W.H.O. – Cjepiva i dodaci u njima mogu ubiti! – a uzroci se prikrivaju! (8)

 In Audio / Video, Novi Svjetski Poredak, Zdravlje

“Globalni sastanak na vrhu, o sigurnosti cjepiva”, („The Global Vaccine Safety Summit“), dvodnevni je sastanak koji je organizirala i održala „Svjetska zdravstvena organizacija“ (W.H.O.) od 2. do 3. prosinca 2019. u svom sjedištu u Ženevi u Švicarskoj.

U (neslužbeno!) objavljenom videozapisu sa sastanka, izašle su potresne činjenice na vidjelo:

Vodeća znanstvenica Ujedinjenih naroda, dr. Soumya Swaminathan, bivša zamjenica generalnog direktora za programe „Svjetske zdravstvene organizacije“, priznala je da su neka cjepiva opasna i mogu ubiti ljude.

To je izjavila na spomenutom sastanku W.H.O.-a, nakon što je pet dana prije uvjeravala javnost da su cjepiva jedno od najsigurnijih oruđa za čovječanstvo. (poveznica na kraju članka)
Navod: „Cjepiva su jedno od najsigurnijih oruđa koje imamo za sprječavanje bolesti za zdravu budućnost za svu djecu.“ (Švicarska, Ženeva 03.12.2019.)
Od listopada 2017. do ožujka 2019. je dr. Swaminathan bila zamjenica generalnog direktora programa (DDP) pri „Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji“, a do nedavno zamjenica generalne direktorice za programe W.H.O.-a. Od ožujka 2019. vodeća je znanstvenica „Svjetske zdravstvene organizacije“.

Ako cjepiva mogu ubiti ljude, zašto ih članovi vlade nazivaju “sigurnim” i zašto one koji sigurnost cjepiva dovode u pitanje obilježavaju kao klevetnike?

Još skandaloznije izjave u okviru konferencije W.H.O.-a …

U sklopu tog sastanka, mogla su se čuti i druga zabrinjavajuća priznanja, koja naravno nisu bila namijenjena javnosti, a u medijskim izvještajima se o tome u potpunosti šutjelo.

Izvještavalo se primjerice da dodaci u cjepivima povećavaju staničnu smrt i oštećenja u cijepljenih ljudi.

Stručnjk dr. Stephen Evans, profesor farmakoepidemiologije, objasnio je da dodaci u cjepivima povećaju reaktogenost. Reaktogenost ne znači ništa drugo, nego „popratne pojave“ cjepiva za koja se zna da su izrazito štetna i uzrokuju dugoročna oštećenja ili čak smrt. Prema njegovim riječima, ta se opasnost od oštećenja povećava dodacima u cjepivima.

Ovo upozorenje na dugoročne posljedične učinke dodataka u cjepivima, potvrdio je također i nazočan dr. Martin Howell Friede.

 

Prof. dr Heidi Larson (na slici ispod s Bill Gatesom) doslovno je rekla: „Imamo vrlo klimavo pročelje u kojem se počinje propitivati ​​cjepiva i njihovu sigurnost. Ako stručnjaci u prvim linijama počnu preispitivati cjepiva ​​ili nemaju osjećaj dovoljnog povjerenja u njihovu sigurnost, da budu postojani i uvjerljivo odgovaraju na postavljena pitanja pacijenata … “.
Ona rečenicu nije dovršila, ali čak i iz ove nepotpune rečenice se jasno može razabrati da se time uopće ne misli na zdravlje, sigurnost, zaštitu i dobrobit ljudi. U svakom slučaju, treba upamtiti takve izjave, koje zapravo nisu bile namijenjene svačijim ušima, već „izabranom“ krugu iza zatvorenih vrata.

Prijevod teksta sa plakata
SRANJE
„Preispitivanje cjepiva je zločin iz mržnje“ – dr. Heidi Larson
DTP povećava smrt 5 puta kod djece
„Svi trenutno dostupni dokazi upućuju na to da DTP cjepivo može ubiti više djece iz drugih uzroka, nego ih spasi od difterije, tetanusa ili hripavca.“
Dr. Peter Aaby i dr., sa Državnog instituta za serum, Danska.

Neka priznanja nedvosmisleno pokazuju da se članovi W.H.O.-a boje da će mnogi liječnici i medicinske sestre početi sumnjati u ​​sigurnost i zaštitu cjepiva i postati svjesni lančanog usklađenog (koordiniranog) prikrivanja oštećenja kroz cjepiva.

Zaključak
Na ovom globalnom sastanku na vrhu o cijepljenju su neki članovi (W.H.O.-a) jasno priznali, da nemaju pojma koliko su cjepiva istinski opasna, a izvjestitelji javnih medija su svjesno šutili o tim skandaloznim priznanjima. Umjesto toga se čara neka priča o navodnoj „pandemiji“, da ukažu na neophodnu potrebu zmajskih zakona o cijepljenju. (vidi video s Bill Gatesom u članku s Dr. Klinghardtom) U ovom se trenutku svaki budan um treba zapitati, služe li cijepljenja našem zdravlju ili nekom drugom programu, s namjerom uništenja čovječanstva, smanjenja broja ljudi na zemlji?

Izvornici
Napomena: Videouradci samo nestaju s YouTubea (!), ali ih drugi ponovo učitavaju. Samo naprijed! Ponovo smo dodali/izmijenili one koji su trenutno dostupni.

WHO vertuscht gefährliche bis tödliche Impfnebenwirkungen! [Medienkommentar] | 28. Mai 2020

Leaked Video! Head U N Scientist Admits Vaccines Are Killing People

October 2019 ACIP Meeting – Votes & Influenza Vaccines (1:05:214)

https://www.youtube.com/watch?v=p6i0GZthFFw

Scientists Question Safety of Vaccines (WHO Global Vaccine Safety Summit December 2019)

Global Vaccine Safety Summit Dec. 3rd. 2019

Komentar
Podataka o cjepivima i njihovom učinku na ljudsko zdravlje ima zaista dovoljno. Svaki čovjek koji još uvijek moguće sumnjičavo vrti glavom pri čitanju ovakvih i sličnih redaka, neka prije nego odbije sve ove navode prouči detaljno sve što mu dođe u ruke o toj tematici i tek onda stvori svoje vlastito mišljenje. Postoje duboko potresna video-svjedočenja u kojima se vidi zdravo dijete od dvije godine nekoliko dana prije cijepljenja i drugi dan nakon cijepjenja, kada je sva životna snaga isahla iz tijela, duh nije više prisutan, pogled prazan, ruke i noge zgrčene – i tako je ostalo.
Hvala svim istražiteljima, izvjestiteljima, novinarima, koji još uvijek imaju savjest i osjećaj odgovornosti u srcu, da objave dijelove snimaka razgovora sa sastanaka održanih iza zatvorenih vrata, moćnika koji si uzimaju pravo odlučivati o sudbini ljudi, o njihovim brižnim izjavama izrečenima za javnost, dok se u biti hladnokrvno laže, misli i radi nešto posve drugo. Radi čega, u ime koga?

………

I još nekoliko sekundi Istine.

Bill Gates – Djeci ubrizgavamo genetski modificirane organizme
Bill Gates – Wir injizieren Kindern gentechnisch veränderte Organismen

Na ovom mjestu se vrlo lijepo uklapaju Anastazijine riječi iz knjige br. 6.

„Zavičajna knjiga“

„Bog! Kakvim ga zamišlja većina ljudi? Nedostižnom, bezličnom, bezosećajnom suštinom. Svi samo govore: „Daj!“, pa „Presudi!“ Ali, ako je Bog – naš Otac, stvorio cijeli svijet koji nas okružuje, onda je prirodno, da osnovna želja roditelja može biti samo razborit život Njegove djece, spoznaje suštine Svemira i zajedničko stvaranje sa svojom djecom. Ali, o kakvoj se spoznaji može govoriti, ako mi gazimo, ponižavamo sve što je oko nas stvoreno Bogom, ako vrijeđamo Njegove misli i pri tom se klanjamo, divimo, raznima na svemoguće načine, samo ne Njemu. Ali Njemu nije potrebno naše divljenje, On očekuje saradnju. A mi… mi, čak ne možemo shvatiti ni takvu jednostavnu istinu – ako si ti, sin Božji, sposoban razumijeti Oca, uzmi jedan hektar zemlje i stvori Raj na njemu i usreći Oca. Ali ne! Cijelo čovječanstvo je kao poblesavilo, otupilo, oslijepilo i ima samo jedno na umu i što sad?
Tko od nas neprestano stvara umobolnike, neuračunljive, budale?
I kako je Njemu, Ocu, dok promatra to zemaljsko ludilo? Promatra i čeka, kada će se u Njegove zemaljske sinove i kćeri vratiti Razum. Gleda i suncem obasjava svu Zemlju, da bi Njegova deca mogla disati. Kako se snaći u suštini postojanja, života? Kako spoznati šta se u stvari dešava sa nama? Masovna psihoza? Ili smišljeni, promišljen utjecaj nekih sila? Kojih? Kada ćemo se toga osloboditi? Tko su one?“

 

Povezani sadržaji

NOVA STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU – I KAKO?

STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU – I KAKO?

Ima li Bill Gates ista s izbijanjem tzv. pandemije? (1)

U S.A.D. je ukinuto prisilno cijepljenje (2)

Pukovnik ruskih vojnih oružanih snaga: Prisiliti vlasti da s time prestanu (3)

Sara Cunial: “Pošaljite Bill Gatesa „Međunarodnom kaznenom sudu“ zbog zločina protiv čovječnosti“ (4)

Trump: Prodavanje pobačene djece za izradu cjepiva nije etičko (5)

Koronavirus sadrži dijelove HIV virusa (6)

Ljupki ples virusa HIV-a i COVID-19 (7)

Čipiranje – zadnji korak do porobljavanja čovječanstva

Cjepivo gripe – Opasan koktel žive i antifriza

Cjepiva izazivaju autizam – potvrđeno!

Necijepljeni su zdraviji

Mikročipovi u lijekovima – Pazi, tvoja tableta te gleda!

Dr. Leonard Coldwell – Cijepljenje ubija i uništava živčani sustav (2016)

Zašto sam prestala s cijepljenjem

Cijepljenje – Proturječnosti davno opovrgnute pretpostavke

Obavezno cijepljenje? Ne ide!

Pravi uzroci mikrocefalije

Liječnici koji su kritični u odnosu na cijepljenje se ušutkaju

Robotske pčele i komarci

Bečki neurolog – Dvije trećine medikamenata nam šteti

Postoje li izmišljene bolesti

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • istina
  Odgovori

  Doista kad se uđe u traganje umu nije lako pa ću ponoviti rječi živoga svjedoka ovog vremena koji ne šuti već pokazuje-traga-svjedoči.
  “MORAMO SE IZBORITI AKO ŽELIMO DA SE NA ZEMLJI JOŠ ČUJE LJUDSKI GLAS”-Semir Osmanagić
  internet nudi koga zanima o njemu dovoljno di je prokazao i postojanje entiteta koji rade protiv čovjeka sa svojim slugama……..događanja na Antarktici -dio sam pokazao.
  Nadalje ima podataka što je Gejts učinio Indijskoj djeci…o afričkoj koju čine —-neplodnima…..(zviždači o suđenjima kao npr”tamni sudac”su ga stavili na listu pogubljenih odlukom istog tribunala i zamjenjen je dvojnikom što sam i pokazao na usporedbi fotki)
  Teška vremena su u toku-transformacija će se dogoditi što vidimo i po klimatskim događanjima di nam Zemlja pokazuje izmjenjeni nagib u odnosu na Sunce-sjeverni pol je znatno izmješten od Kanade prema Rusiji, ima nacrtano…..Sibiru kao i cijeli sunčev sistem orbitriranja je poremećen te ću pokazati i svježi detalj sa tla Engleske a naglasak je i na tektonskim pločama i kretanju magme.
  Uz navode koje nam servira urednik, ovaj vrijedni tragalac priložit ću i video o planu ovog što je u toku.
  https://youtu.be/jc7WYROujjc
  http://cropcircleconnector.com/2020/cleyhill/cleyhill2020a.html
  autentična izvedba bića koji nastoje informirati čovječanstvo kroz obrade poruka u poljima a ova pokazuje poremećaj za planete najbližih Suncu-naravno da se sve more stavljati pod upitnik kao i razotkrivanja o …adrenokromu…za kojeg tribunal ne prašta a autori su u odlasku sa skrivanja na Antarktiku jer su razotkriveni.
  eto komentu sretno zvoni ti kod Valtera ……..?

 • istina
  Odgovori

  https://matrixworldhr.files.wordpress.com/2012/06/arizona_vatican_900_xl.jpg
  …………”Valter : Kako spoznati šta se u stvari dešava sa nama? Masovna psihoza? Ili smišljeni, promišljen utjecaj nekih sila? Kojih? Kada ćemo se toga osloboditi? Tko su one?“
  – tako je autor posta naveo na kraju a mogu reći da trebamo sagledavati što više informacija sa svih aspekata da bismo uvatili širu sliku svega toga u ovom našem vremenu postojanja jer vidimo da su mnogi prije nas isto obrađivani pa naveo sam link o zanimljivom NAJMODERNIJEM teleskopu na Zemlji doista opaka imena koji je izgradio Vatikan.
  ….teleskop (Large binocular telescope near-infrared Utility with Camera and Integral Field until for Extragalactic Research). = L.U.C.I.F.E.R
  stoga što mislite zašto je izgrađen i koji je povod………. moj odgovor je :TREĆA FATIMSKA TAJNA koju je Vojtila odbio objaviti a Francek to zna – pogledajmo cropcircle prikaz koji prikazuje poremećaj orbite Zemlje-Venere-tamnog zemljinog blizanca koji je primjećen sa južnog pola promatračka stanica Newmajer pokazala pojavu pristiglog do sada skrivenog na paraleli Zemlje s druge str,sunca i evo nas do objave Nju ordo seklorum-NWO-novi svjetski poredak i obrada svijeta sa covidom za pripremu i testiranje pa evo nas i do cjepiva koje će nam vjerojatno nastojati utjerati i na silu kako je obrađeno na videu priloženom u prethodnom komentu…..dakle boj za pravo na življenje dostojnije čovjeku na ovoj planeti je u toku, razotkrivanja svega je u toku navedeno je i da je inkarnirano preko 2 miliona naprednih duša da nam pomognu u transformaciji i da ovaj put čovjek nije sam ostavljen na milost i nemilost nepravdi i zlu što mogu reći i za postojanje ovog sajta ide tome u prilog jer Valter objavljuje i obrađuje teme koje odskaču od uobičajenog…..no da odem preširoko dosta za ovi koment.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje