacije The Walt Disney Company kategorički odbijaju osloboditi Paju Patka ugovorne obveze koja mu u članku 641. stavak 2. točka 6. priječi politički angažman bez izričitog, pisanog dopuštenja Walta Disneya, inače osnivača spomenute korporacije, sada pokojnog.

Svakako treba napomenuti da Paji Patku ugovor s korporacijom The Walt Disney Company ističe tek u ljeto 2599. godine. To nam je e-mailom potvrdila Zenia Mucha, izvršna potpredsjednica spomenute korporacije, koja je ujedno i zadužena za odnose s javnošću. Gospođa Mucha nam je ipak ljubazno omogućila i organizirala kratak intervju s Pajom Patkom, u kojem je on iznio svoje viđenje ovih, pomalo iznenađujućih rezultata velike predizborne ankete Zvona Istine.

Razgovor s Pajom Patkom vodio je Ante Starčević, naš stalni politički komentator i dopisnik u Washingtronu. Za ovu priliku otputovao je u Disney California Adventure Park gdje je u intimnoj atmosferi, neometan od Šilje, Miki Mausa i ostalih tamošnjih super-zvijezda koji su mu ujedno i prijatelji, razgovarao s Pajom Patkom.

Zvono Istine: Gospodine Pajo Patak, jeste li očekivali ovakve rezultate predizborne ankete u Hrvatskoj?

Pajo Patak: Mojam jeći da sam jaaaako iznenađen jezujtatima i djago mi je da gjasači u Hjvackoj imaju tako pozitivnu sjiku o mojim kvajitetama i sposobnostima.

Zvono Istine: Jeste li pokušali razgovarati s upravom korporacije The Walt Disney Company o mogućnosti stavljanja vašeg ugovora u stanje mirovanja, barem za naredne četiri godine, kako biste pomogli stabilizaciji političke situacije u Hrvatskoj?

Pajo Patak: Jesam, jesam! Ali kojpojativni intejesi su i ovog puta pjevagnuji na stjanu kojpojativnih intejesa, tako da sa žaljenjem mojam jeći da, kojiko god mi je to bila želja, ne mogu ovoga tjenutka svojim pojitičkim djejovanjem pomoći hjvackom najodu, i najavno, ostajim nacionajnim manjinama koje u Hjvackoj zajedno s njima pate.

Zvono Istine: Imate li poruku za hrvatske GJAĐANE, ovaj, hoću reći, GRAĐANE?

Pajo Patak: Pokušati ću jazgovajati sa svojim ujom. Znate, on je jako bogat i možda bi bio zaintejesijan investijati u Hjvackoj što bi mogjo potaknuti i ostaje dobjostojeće biznismene da pomognu. Jecimo, ovako na pjvu mi na pamet pada Bjuce Wayne iz Gotham Cityja – on ima paja skojo kao i moj ujo. Kojiko znam, a vjejujte mi da sam dobjo infojmijan o takvim stvajima, on bi mogao dosta pjipomoći i u suzbijanju kjiminajnih aktivnosti, onako, inkognito…

Zvono Istine: Ili maskiran u šišmiša?

Pajo Patak: Vidim da i vi imate svoje izvoje infojmacija ali ne mogu vašu pjetpostavku niti povjditi niti opovjgnuti. Kjiminajne aktivnosti su, kojiko čujem, pjijično razgjanate u Hjvackoj i tome se moja stati na kjaj. Na žajost, razgovajati s onima koji bi mogji više od mene pomoći ovoga tjenutka, najviše je što mogu ujaditi sve dok sam pod ugovojnom obvezom… Ako ne uspijem uju nagovojiti da se angažija, mogu pojučiti djagim ljudima koji jedva pježivljavaju u Hjvackoj da budu stjpljivi, jer ću 2599. godine kada mi ugovoj ističe, svakako ujaditi sve što je u mojoj moći da napaćeni hjvatski najod povedem prema boljemu sutja, jer tada ću i ja biti sjobodan pojitički se aktivijati. Što da ječem djugo… kojpojacije su stjašno kompjicijane kada su njihovi intejesi u pitanju…

Zvono Istine: Gospodine Pajo Patak, držimo vas za riječ i biti ćemo strpljivi. Ako smo mogli čekati 1000 godina na našu državu, možemo se strpiti još i tih pišljivih 600-njak godina da napokon dođemo na zelenu granu.

Pajo Patak: Hvaja i vama i budite hjabji!

Povezani sadržaj:

IDEMO JOŠ JEDNOM U KRUG, MOŽDA VIDIMO NEŠTO NOVO!

PLANINA DREKA

REFERENDUM = ROBOVLASNIŠTVO

IZBORI SPECIJAL – VOTE

IZBORI SPECIJAL – MORAL I POREZ

IZBORI SPECIJAL – ANARHO SINDIKALNA KOMUNA

IZBORI SPECIJAL – SDP, HDZ, ŽZ, MOST, XYZ?

IZBORI SPECIJAL – GLASOVATI ILI NE, PITANJE JE SAD!

IZBORI SPECIJAL – LJUDI KOJI MISLE

IZBORI SPECIJAL – TVRDOKORNI BIRAČI

IZBORI SPECIJAL – PRAVO ILI DUŽNOST

IZBORI SPECIJAL – DEMOKRACIJA

IZBORI SPECIJAL – BIRAM NEUTRALNOST

IZBORI SPECIJAL – BOG I HRVATI

USUSRET IZBORIMA 2016 – PRVI DIO – KOGA ODABRATI?

USUSRET IZBORIMA 2016 – DRUGI DIO – POLITIČARI ILI MAFIJAŠI?

USUSRET IZBORIMA 2016 – TREĆI DIO – BREXIT I LJEPOTA DEMOKRACIJE

USUSRET IZBORIMA 2016 – ČETVRTI DIO – PREDIZBORNA OBEĆANJA

USURET IZBORIMA 2016 – PETI DIO – ZVECKANJE LANCIMA

USURET IZBORIMA 2016 – ŠESTI DIO – RUSKI RULET

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • dražen
  Odgovori

  dobio sam više glasova od tuđmana, ego mi je odma proradio, moga bi se kandidirati na slijedećim izborima 2017

 • trumba223
  Odgovori

  a u pičku,…..
  ne kužim kako nives celzijus ima više glasova od dražena;
  nekidan je dražen napisa da je rasproda
  svu nakladu svoje knjige “strava u ulici prava”!

 • paštašuta
  Odgovori

  a koalicija : seve šuput rozga i ostale sisojke guzojke iz narodnih novina, te pri kraju života dive… koje imaju nešto za poručiti? ovo je neki šovinista napisa, a da ne bude muka svinja spasila ga je ova čičolina, nives faranthej? tako mi vesne p. i vitezove časti.

 • ante šimić
  Odgovori

  svijest se ni neće ni ne može promjeniti naglo ni na silu.
  zašto je i bitna ta većina od 77% kad ona brojka od 33% meni izgleda sasvim u redu i bitnije je puno, ionako jedan pravi može biti jači ili pametniji od njih destet ili sto. mislim, svaka duša je bitna ali ako ja mogu samo jednoj duši pokazati da se može bolje, drugačije, to je već uspjeh ogroman. Mase nisu bitne ili zanimljive ionako. mase nikome nisu potrebne za život, potrebni su nam ljudi od krvi i mesa i to slobodni ljudi sa svojim znanjima i vještinama i istinom(u koju se možeš i uvjerit i da je logična)
  zamislite da se sto tisuća nas odluči reći NE ili DOSTA i počnemo vodit svoj život kao slobodni ljudi. i ignoracija sistema totalna. a di bi onda oni našli toliko robova da za njih obavljaju te gadosti.
  uostalom, tko hoće pratiti i podržavati njihov sistem – ja mu sigurno neću braniti ili uvjeravati ga u drugo nego mu samo mogu pokazati primjerom, svojim priimjerom – pa nek vidi kako će
  samo istina i ljubav i pozitivne misli(kontrolauma haha poz dražen) jer oni najljepše vode kroz život
  misao je početak realizacije – ja sam za ove izbore odlučio našim političarima ne dati ni MISAO, gasim reklame, stisavanje radija i ne čitanje novina ni vijesti ikakvih(ionako samo gadosti – pa kako onda misli kontrolirati)
  nekad se nemrem ugasit ljudi pozdrav

  • ante šimić
   Odgovori

   “There should be a place on Earth that no nation could claim as their own; where all human beings of good will who have a sincere aspiration could live freely as citizens of the world, obeying one single authority, that of the supreme truth. A place of peace, concord and harmony where all the fighting instinct in man were used exclusively to overcome the cause of their sufferings and miseries, to overcome their weaknesses and ignorance, and to triumph over their limitations and disabilities. A place where the needs of the spirit and interest of progress precedence over the satisfaction of desires and passions or the pursuit of pleasure and material enjoyment, “was the idea of Alfassa

   http://gostica.com/spiritual-lifestile/amazing-city-people-live-without-politics-no-religion-no-money/

 • au_
  Odgovori

  zanimljivo štivo…, a di je kalimero? moj najdraži kandidat;)))

 • autor_itet
  Odgovori

  @ trumba223http: i http://www.rudan.info/glasajte-za-mene/ je između nives celzijus i M.Bandića sa 1.100 i kusur glasova, zahuhtalo se, pravo predizborno doba,ništa ne znaš, kako kažu naši stari, tako ti to dođe bit:)

 • The God all mighty
  Odgovori

  Pošto sam se pridružio u Jedi religiju,u ovom krugu sam odlučio ne glasat jer nema kandidata koji zastupa moje interese…

  • paštašuta
   Odgovori

   a za koga bi bog triba glasat? i zašto?

   • The God all mighty
    Odgovori

    Yoda, zato što il si đedaj il se predaj.

 • Eva
  Odgovori

  A šta ne mogu čut reklamu KRADEZEA, dobijem tikove, fraze, napadaje povraćanja i gladi ujedno, mislim, ne mogu ni ostale smislit i simptomi su slični ali ova se najviše vrti na otvorenom. Koje je to maltretiranje ljudi, zagađivanje medijskog prostora, debiliziranje…
  Triba sve to u.gat i za.palit
  Nego, Pajo Patak je baš izvrsan kandidat, posli oreškovića samo on može bit stepenica više a i bolje govori hrvatski.

 • paštašuta
  Odgovori

  ima oni neki pas u americi za načelnika. a da je tovara za premjera? (ne mislin na valteka kad san reka njega za pricidnika, a dražena za duhovnoga hođu). …. koze i ovce u sabor.. pajopatak mi je previše dizni đir, nije mentalni kalibar lipe naše… mada bi ja lobira za žabca i ujeđiva B.A.B.E. da je on ustvari plavokosi princ, visok i lijep

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje