Necijepljeni su zdraviji

 In Općenito, Zdravlje

Angelika Müller i Hans U. P. Tolzin

KiGGS” je najveća studija o zdravlju djece i mladeži koji je ikada provedena u Njemačkoj. Za to je odgovoran Robert-Koch-Institut (RKI), njemačka služba za epidemiju. Od gotovo 18 000 učesnika bilo je prikupljeno oko 1500 podataka, koji su zatim korak po korak ocijenjeni uz veliki trud. Mnogi kritičari cijepljenja su naravno bili znatiželjni da vide, što će donijeti usporedba između cijepljenih i necijepljenih. Zaista – nakon što se izostavi neke neugodne računalne trikove RKI-autora, koji su očito htjeli prikriti taj odnos – istraživanje pokazuje da statistički postoji značajna zdravstvena prednost za necijepljene.

Angelika Müller je računalni znanstvenik, majka četvero djece – i jedna od vodećih kritičara cijepljenja Njemačke. Matematika i statistika su uvijek bili njezina strast, tako da je nabavila početne (sirove, neobrađene) podatke iz studije “Public Use Files”, odmah nakon što su bili dostupni i preneseni na CD-u od RKI-u.

Krank 1Već njihove prve procjene su pokazale prednost necijepljenih, između ostalog, u vezi s peludnom groznicom, neurodermitisom, alergijom na nikal, ADHD (povećana aktivnost), skoliozom, infekcijom uha, upalom pluća, učestalosti nekih infekcija i potrebom za govornom terapijom (logoped) i korištenjem naoćala.

No, kao matematička procjena važnosti rezultata, rezultati su uglavnom bili ispod praga takozvane “statističke značajnosti”. To je imalo veze s činjenicom, da je u studiji bilo razmjerno malo necijepljenih. Međutim, što je manji broj ispitanika, tim je naravno manje točna i statistička ispravnost.

Međutim, tijekom daljnjeg pretraživanja je Angelika Müller utvrdila, da su autori studije očito manipulirali ishode. Tako je bio već i inače mali broj necijepljenih, dodatno snižen proizvoljnim isključenjem doseljenika (stranih državljana koji žive u SRNJ). U drugim procjenema su autori međutim doseljenike uzeli u obzir.

Krank 2Druga računalna obmana podataka kreativnih RKI-žonglera, sastojala se upravo u izostavljanju takozvanog “težinskog faktora“ u usporedbi između cijepljenih i necijepljenih. Težinski faktor treba ispraviti – „odstupanja u sastavu sudionika studije, u odnosu na ukupno stanovništvo“ – ono što je inače učinjeno u svim ostalim procjenama. (op. urednika: To bi značilo da se obrati pozornost na postotak stranih državljana u stanovništvu) I ovaj trik je također potisnuo broj necijepljenih ispod praga statističke značajnosti.

Dakle, Savezna agencija odgovorna za „obranu od opasnosti po zdravlje“, krivotvori istraživanje, koje je financirano poreznim novcem, kako bi prikrili zdravstvene nedostatke masovnog cijepljenja?

Ocjene podataka Angelike Müller, trenutno još ispituju ugledni stručnjaci. Međutim, postoje već pokazatelji da je ispravno izračunala – a ne RKI.

Dana 9. travnja, 2016., Angelika Müller će na Štutgartskom simpoziju cijepljenja (11. Stuttgarter Impfsymposiums) izvještavati o svim detaljima trenutnog stanja njezinih procjena. Ostale teme sastanka će biti „Prijetnja obveznog cijepljenja“ i „Obrana slobodne odluke cijepljenja“. Osim toga se očekuje i Dr. Andrew Wakefield, liječnik koji je 1998. rasplamsao raspravu o autizmu, u kojoj je autizam povezao sa cijepljenjem.

Izvornik:
info.kopp-verlag.de/medizin-und-gesundheit/gesundes-leben/angelika-mueller-und-hans-u-p-tolzin/staatliche-studie-beweist-ungeimpfte-sind-gesuender-.html

DODATAK

Pogledajmo koje su popratne pojave cjepiva protiv tetanusa, navedene na listiću koji je priložen uz cjepivo:

Upala živaca i oštećenje živaca, smetnje u vidu
• Paraliza, uzlazna paraliza, paraliza dišnih puteva
• Alergijske reakcije i šok, alergijsko oboljenje bubrega
• Uništenje faktora za zgrušavanje krvi
• Natečeni limfni čvorovi
• Povišena temperatura, groznica
• Bolovi mišića i zglobova
• Mučnina, glavobolja, povraćanje

(https://hr.wikipedia.org/wiki/Tetanus)

http://www.efi-online.de/wp-content/uploads/2014/05/Flyer-A4.pdf

………………………………………………………………………………..

A sada pogledajmo dalje što o popratnim pojavama DTP-cjepiva piše na hrvatskoj stranici:

„Cijepljenje protiv difterije, tetanusa i pertusisa (hripavca)“

Koje su moguće neželjene reakcije na cjepivo protiv difterije, tetanusa i pertusisa?

Obolijevanje od difterije, tetanusa ili pertusisa donosi mnogo veće rizike od DTP cjepiva!

Kao i kod svakog lijeka, i kod cjepiva postoji rizik od neželjenih reakcija. Rizik da će ovo cjepivo uzrokovati teške i jako teške reakcije izuzetno je mali.

Blaže reakcije (koje su i najčešće zabilježene):

bol, crvenilo, oteklina na mjestu injekcije
neuobičajeni plač
povraćanje
uzimanje hrane ili pića manje nego uobičajeno
nemir, pospanost, spavanje više ili manje nego uobičajeno
povišena temperatura

Javljaju se 48 h od cijepljenja. Nisu zapreka za nastavak cijepljenja.

Teške reakcije (neuobičajene) kod cijelostaničnog cjepiva:

konvulzije (grčevi u vrućici)
neutješni plač u trajanju dulje od 3 sata
stanje slično šoku (napad mlohavosti i bljedila)
vrućica viša od 40,5°C
oteklina veća od pola ruke ili noge

I ove se reakcije javljaju 48h od cijepljenja ali se mogu javiti i nakon 7 dana.

………………………………………………………………………………..

http://www.cybermed.hr/centri_a_z/cjepiva/cijepljenje_protiv_difterije_tetanusa_i_pertusisa_hripavca

Povezani sadržaji:

STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU – I KAKO?

NOVA STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU – I KAKO?

Brazil: Pravi uzroci mikrocefalije novorođenčadi su očiti

Zašto sam prestala s cijepljenjem

Cijepljenje – Proturječnosti davno opovrgnute pretpostavke

Obavezno cijepljenje? Ne ide!

Cjepivo gripe – Opasan koktel žive i antifriza

Cjepiva izazivaju autizam – potvrđeno!

Liječnici koji su kritični u odnosu na cijepljenje se ušutkaju

Čipiranje – zadnji korak do porobljavanja čovječanstva

Robotske pčele i komarci

Recommended Posts
Comments
 • Eva
  Odgovori

  Cjepljenje je jedna od meni najgorih aspekata ove necivilizacije. Dok su mi djeca bila manja bila sam mentalno i fizički okupirana time da sustav prevedem žedan preko vode (i uspjela sam). Danas imaju 8 i 10 godina te i sami, pametni kakvi jesu znaju reći ne i znaju zašto reći ne (bez da sam ih uvlačila u priče jezivih detalja a jezivi su kao i sve u vezi cjepiva).
  Cjepljenje je slobodno mogu reći najgora povreda čovjeka na ovoj planeti.
  Njen izvor i premisa počivaju na sotonističkim postulatima – manipulacija budućnošću….
  Gledajući banalno, zdravoseljački – medicina ne liječi bolesti, prehlada, gripa, pa kožne bolesti pa šećernu bolest, tlak i nadalje teške bolesti….ništa oni ne liječe nego ljudi postaju njihovi doživotni korisnici. I onda ja bih trebala povjerovati da oni, gotovo kao vračevi, mađioničari, mogu unaprijed nešto spriječiti, izliječiti. ma da kao ti kupus. Tako je i sa cjepivima – imunitet pada, djeca su sklonija prehladama, upalama, na scenu stupaju antibiotici. Djeca u prosjeku piju tri puta godišnje dozu antibiotika. Samo ime antibiotik kaže o čemu se tu radi – protiv prirode.
  Ne postoji dijete koje nije ozljeđeno cjepivima, samo je pitanje u kojoj mjeri, rekao je jedan insajder i mislim da je to tako.
  Ubojice….bedaci…..roboti….zdrav razum nalaže da tome treba stati u kraj.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje