Brazil: Pravi uzroci mikrocefalije novorođenčadi su očiti

 In Obrazovanje, Zdravlje

zika_dijeteHans U. P. Tolzin i Angelika Müller

Na što pomislite kada vidite ovu sliku? Zika-virus i šokantni slučajevi novorođenčadi s mikrocefalijom u Brazilu? Pogrešno ste pretpostavili – a istodobno ispravno. Objasniti ćemo vam zašto.

Ova fotografija dječaka, na koju nam je svratila pozornost jedna čitateljica, stara je već nekoliko desetljeća i može se pronaći na 285. stranici knjige, pred nekoliko godina preminulog liječnika dr. Gerhard-a Buchwald-a. Ta je knjiga klasični priručnik po pitanjima kritike cijepljenja “Cijepljenje, posao sa strahom” (Impfen, das Geschäft mit der Angst“, emu-izdavača). * Dr. Buchwald je napisao uz ovu sliku:

“Alexander K., rođen 18.5.1983. Bio je 22.9.1983. cijepljen kombiniranim cjepivom (DPT, difterija, hripavac i tetanus). Pretrpio je oštećenje mozga. Danas je slijep i pati od visokog stupnja, najtežeg defekta inteligencije i od grčevite paralize svih četiriju udova. Računalno tomografsko ispitivanje mozga, pokazalo je gotovo potpuno uništenje velikog mozga. U (priznatom) izvještaju se razmatralo, da li je možda komponenta cjepiva protiv hripavca mogla dovesti do aktiviranja herpesa encefalitisa (upale mozga).“

(op. urednika: Usporedite s kontraindikacijama na kraju članka)

Ovdje se radi o priznatom oštećenju od cijepljenja. I to ne od bilo kakvog cjepiva, već od trostrukog DPT-cjepiva protiv difterije, pertusisa (hripavca) i tetanusa.

DPT je preteča sadašnjih cjepiva protiv te tri bolesti. Kratica je sada međutim, “DTaP” umjesto “DPT”. “A” je kratica za „nestanično” (acelularno). Pertusis-komponenta se naime sada više ne sastoji iz sasvim (ubijenih) uzročnika, nego samo još iz njegova dva sastavna dijela kućišta.

Međutim, današnje cjepivo nadalje sadrži pertussis-otrov. Toksin pertusisa je bakterijski otrov, a sumnja se da je u stanju potaknuti tzv. TH1-odgovor imunološkog sustava i time izazvati reakciju odbacivanja protiv nerođenog ploda.

(Više o DTP cjepivu i TH1 u razgovoru s liječnicom Juliane Sacher, možete pročitati ovdje)

Tvar koju cjepivo također sadrži – onda kao i danas – je tvar za pojačavanje, aluminijev hidroksid, za kojeg se sumnja da čak povećava učinak TH1-stimulatora.

Kao što smo već izvijestili, brazilsko Ministarstvo zdravstva je listopada 2014., preporučilo cijepljenje trudnica sa DTaP-trostrukim cjepivom Boostrix od GlaxoSmithKline, koje se pod licencom proizvodi u Brazilu. Sedam mjeseci kasnije, bili smo upozoreni na učestalost novorođenčeta s mikrocefalijom.

zika-virus_04Glavni uzrok tih slučajeva je za nas očit: cijepljenje trudnica. To ne znači, da drugi mogući uzroci o kojima se raspravljalo u internetu – kao npr. pesticidi ili komarci zatrovani pestizidima – nisu u nekim slučajevima isto tome doprinijeli.

Rašireno prskanje pesticidima u svakom je slučaju kontraproduktivno i neće riješiti problem, nego kako je pokazalo iskustvo i nadalje pojačati. Čak može biti da će uskoro u Brazilu izbiti prava epidemija dječje paralize, jer se simptomi trovanja pesticidima ne razlikuju od simptoma poliomijelitisa.

zika-virus_07I ako ne poraste broj slučajeva dječje paralize – jer liječnici nikad ne bi posumnjali na polio u cijepljenom stanovništvu – onda bi trebao umjesto toga porasti odgovarajući broj dijagnoza encefalitisa i meningitisa (upala mozga i moždane opne).

Možda će se tada početi nacionalnu kampanju cijepljenja protiv meningokoka (bakterije u nosu i grlu). Kao bilo da bude, farmaceutska industrija je uvijek pobjednik. Ona je svjetski prvak u pretvorbi katastrofe u dodatne prihode.

Usput rečeno, proizvođači cjepiva u cijelom svijetu – uključujući i Njemačku – smiju sami u svoje proizvode pomiješati najtoksičnije tvari poput živinih ili aluminijskih spojeva, bez da su ikad morali predati sigurnosne studije o tim tvarima.

(Vidi intervju s dr. med. Friedrich-om P. Graf-om ovdje, kao i što o tome misli liječnik i fizičar Andreas Diemer ovdje)

Ako ne vjerujete, pitajte svog liječnika ili ljekarnika. No, oni to isto neće znati. Najbolje pitajte Paul-Ehrlich-Institut (PEI), njemačku upravu za dozvole/odobrenja.

Što je zika-virus?

Zika-virus su znanstvenici otkrili 1947. godine u istoimenoj šumi u Ugandi. Izolirani su ga od majmuna. Pet godina kasnije, mogao se dokazati i kod ljudi. Uzročnika prenose komarci roda Aedes.

* Dr. Buchwald je bio više od 35 godina medicinski savjetnik „Udruge za zaštitnu oštećenih od cijepljenja“ te je u tom periodu izradio više od 150 stručnih izvješća pri procesima oštećenih od cijepljenja. Cijepljenja su bila ne samo za njega opasni eksperimenti s nepoznatim ishodom.

……………………………………………………………………………………………………………

Pogledajmo sada što o kontraindikacijama cjepiva piše u:

„Trogodišnji program obveznog cijepljenja u Hrvatskoj u 2014 – 2016. godini“

protiv difterije, tetanusa, hripavca, dječje paralize, ospica, zaušnjaka, rubeole, tuberkuloze, hepatitisa B i bolesti izazvanih s Haemophilus infl. tipa b

VII. KONTRAINDIKACIJE ZA CIJEPLJENJE

Kontraindikacije za cijepljenje pojedine osobe protiv određene zarazne bolesti mogu biti opće i posebne. Opće kontraindikacije za sve imunizacije su: 

1. akutne bolesti;

2. febrilna stanja;

3. preosjetljivost na sastojke cjepiva;

4. teže nepoželjne reakcije pri prethodnoj dozi cjepiva a za živa atenuirana virusna cjepiva još i:

5. stanje oslabljene imunosti;

6. trudnoća.

Posebne kontraindikacije su

Za BCG: oštećenje staničnog imuniteta zbog HIV infekcije;

Za pertussis (hripavac): evolutivne bolesti središnjeg živčanog sustava (nekontrolirana epilepsija, infantilni spazmi /op. urednika: nekontrolirani grčevi/, progresivna encefalopatija /op. urednika: upala mozga/).

(Kako u stvarnosti izgledaju ti “infantilni spazmi” možete pogledati u ovom kratkom videu. Cynthia je bila krajem 2003. potpuno zdrava trogodišnja djevojčica. Nekoliko mjeseci kasnije je primila cjepivo protiv krpelja i meningokoka. Promatrajte reakciju, kako se njeno stanje rapidno pogoršava i snimke 7 godina kasnije, dok tijelo još uvijek strašno pati od posljedica cijepljenja. Kakvo je njeno duševno stanje, ne možemo si ni zamisliti.)

Kontraindikacije za cijepljenje protiv pojedinih zaraznih bolesti utvrđuje liječnik koji obavlja, odnosno u čijem se prisustvu obavlja cijepljenje, pregledom osoba koje podliježu obveznom cijepljenju.

Kontraindikacije za cijepljenje pojedinih osoba protiv određenih zaraznih bolesti mogu biti trajne ili privremene. 

Ako postoje privremene kontraindikacije (npr. akutna bolest, febrilna bolest, trudnoća), liječnik koji utvrdi te kontraindikacije odredit će mjesto i vrijeme naknadnog cijepljenja dotične osobe, a ako postoje trajne kontraindikacije (npr. preosjetljivost na sastojke cjepiva, teška nepoželjna reakcija na prethodnu dozu cjepiva), liječnik je dužan o tome izdati potvrdu.

U slučaju da liječnik ustanovi trajnu kontraindikaciju za neku od komponenti kombiniranih cjepiva, treba obaviti moguća cijepljanja odgovarajućim monovakcinama, a što treba predvidjeti pri naručivanju cjepiva.

……………………………………………………………………………………………………………

„Trogodišnji program obveznog cijepljenja u Hrvatskoj u 2014 – 2016. godini“ možete skinuti ovdje.

Izvornik glavnog članka:

http://info.kopp-verlag.de/medizin-und-gesundheit/was-aerzte-ihnen-nicht-erzaehlen/hans-u-p-tolzin-und-angelika-mueller/brasilien-die-wahren-ursachen-der-neugeborenen-mikrozephalie-sind-offensichtlich.html

Povezani sadržaji:

STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU – I KAKO?

NOVA STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU – I KAKO?

Zašto sam prestala s cijepljenjem

Cijepljenje – Proturječnosti davno opovrgnute pretpostavke

Obavezno cijepljenje? Ne ide!

Cjepivo gripe – Opasan koktel žive i antifriza

Cjepiva izazivaju autizam – potvrđeno!

Liječnici koji su kritični u odnosu na cijepljenje se ušutkaju

Čipiranje – zadnji korak do porobljavanja čovječanstva

Robotske pčele i komarci

 

Komentar:

Je li potrebno još postavljati pitanja, kao:

TKO ima koristi od smanjenja broja čovječanstva?

TKO ima koristi da su ljudi zastrašeni, „poslušni“, da kao roboti izvršavaju sve naredbe koje dolaze „od gore“, od samozvanih „upravljača“?

TKO si uzima pravo upravljati životom, zdravljem i smrti drugih ljudi?

TKO se miješa u našu SVIJEST i manipulira naše MISLI niskofrekventnim valovima H.A.A.R.P.-uređaja?

TKO izdaje naređenja pilotima da dan i noć lete po nebu i izbacivanjem otrova nam zamračuju SUNČEVO SVJETLO, truju atmosferu, naša pluća?

TKO potiče i vodi RATOVE već desetljećima na ovoj predivnoj planeti – u IME MIRA!???

TKO nama ljudima oduzima – naše od Boga nam dano pravo na – ČISTI ZRAK, ČISTU VODU, ČISTU HRANU i ŽIVOT U MIRU I SLOBODI?

TKO otima našu DJECU i ZAŠTO?

Previše je pitanja a premalo odgovora … no, mislim da u međuvremenu ODGOVORE znate i sami i da sigurno osjećate da je oslobođenje od tisućljetnog JARMA sasvim blizu – svitanje se nazire već na obzorju …

Držimo se zajedno i pomažimo gdje možemo, svaki na svoj način, kako zna i umije … svitanje novog dana se nazire već na obzorju …

sunse_izlazak.1887

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • Eva
  Odgovori

  Nemam komentara osim hvala na tekstu

 • Rade
  Odgovori

  Najsnažniji tekst do sada. Hvala

 • rock
  Odgovori

  Pozdrav,samo tako nastavite svakim danom me zadivljujete vasim radom i trudom…hvala vam puno!!!!:)

 • Damir
  Odgovori

  Kako bi reagirao urednik tebi bliskih novina, kad bi mu radi otvaranja svjesti čitatelja, ponudio ovaj ili ovakav članak?

  • Valter
   Odgovori

   ne znam, ali vidiš, pitat ću, pa ću saznati.

 • grofD
  Odgovori

  Pogledao sam malo „Trogodišnji program obveznog cijepljenja u Hrvatskoj u 2014 – 2016. godini“ i u njemu stoji (na samom kraju) izjava o odbijanju cijepljenja koja je zapravo, samo malo prerađen, onaj opskurni dokument o kome se ovdje već pisalo u temi o cijepljenju. Sad je postao “zvaničan”. Tko to potpiše, sam je sebi stavbio omču oko vrata.
  Btw. otprilike u isto vrijeme kad i Valter i ja sam upisivao mlađe dijete u 1. razred, te imao vrlo slično iskustvo njegovom. Dr. naravno nije htjela čuti da nešto od papirologije kojom sam se naoružao primi, osim što je zadržala za sebe izjavu o zabrani izdavanja osobnih podataka. Meni se nikakvu izjavu nije sjetila dati na potpis. Naravno sve je u roku odmah dobila preporučeno s povratnicom, uz jedno prilično oštro i opširno popratno pismo (tri pune stranice .doc formata), koje sam imao namjeru ovdje objaviti, ali kako sam bio prilično nabrijan (da ne kažem nešto gore), jednostavno sam to zaboravio. Ukoliko postoji interes mogu to i sada učiniti kao svoj prilog iz prakse ovdje usvojenih znanja.
  Srdačan pozdrav i samo naprijed i dalje :)

 • GT
  Odgovori

  DTP tri u jedan od GlaxoSmithKleine, moje dijete dobilo neurodermatitis s kojim se borimo još i danas 6 godina nakon. Prestali smo ju cijepiti i dublje smo ušli u istraživanje nuspojava i priče o cjepivima.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje